gedenkplaats van

Opa Appie Dalen

18-02-192418-11-1998
   Lieve Opa Appie,

   In oktober 1998 hoorden we dat u longkanker had, maar we hadden hoop, want de doktoren wilden nog met chemotherapie beginnen.
   De chemotherapie werd steeds uitgesteld omdat u te ziek was, maar ondanks dat verloor niemand de hoop, ook u niet.

   Die woensdag de 17e november ging de eerste chemokuur van start, na de kuur was u ziek en zwak, maar u viel 's avonds gelukkig in slaap..in uw slaap hebben de engelen u gehaald en u naar God gebracht.
   Wat zult u verrast zijn geweest toen u daar wakker werd!

   We zijn blij dat u een lijdensweg bespaard is gebleven, maar wat hadden we u nog graag bij ons gehad.

   We zijn heel erg blij dat we 1 september nog zo'n geweldig mooi feest hebben gehad omdat u en oma 50 jaar getrouwd waren! Gelukkig wisten we toen nog niets!

   Oma is nu erg gelukkig met Rieks en daar zijn we blij om...over een paar dagen is ze jarig en hebben we weer een gezellig feestje met zijn allen!

   Janine en Hamidou hebben een zoontje gekregen! Moussa! Het is jammer dat u er niet meer bij bent om hem op te zien groeien, ik weet zeker dat u apetrots zou zijn geweest!

   Gelukkig weten we dat u vanuit de hemel met ons meekijkt en dat u bij alle gelukkige, maar ook bij alle verdrietige momenten bij ons bent!

   Opa, tot ziens!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    ik moest weer even aan u denken.
    Ik mis u nog heel erg opa .
    wat zou ik u graag weer eens willen spreken.
    Nu ben ik een stukje ouder, en wat zouden we interesante gesprekken kunnen hebben voeren opa.
    Ik hou zielsveel van u

    jenny -
    19 mei 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    We wensen jullie heel veel sterkte,

    Liefs sander en Sandra

    sander en sandra -
    20 mei 2003

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    "een herinering in liefde is een herinnering voor altijd"
    Pappa,
    Het doet nog steeds pijn ,dat u niet meer bij ons bent ! Vooral als er moeilijke dingen zijn , kan ik zo verlangen naar dat lieve gezicht van u. Het gaf je altijd weer moed om door te gaan .Wat is Hilje toch een schat ,hedat ze nu een site heeft gemaakt om iets kwijt te kunnen over ons verdriet ,wat er toch altijd blijft als je een zeer gelievde missen moet .Maar gelukkig niet voor altijd , lieve papa, want eens zien we elkaar weer bij Jezus, die uw grote vriend wat en ook de mijne !Toen u zo ziek was heb ik een dagboekje bijgehouden ,daar lees ik af en toe in,als ik dat zo voel. De laatste zinnen die ik schreef waren : "Papa, bedankt dat u mijn vader was, maar bovenal dat u mij de weg wees naar de Hemelse Vader! Uw armen zijn er niet meer ,Gods armen zijner altijd, ook nu"

    Gea -
    17 mei 2003

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Hilje,
    Wat lief dat je een site voor opa hebt gemaakt. Het is helemaal zoals we het eigenlijk allemaal voelen, denk ik. We missen hem nog steeds heel erg, maar we weten ook dat hij in de hemel is bij God. Hij heeft zijn hele leven aan ons verteld hoe belangrijk God in zijn leven was. Ik denk dan ook, net als jij, dat hij heel erg blij verrast was dat hij al zo snel was thuis gehaald door zijn Hemelse vader (zoals hij dat zelf altijd zei). Als opa nog geleefd had, had hij vast op zijn oude computertje geprobeerd al die nieuwerwetse dingetjes uit te zoeken. Wij zullen hem allemaal altijd blijven missen, want hij was nou eenmaal een bijzondere vader en opa.

    Jannie -
    17 mei 2003

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Ik heb even een paar kaarsjes aangestoken voor jullie lieve opa Appie die zo erg word gemist.Ook al is het twintig jaar geleden het gemis blijft.
    Heel veel leifs van Fenna dochter van Boelo Abbes*(staat hier ook).

    Fenna -
    16 mei 2003

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie