Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Norman Soares

12-07-197724-07-2020
   De impact die Norman op ons allen heeft gemaakt, willen we graag bundelen en tastbaar maken voor Martine en de kinderen, Storm, Jade en Julian. Zo blijft hij niet alleen in onze gedachten, maar hebben zij de gelegenheid om hier met trots op terug te kijken.

   Op deze pagina kun je zelf reacties, persoonlijke verhalen, foto´s en herinneringen plaatsen. Dit is t/m 14 augustus mogelijk. Deze reacties zullen we bundelen in een album en overhandigen aan Martine en de kinderen.

   “Never stop believing. Always stay on top of your game.”
   Norman Soares

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • 24 juli 2021 / een jaar later
    reactie 93   |   niet OK
    Normano! Vriend, mentor, vader, broer. Ik ben onderweg naar die mooie plek van de ceremonie, vandaag precies een jaar geleden. Het was mooi en painful tegelijkertijd. Een prachtige warme zomerdag met fijne mensen die toch allemaal, naast blij om erbij te mogen zijn ondanks de ongewone omstandigheden, ook geschokt waren. Dat gevoel deelde ik. Onwerkelijk, maar het klopte allemaal.. ofzo.. gek he. Sinds die dag voel ik dat onze connectie sterker is dan ooit, ik ben je niet vergeten en dat zal ik ook niet doen. You mean a lot to me mr. Soares. Stay in peace.

    🙏🏻❤️💯
    Karim

    Karim - Middelburg
    24 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Lieve Norm,
    reactie 92   |   niet OK
    Wat is het een onwerkelijke situatie dat jii er niet meer bent. Ik heb je ontmoet bij een van je optredens op een feestje in Roosendaal. Ik was uitgenodig door mijn baas en mocht een leuke vriendin meenemen. Ik nam natuurlijk mijn beste vriendin Martine (Tinus) mee. Na enige twijfel ging ze toch mee en wat was het een geslaagde avond. Toen we in gesprek raakten, jij vooral met Martine, speelde je vervolgens bijna niet meer. Brabantse gezelligheid! En zo begon het avontuur, want dat was het wel zo af en toe met jou. Vooral voor Martine, maar met de kids kregen we het altijd geregeld wel geregeld, bel tante Mariel! Het was altijd heel gezellig en ga dat echt missen. We sluiten de mooie herinneringen voor altijd in ons ❤️
    Liefs Tante Marielle (mur)

    Marielle - Roosendaal
    14 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • My friend Norman
    reactie 91   |   niet OK
    I'm so thankful to have known Norman and so sorry for the family's loss. I would attend Dancefair every year from the USA and truly loved working with him. I can only hope that Martine, Storm, Jade and Julian realize what a positive impact he had on everyone with whom he came into contact. Love and Prayers, Jimmy R. Landry

    Jimmy R. - USA
    14 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Bringing strangers together...
    reactie 90   |   niet OK
    Dear Norman, dear family and friends of Norman, my heart goes out to you and I wish you all the strength in the world and wonderful memories.

    Around the beginning of July I received a message on LinkedIn from a dear friend of Norman with the question, if I could help repatriate Norman’s father.
    I did not know Norman and had never heard of him (even though we later found out that we shared quite some friends) but that would quickly change.

    A non-stop communication started with H, whom told me what had happened.
    I was dumbfounded!
    Together we started pulling out names and numbers of friends and business contacts whom could possibly help get Norman’s dad (think borders closed and nothing flying) to the Netherlands as quickly as possible.
    H finally arranged everything, as I quickly found out that she is amazing and good at!
    She messaged me with a kind message when Norman’s Dad had arrived and I felt happy and gracious to receive the news.
    Not too long after that ..... H messaged me again..... Norman had passed away.....
    I believe that he had waited for his dad (as a tear rolled down my eye).

    I have never had the privilege to meet Norman, but in those few weeks before his passing, it felt as if I had gotten to know him a little bit.
    I found out that this man, a stranger to me, had impacted so many lives and had been loved and respected by so many others and will always be loved and respected by many more!

    Norman, thank you for allowing me to have been introduced to your beautiful life and keep the beat alive up there!

    Audrey.

    Audrey - Amsterdam
    13 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Nor...
    reactie 89   |   niet OK

    Het valt nog steeds niet te bevatten dat je er niet meer bent. Het heeft mij ook even wat tijd gekost voordat ik hier iets neer kon zetten want het voelt alsof dit de laatste keer is dat ik nog iets tegen je kan zeggen en dat besef doet pijn.

    Zoveel mooie woorden van mensen en zoveel herkenbare woorden ook. Je was echt een bijzonder prachtig mens en zoals ik ook heel vaak zei, onnavolgbaar. Alleen jij kon alles zo op ze kop zetten dat je dacht jeetje moet dit, maar eigenlijk ook weten dat het uiteindelijk iets moois zou opleveren. Nooit gedacht dat ik jouw kun je eventjes vraagjes zo erg zou missen, die eventjes waren nooit eventjes en was met gemak uren van mijn dag kwijt. Maar wat zou ik je dat nu toch graag horen zeggen en met alle liefde doen.

    Het leven is oneerlijk! Je zat nog zo vol mooie ideeën en je had nog zoveel interessante plannen die je altijd uitgebreid en enthousiast aan mij vertelde. Het maakte niet uit of ik het nou druk had of niet, midden in de nacht of 's ochtends vroeg, als jij begon te vertellen kon je niet anders dan geboeid luisteren en geïnspireerd raken. Wat had ik graag al die mooie ideeën met je van de grond gebracht en tot een succes gemaakt. De wereld heeft een pareltje minder!

    In die 7 a 8 jaar dat ik je heb leren kennen en voor en met je heb morgen werken, hebben we zoveel mooie dingen mee mogen maken en mogen realiseren. Uiteraard ging dat met ups and downs maar ik heb er zoveel van geleerd en het heeft mij zoveel gebracht. Al die kansen die jij mij geboden hebt, zal ik je voor altijd dankbaar voor zijn. Ik heb geen idee hoe alles verder zal gaan lopen maar met zowel team Dancefair als team Fitfair zullen we er alles aan proberen te doen om jouw legacy voort te zetten en je trots te maken.

    Ik kan niet meer zeggen ik ga je missen, want dat doe ik al. Waren het niet onze gesprekken over het werk, dan wel over de dagelijkse bezigheden in het leven, onzin gesprekken of hele diepzinnige gesprekken die echt alle kanten op konden gaan en dat kon ook gewoon want wij begrepen elkaar. Ik zal onze video call sessies op Bali nooit vergeten, toen zag ik een hele andere kant van jou. Je kwam zo zen en gelukkig op mij over en dat deed me goed. Ik zal je altijd blijven herinneren als de mooie persoon die je was en hopelijk heb je rust daarboven en zet je de boel zo nu en dan even goed op ze kop. Tot ooit Nor!

    Heel veel sterkte en liefde gewenst aan de nabestaanden!

    -xXx- Denise van Rijn


    Denise - Almere
    12 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Norman
    reactie 88   |   niet OK
    " Afscheid nemen is niet loslaten; Het is een andere manier van vasthouden".

    Lieve Norman,
    Jij zal nooit vergeten worden. Je was altijd zo energiek en sprankelend. Ik zal de zondag in juni niet vergeten. Wat was dat een fijne dag aan de Diamantdijk bij jullie. Dana en Julian fijn spelen, met zijn allen lunchen en 's avonds friet en kroketten in de tuin. Vol passie vertelde je over je reis naar Indonesie en over het virtuele evenement dat je aan het organiseren was. Ik was onder de indruk van je levenslust en passie. Je stond zo middenin het leven. Ook Dana was onder de indruk van de leuke papa van Julian. Aan het einde van de dag wilde ze jou een knuffel geven (Wat redelijk bijzonder is als ze iemand nog niet zo goed kent). Je was altijd heel warm en oprecht naar alle mensen om je heen.
    Wij wensen Martine, Julian, Storm, Jade en alle mensen die dichtbij jou staan heel veel sterkte met dit grote verlies. Wij denken heel veel aan jullie.
    En nog een paar woorden speciaal voor Martine: Lieve Tien, het is lastig om de juiste woorden voor troost te vinden. Ik hoop dat je de komende tijd de rust kunt vinden om alles een plekje te geven. Weet dat ik altijd voor je klaarsta. Dikke knuffel!
    Liefs,
    Doesjka, Rocco en Dana

    Doesjka - Rotterdam
    12 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve Norman...
    reactie 87   |   niet OK
    Daar ga je dan. Vanaf Bali hadden we ons laatste en sinds tijden weer enige contact. Jouw prachtige post die recht vanuit jouw hart geschreven was, deelde ik. Ik had erop gereageerd want oh, wat raakte je de essentie. Vriend(inn)en van mij, appten me. “Wat een prachtige post deel je!! Wie is hij dan?”
    En ik vertelde dan kort en toch ook wat trots, dat je vroeger In Lisse een paar straten verderop woonde. We leerden elkaar kennen via jouw nichtje Debbie, zij was één van mijn beste vriendinnetjes. Ik denk dat we rond de 10 of 11 jaar waren? Ook Rosanne was er vaak bij.
    Briefjes, verkering, achter op ons plein spelen, op de voetbalveldjes bij jouw huis... De bijzondere kast in jouw kamer waar we (als ik me goed herinner) iets in geschreven hebben. Kinderdisco met Peter, Samhart, Jeremy...
    Toen gingen we naar de middelbare school. Schoolfeesten, De Zaak en nog meer. Bianca werd jouw vriendinnetje, zij ook de mijne. Je ging na verloop van tijd steeds meer muziek maken. Met Fre en Jan. Roxane en Tanja waren er ook vaak bij... Jullie waren een hechte groep.
    Na de middelbare zagen we elkaar nog in het voorbijgaan, uitgaan etc. maar vervolgens gingen we helemaal onze eigen weg. Toch wist ik, dacht ik altijd, somehow, dat ik je wel weer tegen zou komen.
    Dit leek zó onwijs logisch.
    Niets bleek minder waar...
    Toch was er nog die ene Facebook post.

    Die intensiteit... opeens vielen er voor mij kwartjes. Hoogsensitief? Intense diepe denker? Uitblinkend op meerdere gebieden? Perfectionistisch? Kritisch?
    Rechtvaardig? Autonoom? Out of the box thinking? Een hoofd altijd vol? Energiek bruisend en ook die andere kant kennen?
    Alleen het reguliere schoolse leren lag jou niet zo...

    Lieve Nor...Man, je bent er één met uitzonderlijke talenten. Dit blijf je. Alleen dan op een ander level.
    On the other side.

    Wat zul je gemist worden. Jammer, intens jammer dat we elkaar niet meer live hebben gezien en die kans ook niet meer krijgen.

    Ik wens Martine, Carin, Tony, Storm, Jade, Julian en alle andere mensen die jou moeten missen, heel heel veel sterkte. Geef mijn lieve Berend a kiss in heaven. Jij kan dat.

    “...Do that conga!” over there!
    We’ll meet again

    Liefs,
    Maud
    Maud - Lisse
    4 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • zoon van carin en tony
    reactie 86   |   niet OK
    Heel veel sterkte met het gemis van een supermooi, energiek en inspirerend mens!
    De eerste keer dat ik Norman zag, was als klein kereltje op feestjes bij gezamenlijke vrienden van Carin en Tony. Wat waren je ouders mega trots! Je moeder vertelde altijd stralend over je. Je ging het gewoon doen, dat was duidelijk.
    Ik was ook niet verbaasd je jaren later op podia te zien staan, met een ongelofelijke energie! Trots vertelde je over hoe het ging, met je ouders, met jezelf. Open en eerlijk. Later kwam je stralend vertellen dat jij vader werd. Zo ontzettend trots! De keer daarop had je inmiddels ook een dochter erbij. Een koningskoppel, net als ik. Het allerbelangrijkst in je leven. Mooi te lezen dat je inmiddels nog een derde kind heb gekregen, wat een rijkdom. Wens al jouw geliefden enorm veel kracht toe voor het grote gemis, speciaal een dikke kus voor Carin en Tony.
    Liefs, Ruth ( Noordwijk/Amsterdam)

    ruth - amsterdam
    4 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Inspiratie
    reactie 85   |   niet OK
    Ik heb Norman leren kennen van de FitFair. Bij ons was er twijfel om wel of niet deel te nemen aan dit evenement. Dat heb ik geweten :-)
    Norman kwam langs en die klik was er meteen. Bevlogen, kansen zien en dat hele relax door lekker zichzelf te zijn. Bedankt dat je mij overtuigd hebt met jouw passie. Een mooie les om dingen goed te doen voor andere, maar vergeet jezelf niet.

    Rust zacht Norman, sterkte voor familie en naasten.

    Robin Speet
    Electro Medico

    Robin - Groesbee
    3 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Inspirator
    reactie 84   |   niet OK
    De afgelopen 2 jaar heb ik je niet alleen leren kennen als een ontzettend bevlogen en inspirerende ondernemer, maar bovenal als erg sympathieke en oprechte (vak)collega met het hart op de juiste plaats.

    Norman, rust zacht!
    Mijn gedachten gaan uit naar de familie.

    Jelmer Siemons
    opleidingscentrum Start2Move

    Jelmer - Zwolle
    3 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.