Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Norman Soares

12-07-197724-07-2020
   De impact die Norman op ons allen heeft gemaakt, willen we graag bundelen en tastbaar maken voor Martine en de kinderen, Storm, Jade en Julian. Zo blijft hij niet alleen in onze gedachten, maar hebben zij de gelegenheid om hier met trots op terug te kijken.

   Op deze pagina kun je zelf reacties, persoonlijke verhalen, foto´s en herinneringen plaatsen. Dit is t/m 14 augustus mogelijk. Deze reacties zullen we bundelen in een album en overhandigen aan Martine en de kinderen.

   “Never stop believing. Always stay on top of your game.”
   Norman Soares

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Foto
    reactie 97   |   niet OK

    Martine - Roosendaal
    26 oktober 2021

    Deel deze pagina:

   • Norm, mijn allergrootste schat, liefste en gekste papa, chaoot, inspirator, druktemaker, alles eter, energiebom, maar vooral mijn soulmate ❤️
    reactie 96   |   niet OK


    Een jaar en 3 maanden later …

    Het idee dat je niet meer binnen zal lopen is nog steeds moeilijk te bevatten. Thuis vulde je meteen de ruimte en de leegte is nu des te groter.
    We kijken dagelijks naar je foto’s en filmpjes, praten veel en lachen om jouw grapjes.
    Je hebt ons en velen anderen zo veel gegeven… zo veel meer dan je ooit hebt beseft. We halen kracht uit de mooie herinneringen en verhalen.

    Ik ben dankbaar voor onze verbondenheid, die is ongelofelijk sterk.
    Ik voel jouw steun en vraag hulp met het maken van keuze’s. Dat geeft vertrouwen en kracht.
    In Juul zie ik jou. Elke dag een beetje meer…

    We zoeken lichtpuntjes , en proberen te genieten van de kleine dingen. We voelen ons sterk en proberen het leven weer te leven.
    Dat ben ik verplicht aan jou, Juul en mezelf.
    In elke nieuwe herinnering maken we een plekje voor jou.

    We houden van je … always ❤️

    Martine - Roosendaal
    26 oktober 2021

    Deel deze pagina:

   • Het is een eer om dezelfde visie met jou te mogen delen💫
    reactie 95   |   niet OK
    Lieve Norman,
    Het moment dat ik met jou in contact kwam, werd al meteen duidelijk dat we dezelfde visie deelden. Het samenbrengen van mensen, professionals een podium geven en dit alles met een hoge standaard. Het echte "fancy" werk, waarmee je mensen omver kunt blazen. Boven verwachting presteren, ookwel regelmatig ten koste van jezelf.

    Ik ben dankbaar voor het kunnen delen en momenteel voortzetten van deze gekkigheid. Dat ik mag samenwerken met een te gek team dat jij hebt opgebouwd. En baal ervan dat we niet "echt" samen hebben kunnen werken. Je wordt enorm gemist

    Met alle liefde zet ik met trots voort,
    waar jij mee begonnen bent.

    Naomi - Maarssen
    24 oktober 2021

    Deel deze pagina:

   • Bijzonder mens
    reactie 94   |   niet OK
    Norman ken ik uit de wilde tijden in Lisse. We waren tieners. Zijn eerste optredens in De Kroeg. Altijd met een lach en een grap. Een positief mens en een levensgenieter. Dat hij er niet meer is, is een gemis in de wereld, maar vooral voor zijn gezin. Heel erg verdrietig.

    Marloes - Hoofddorp
    8 oktober 2021

    Deel deze pagina:

   • 24 juli 2021 / een jaar later
    reactie 93   |   niet OK
    Normano! Vriend, mentor, vader, broer. Ik ben onderweg naar die mooie plek van de ceremonie, vandaag precies een jaar geleden. Het was mooi en painful tegelijkertijd. Een prachtige warme zomerdag met fijne mensen die toch allemaal, naast blij om erbij te mogen zijn ondanks de ongewone omstandigheden, ook geschokt waren. Dat gevoel deelde ik. Onwerkelijk, maar het klopte allemaal.. ofzo.. gek he. Sinds die dag voel ik dat onze connectie sterker is dan ooit, ik ben je niet vergeten en dat zal ik ook niet doen. You mean a lot to me mr. Soares. Stay in peace.

    🙏🏻❤️💯
    Karim

    Karim - Middelburg
    24 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Lieve Norm,
    reactie 92   |   niet OK
    Wat is het een onwerkelijke situatie dat jii er niet meer bent. Ik heb je ontmoet bij een van je optredens op een feestje in Roosendaal. Ik was uitgenodig door mijn baas en mocht een leuke vriendin meenemen. Ik nam natuurlijk mijn beste vriendin Martine (Tinus) mee. Na enige twijfel ging ze toch mee en wat was het een geslaagde avond. Toen we in gesprek raakten, jij vooral met Martine, speelde je vervolgens bijna niet meer. Brabantse gezelligheid! En zo begon het avontuur, want dat was het wel zo af en toe met jou. Vooral voor Martine, maar met de kids kregen we het altijd geregeld wel geregeld, bel tante Mariel! Het was altijd heel gezellig en ga dat echt missen. We sluiten de mooie herinneringen voor altijd in ons ❤️
    Liefs Tante Marielle (mur)

    Marielle - Roosendaal
    14 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • My friend Norman
    reactie 91   |   niet OK
    I'm so thankful to have known Norman and so sorry for the family's loss. I would attend Dancefair every year from the USA and truly loved working with him. I can only hope that Martine, Storm, Jade and Julian realize what a positive impact he had on everyone with whom he came into contact. Love and Prayers, Jimmy R. Landry

    Jimmy R. - USA
    14 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Bringing strangers together...
    reactie 90   |   niet OK
    Dear Norman, dear family and friends of Norman, my heart goes out to you and I wish you all the strength in the world and wonderful memories.

    Around the beginning of July I received a message on LinkedIn from a dear friend of Norman with the question, if I could help repatriate Norman’s father.
    I did not know Norman and had never heard of him (even though we later found out that we shared quite some friends) but that would quickly change.

    A non-stop communication started with H, whom told me what had happened.
    I was dumbfounded!
    Together we started pulling out names and numbers of friends and business contacts whom could possibly help get Norman’s dad (think borders closed and nothing flying) to the Netherlands as quickly as possible.
    H finally arranged everything, as I quickly found out that she is amazing and good at!
    She messaged me with a kind message when Norman’s Dad had arrived and I felt happy and gracious to receive the news.
    Not too long after that ..... H messaged me again..... Norman had passed away.....
    I believe that he had waited for his dad (as a tear rolled down my eye).

    I have never had the privilege to meet Norman, but in those few weeks before his passing, it felt as if I had gotten to know him a little bit.
    I found out that this man, a stranger to me, had impacted so many lives and had been loved and respected by so many others and will always be loved and respected by many more!

    Norman, thank you for allowing me to have been introduced to your beautiful life and keep the beat alive up there!

    Audrey.

    Audrey - Amsterdam
    13 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Nor...
    reactie 89   |   niet OK

    Het valt nog steeds niet te bevatten dat je er niet meer bent. Het heeft mij ook even wat tijd gekost voordat ik hier iets neer kon zetten want het voelt alsof dit de laatste keer is dat ik nog iets tegen je kan zeggen en dat besef doet pijn.

    Zoveel mooie woorden van mensen en zoveel herkenbare woorden ook. Je was echt een bijzonder prachtig mens en zoals ik ook heel vaak zei, onnavolgbaar. Alleen jij kon alles zo op ze kop zetten dat je dacht jeetje moet dit, maar eigenlijk ook weten dat het uiteindelijk iets moois zou opleveren. Nooit gedacht dat ik jouw kun je eventjes vraagjes zo erg zou missen, die eventjes waren nooit eventjes en was met gemak uren van mijn dag kwijt. Maar wat zou ik je dat nu toch graag horen zeggen en met alle liefde doen.

    Het leven is oneerlijk! Je zat nog zo vol mooie ideeën en je had nog zoveel interessante plannen die je altijd uitgebreid en enthousiast aan mij vertelde. Het maakte niet uit of ik het nou druk had of niet, midden in de nacht of 's ochtends vroeg, als jij begon te vertellen kon je niet anders dan geboeid luisteren en geïnspireerd raken. Wat had ik graag al die mooie ideeën met je van de grond gebracht en tot een succes gemaakt. De wereld heeft een pareltje minder!

    In die 7 a 8 jaar dat ik je heb leren kennen en voor en met je heb morgen werken, hebben we zoveel mooie dingen mee mogen maken en mogen realiseren. Uiteraard ging dat met ups and downs maar ik heb er zoveel van geleerd en het heeft mij zoveel gebracht. Al die kansen die jij mij geboden hebt, zal ik je voor altijd dankbaar voor zijn. Ik heb geen idee hoe alles verder zal gaan lopen maar met zowel team Dancefair als team Fitfair zullen we er alles aan proberen te doen om jouw legacy voort te zetten en je trots te maken.

    Ik kan niet meer zeggen ik ga je missen, want dat doe ik al. Waren het niet onze gesprekken over het werk, dan wel over de dagelijkse bezigheden in het leven, onzin gesprekken of hele diepzinnige gesprekken die echt alle kanten op konden gaan en dat kon ook gewoon want wij begrepen elkaar. Ik zal onze video call sessies op Bali nooit vergeten, toen zag ik een hele andere kant van jou. Je kwam zo zen en gelukkig op mij over en dat deed me goed. Ik zal je altijd blijven herinneren als de mooie persoon die je was en hopelijk heb je rust daarboven en zet je de boel zo nu en dan even goed op ze kop. Tot ooit Nor!

    Heel veel sterkte en liefde gewenst aan de nabestaanden!

    -xXx- Denise van Rijn


    Denise - Almere
    12 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Norman
    reactie 88   |   niet OK
    " Afscheid nemen is niet loslaten; Het is een andere manier van vasthouden".

    Lieve Norman,
    Jij zal nooit vergeten worden. Je was altijd zo energiek en sprankelend. Ik zal de zondag in juni niet vergeten. Wat was dat een fijne dag aan de Diamantdijk bij jullie. Dana en Julian fijn spelen, met zijn allen lunchen en 's avonds friet en kroketten in de tuin. Vol passie vertelde je over je reis naar Indonesie en over het virtuele evenement dat je aan het organiseren was. Ik was onder de indruk van je levenslust en passie. Je stond zo middenin het leven. Ook Dana was onder de indruk van de leuke papa van Julian. Aan het einde van de dag wilde ze jou een knuffel geven (Wat redelijk bijzonder is als ze iemand nog niet zo goed kent). Je was altijd heel warm en oprecht naar alle mensen om je heen.
    Wij wensen Martine, Julian, Storm, Jade en alle mensen die dichtbij jou staan heel veel sterkte met dit grote verlies. Wij denken heel veel aan jullie.
    En nog een paar woorden speciaal voor Martine: Lieve Tien, het is lastig om de juiste woorden voor troost te vinden. Ik hoop dat je de komende tijd de rust kunt vinden om alles een plekje te geven. Weet dat ik altijd voor je klaarsta. Dikke knuffel!
    Liefs,
    Doesjka, Rocco en Dana

    Doesjka - Rotterdam
    12 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.