gedenkplaats van

Papoy Ney

14-05-193023-07-2006
   Papoy Ney geboren in de Dominicaanse republiek vader van mijn vrouw Santa, Voor haar was haar vader een groots man die haar altijd terzijde stond als er problemen waren. Santa woont sinds 1997 bij mij in Nederland en haar vader was toen al slecht ter been, door een ongeval. Haar moeder heeft hem vele jaren liefdevol verzorgt. Zo ver van huis is het vaak moeilijk om de mensen die je hard nodig hebben bij te staan. Daarvoor branden wij een kaars voor Papoy en moge hij in vrede rusten.

   Overige informatie
   9 Dagen voor zijn dood verongelukte zijn kleinzoon Rouweng op 22 jarige leeftijd zij zijn in het zelfde graaf gelegd. Tevens een kaars voor Rouweng mijn vriend.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Ons leven.
    reactie 1   |   niet OK
    Wij denken veel aan Papoy en aan mijn compadre Rouweng.
    Papoy je dochter Santa heeft het moeilijk, ze woont niet meer in Nederland en is niet erg gelukkig, haar tweeling Samuel en Jan Carlos wonen bij hun vader In Nederland. Dit doet haat veel pijn. Ze is nu voor 2 maanden op bezoek, maar na bijna 6 jaar de kinderen niet zien is erg moeilijk. We gaan proberen, om haar wat meer bij haar kinderen te laten zijn.

    Jan Speetjens - Beek
    18 december 2014

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie