gedenkplaats van

Pascal Schroeijers

24-12-197331-07-2020
   Wij zouden het geweldig vinden als u, met name voor Timo en Sem, een uitgebreide persoonlijke herinnering in tekst, foto of video van Pascal wilt delen op deze website.   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Anouk Vd Dries
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Anouk - Rhoon
    11 augustus 2020
    reactie 15
   • Veel te jong, veel te vroeg
    reactie 14   |   niet OK

    De woorden kunnen de pijn die het verlies van Pascal in zijn familie en vrienden veroorzaakt, niet beschrijven. Het is niet te begrijpen dat zo'n goede en vriendelijke man deze wereld zo jong moet verlaten als hij nog zo vol vreugde had om te leven en zoveel liefde had voor Astrid en zijn zonen. Het was nog zo veel op de planning om samen te beleven!
    Wij ontmoetten Pascal toen Timo en Ferran samen gingen voetballen bij SV Diemen , in de F11 denk ik. Pascal stond altijd dichtbij zijn zoon achter het doel ...Timo die geboren is met een natuurlijk talent als keeper en zijn papa wist dat als geen ander en steunde zijn rustige jonge onophoudelijk.
    Toen Ferran's vader overleed, stonden Pascal en Astrid altijd voor ons klaar om Ferran naar de trainingen te brengen als ik het niet kon halen, dat was onbetaalbaar.
    Nu kan ik alleen maar zeggen dat we heel blij en dankbaar zijn om zo'n geweldige man als Pascal te hebben mogen ontmoeten en dat hij vast, en zeker op het voetbalveld, vreselijk zal worden gemist.


    Mercedes, Ferran en Asier - Diemen
    10 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • 'n goeie jonguh
    reactie 13   |   niet OK
    Gek eigenlijk dat ik em op de Rode Kruislaan nooit ben tegengekomen, zelfde leeftijd en generatie maar wij woonden in de 1 na laatste flat. Wel altijd buiten voetballen, altijd altijd altijd voetballen :-)

    Daarom uiteraard, SV Diemen, vanaf de f-junioren, Pascal de jongen met het fantastische linkerbeen en trap, de uitvoerende middenvelder die toen al alles rustig overzag. Altijd in de hoogste elftallen van de jeugd omdat hij daar zeker thuis hoorde, jullie vader was 'n geweldige voetballer jongens.
    Ik heb zelf nooit in die hoogste elftallen gespeeld tot aan de C1 toen ze doorhadden dat ik het ook wel 'n beetje kon, werd veel gepest door sommige omdat het 'n vriendengroepje was, maar, jullie vader, nooit, dat was ook een van de mooiste dingen aan Pascal, jullie lieve vader, wat mij betreft, hij trok z'n eigen plan, en deed wat ie zelf wel of niet goed vond, nooit met de groep meedoen of lopen. Ik kan me ook niet herinneren dat we ooit ruzie hebben gemaakt of gehad, or zelfs 'n woordenwisseling, 't was wat dat betreft 'n voorbeeld voor velen, rustig, beheerst, kalm, controle, dat zag je ook in z'n manier van voetballen en manier van gedragen terug trouwens!

    Daarna, rond de leeftijd dat we naar de middelbare school gingen, gingen we allebei naar het Pieter Nieuwland College in Amsterdam Oost, en heb ik 6 jaar of misschien wel 7 met Pascal in dezelfde klas gezeten vanaf de brugklas af aan :-) Valt verder niet veel over te vertellen behalve dat we 'n keer met de leraar frans hebben gesproken omdat 1 van ons 'n half puntje meer nodig had voor frans om over te gaan naar groep 8 en we dat voor mekaar kregen. Daar was Pascal echt blij mee toen: bedankt Deem, maar, goeie vrienden help je altijd, en Pascal was gewoon een goeie vriend van mij, altijd geweest, altijd gebleven.

    Na de middelbare school het contact 'n beetje verloren, ik denk dat ik hem nog 2x tegen ben gekomen in Diemen of ergens anders misschien, daarvoor nog wel bij SV Diemen maar Pascal ging naar de zondag en ik naar de zaterdag afdeling.
    Die 2x dat we elkaar nog tegen kwamen waren zoals altijd, vrienden, Pascal altijd vriendelijk en aardig en ik van hetzelfde, effe kort bijpraten en hup daar gingen we weer onze eigen weg in 't leven.

    Jaren zijn voorbij gegaan, ik wist wel dat jullie 'n gelukkig gezinnetje hadden met gezinsuitbreiding, heb wat foto's gezien en dat zag er gelukkig uit, Pascal ook.

    Tot dit vreselijke nieuws tot mij kwam van de week...

    Ze zeggen wel eens, de goeie mensen verdienen het helemaal niet, maar het leven kijkt daar niet naar.

    Ik weet niet wat ik kan of moet of wil zeggen, behalve dat ik het vreselijk vind om dit te weten, zo'n jonge goeie vriend, zo'n toegewijde liefhebbende vader en echtgenoot, iemand die ik me voor altijd zal herinneren zoals Pascal op mij overkwam, vriendelijk, aardig en rustig, en 'n uitstekend goeie voetballer.

    Ik wens jullie zo ontzettend veel sterkte met het dragen van dit grote verlies, en ik kan alleen maar hopen dat jullie je vader trots gaan maken door ondanks dit toch 'n ontzettend mooi en gelukkig leven te gaan krijgen, dat wens ik jullie alledrie toe, en heel veel sterkte :'''-(

    Demis - Amsterdam
    9 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Steven van Gestel
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Steven - Aalsmeer
    9 augustus 2020
    reactie 12
   • Will Schroeijers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Will - Diemen
    9 augustus 2020
    reactie 11
   • Will Schroeijers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Will - Diemen
    9 augustus 2020
    reactie 10
   • Een laatste groet
    reactie 9   |   niet OK
    Wij kennen Pascal al van kleins af aan. Wij woonden ook op de Rode Kruislaan. Pascal en onze dochter Renske zaten tegelijk op zwemles inde Van 't Hoflaan. Ook zaten zij bij elkaar in de klas aan de Nobelweg. Wij kwamen Pascal tegen op feestjes bij de fam. Lunstroo. Toen Fred Lunstroo al erg ziek was werd bekend dat Pascal ook een hersentumor had. Zo jong nog. Nadat Bauke in nov. '15 ook dezelfde diagnose kreeg bleken hij en Pascal bij dezelfde neurologe te lopen. We zijn hem in de VU ook wel eens tegengekomen. Pascal heeft het lang vol gehouden. Heel verdrietig voor zijn vrouw en beide jongens dat zij nu zonder hem verder moeten.
    Mooi om te horen dat de vriendenploeg zo om hem en zijn gezin is blijven staan. Wij wensen Astrid en de jongens, en Alma en de verdere familie heel veel sterkte. Een laatste groet, Bauke en Nicola Wink

    Bauke en Nicola - Weesp
    7 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinnering Pascal
    reactie 8   |   niet OK
    Lieve Astrid, Timo en Sem,

    Het overlijden van jullie papa en echtgenoot is een heel groot verlies. Een zo betrokken vader met een gezin in de bloei van hun leven heeft jullie moeten loslaten. Ik zie hem staan naast het doel van Timo om net als alle andere ouders zijn zoon aan te moedigen. Ook was Pascal regelmatig te bewonderen als scheidsrechter bij de wedstrijden van Timo bij SV. Diemen. En dat was iets wat hem bewonderenswaardig gemakkelijk afging. Een succesvol ondernemer was Pascal, vol ambitie waar abrupt een eind aan gekomen is. Maar bovenal een liefhebbende vader van Timo en Sem.
    Tegen Timo en Sem wil ik zeggen dat jullie gelukkig kunnen steunen op een lieve en sterke moeder die, ondanks het grote verdriet, jullie op jonge leeftijd groot brengt met papa Pascal altijd in jullie liefdevolle nabijheid en herinnering.

    Wens jullie veel sterkte. Liefs Chris Visser
    (Opa van Jack van Huizen)

    Christiaan - Amsterdam
    6 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Astrid, Timo en Sem
    reactie 7   |   niet OK
    Als team van Buurtzorg hebben we jullie als hecht gezin leren kennen. Het was mooi om te zien hoe jullie als gezin liefdevol omringd werden door familie en vrienden. De zorg voor Pascal hebben jullie met heel je hart gegeven . Een betere zorg had hij niet kunnen krijgen. Bijzonder dat we hier een klein steentje aan bij hebben kunnen dragen.
    Warme groet van ons allemaal,
    Anja, Anne juul, Carla, Christa, Cindy, Ineke, Marianne, Marjolein, Paula en Ria.


    Team - Diemen
    6 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Mijn eerste vriendje
    reactie 6   |   niet OK

    Lieve allemaal,
    Ook al ken ik jullie niet persoonlijk, alleen van de verhalen van Esther, maar ik wilde toch graag deze foto's plaatsen. Vroeger stonden opa Adrie en oma Alma met jullie pappa en tante op camping de Bullewijk. Hier was ik dikke vriendjes met jullie vader en tante Esther met mijn zus Miriam. We hebben hier een fantastisch leuke tijd met elkaar gehad. Stiekem in de hooiberg, verstoppertje spelen, zwemmen in de Ouderkerkerplas (ook met regen) en naar Doe Maar luisteren op een cassette bandje (vraag maar aan jullie tante wat dat is) . Ook al heb ik jullie vader al een tijd niet meer gezien, schrok ik heel erg van alle berichten. Wat moet dit verschrikkelijk moeilijk voor jullie zijn. Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte wensen. Hopelijk geven alle berichten en foto's jullie een klein beetje troost.
    Liefs,
    Ellen de Vries


    Ellen - Volendam
    6 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie