gedenkplaats van

Nancy Langedijk

26-05-195506-05-2020
   Zou je jouw herinnering, anekdote, foto’s of filmpjes met ons willen delen? Van alles wat jullie ons sturen maken we een mooi boek ter herinnering.
   Alvast heel erg bedankt.
   Liefs, Brian en Michelle

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Het afgelopen jaar mocht ik Nancy regelmatig ontmoeten in de huiskamer en op de gang van het huis waar ze, net als mijn moeder, woonde. Ze was een opvallende verschijning op de afdeling, met haar mooi gevlochten haren en lieve glimlach. Soms was ze verdrietig als we binnenkwamen, maar zodra ze mijn dochtertje van twee jaar in het oog kreeg, fleurde ze helemaal op. De liefde voor kinderen straalde van haar af. En hoewel ik haar maar kort heb mogen meemaken, zo zal ik me Nancy blijven herinneren. Ik wens jullie veel sterkte en kracht met het dragen van het verlies.

    Sabine - Zwolle
    8 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Een prachtige moeder
    reactie 10   |   niet OK

    Heel Alzheimer Nederland is stil van het bericht van het overlijden van Nancy.
    Haar prachtige gezicht is ons zo vertrouwd. Door de mooie fotos die wij maakten van Nancy samen met Michelle. Haar, jullie, verhaal van de laatste fase van haar leven kennen we zo goed. Door de bijzondere opnames in De Lisidunahof voor het tv-programma Onvergetelijke Herinneringen.
    Met Moederdag gebruikten we nog het liefdevolle beeld van moeder en dochter. Een warm en zorgzaam plaatje waarbij de rollen waren omgedraaid. Maar met zoveel respect. Zo herkenbaar en troostrijk voor velen.
    Het meeleven is groot. We hebben allemaal maar één moeder...
    De dood kun je geen plekje geven. De liefde wel. Het is een deel van je hart.
    Wij wensen jullie heel veel sterkte toe. Koester de mooiste herinneringen. Moeder Nancy is onvergetelijk.


    Henriette - Utrecht
    4 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 9   |   niet OK
    Heel veel sterkte met het verlies van Nancy.

    Namens de medewerkers van Team Hagenouw, Lisidunahof te Leusden

    Woongroep - Leusden
    21 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Een herinnering van Willem en Ingrid Ruijs.
    reactie 8   |   niet OK
    Wij kennen Nancy en haar man Harry, en natuurlijk met haar 2 hele lieve kinderen uit Spanje waar wij woonden aan de Costa Blanca. Dat was in 2004, wij woonden daar ook pas in Spanje toen wij de fam. De Vries leerde kennen.
    Het waren leuke en gezellige mensen met leuke kinderen Brain en Michelle, ze waren toen nog klein.
    Hun lieve moeder Nancy was een echte mooie vrouw, ze was een echte ballerina met een mooi slank figuur, ze sprong en danste op de muziek, ja daar hield ze erg veel van muziek en dansen, en mooie kleren. Ze kan ook mooi zingen en was altijd een gezellige vrouw. Ze is veel te vroeg heen gegaan jammer, ze genoot van het leven en van Spanje . Wij wensen jullie, Pappa Harry en Brian en Michelle heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen. Veel liefs van Willen en Ingrid Ruijs. Heerhugowaard.

    Willem en Ingrid - Heerhugowaard
    16 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Michelle,
    reactie 7   |   niet OK
    Jouw moeder was een hele lieve mooie vrouw zowel van binnen als buiten, ze had het altijd over jou en jullie band, weet dat ze over je waakt als een Engel, een betere dochter had ze zich niet kunnen wensen, mijn gedachten zijn met jou 🙏🏻, Michel X

    Michel - Amsterdam
    16 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Nancy was een liefe en een gezellig Klant vriendin .os een gemis en wens Michelle en Brian en rest van de familie sterke !
    reactie 6   |   niet OK
    Beste Michelle en Brian ik heb jullie moeder jaren als klant en vriendin mogen kennen en ze was een leuke gezellige liefe vrouw is een gemis en wens jullie veel sterkte toe . ..

    Bob - Amsterdam
    15 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Kinga Marzewska
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Kinga - Amsterdam
    15 mei 2020
    reactie 5
   • Sterkte
    reactie 4   |   niet OK
    Lieve familie wat een intens verdriet ik herinner jullie mamma nog heel goed gezellig bij ons in het café heerlijk genieten in spanje we hebben heel veel plezier samen gehad t was zo'n lieve vrouw ik hoop dat ze haar rust nu kan vinden en voor jullie heel veel sterkte het is niet niks om nu zonder jullie mams verder te gaan ik heb gehoord dat jullie haar laatste jaren heel liefdevol hebben verzorgd zo lief en knap lieverds een hele dikke kus fam. Van lachterop
    Tonneke Hans breed en ricardo❤

    Tonneke - Amsterdam
    15 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve Nancy!
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve Michelle,

    Hoewel ik je moeder maar een paar keer heb gezien, heeft zij veel indruk op mij gemaakt. Ik weet nog goed we een jaar geleden met z’n drietjes in de tuin van het Lisidunahof zaten en hoe ik toen van dichtbij jullie bijzondere band heb ervaren.

    Ik zag toen hoe zacht en hoe lief ze was. Ze genoot er zo van dat jij bij haar was!
    Hoewel haar ziekte toen al veel van haar had afgenomen, was haar enorme liefde voor jou er nog volop. Dat voelde je aan alles! Het heeft een grote indruk op mij gemaakt.

    En nu ze toch best plotseling en hartstikke jong is overleden, weet ik dat dat een groot gemis zal zijn voor alle mensen voor wie Nancy belangrijk was. Veel sterkte voor jullie allemaal.

    De herinneringen zijn voor het leven!

    Liefs,
    Lize

    Lize - Utrecht
    15 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 2   |   niet OK
    Een onbeschrijfelijk groot verdriet. Wij willen iedereen heel veel sterkte en steun wensen met het verlies van jullie lieve Nancy, wij leven met jullie mee.

    Jorik & Wendy
    's-Hertogenbosch

    Wendy - 's-Hertogenbosch
    15 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie