gedenkplaats van

Patrick Faassen

28-06-197921-06-2020

Aankondiging

Livestream Uitvaart

Bekijk de Livestream

Wachtwoord: PC22-P4FX

Datum: 27-06-2020

Tijd: 10:15 tot 11:15

Extra informatie: Het afscheid van Patrick heeft plaatsgevonden op zaterdag 27 juni. Was je niet in de gelegenheid om mee te kijken en zelf afscheid te nemen, stuur dan een bericht naar afscheidpatrickfaassen@gmail.com. Geef een e-mailadres op dat gekoppeld is aan een YouTube-account, om de link naar de video te ontvangen. Reacties op deze memori-site blijven nog steeds van harte welkom.

   En 's nachts in bed, slaop ik net
   Komde geej op bezeuk beej meej
   Mien bed is kald, mien kamer kaal
   En ik droem hem dar staan
   En geej ziet zacht als dons als vacht
   En ik drei meej um ow hin
   En in ow erm waer ik werm
   en droem mien moeiste zin

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Jildou en Barend Harmse - Duits
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jildou en Barend - Bunnik
    26 juli 2020
    reactie 47
   • Dag Patrick
    reactie 46   |   niet OK
    Een groet had ik je graag nog persoonlijk willen geven, gewoon dat je nog even bij ons op de faculteit was. En gewoon dat al die fantastische therapieën je doorzettingsvermogen hadden beloond,. En dat je gewoon op elke borrel weer ergens op de achtergrond rond zou lopen, met een biertje in de hand. Want je stond nooit op de voorgrond maar je was er wel altijd. En was het jouw taak dan had je alles goed geregeld. Ik mocht je erg graag als collega en als mens en de Bourgoniër in je kon ik als mede-Limburger erg goed begrijpen. En nu als mama van een klein kereltje kan ik met Frauke, Mik en Rees heel erg meevoelen. Wat had ik jullie allemaal gegund dat Patrick er nu nog gewoon was.

    Joëlle - Amsterdam
    9 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • 'n Beetje
    reactie 45   |   niet OK
    Sterven doe je niet ineens,
    maar af en toe een beetje
    en alle beetjes die je stierf,
    ’t is vreemd, maar die vergeet je,

    het is je dikwijls zelfs ontgaan,
    je zegt ik ben wat moe,
    maar op een keer dan ben je aan
    je laatste beetje toe.


    Schrijver: Toon Hermans

    Heel veel sterkte genwenst!
    Liesbeth Schut, collega UvA-ESc

    Liesbeth - Utrecht
    30 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Rianne Kruijt
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Rianne - Vleuten
    29 juni 2020
    reactie 44
   • Gewoon bijzonder
    reactie 43   |   niet OK

    Ik ben superdankbaar dat we 2 weken geleden nog mooie herinneringen hebben opgehaald samen. Ongelooflijk dat je er nu niet meer bent... Bij het bekijken van foto’s zag ik ons bijna alleen maar (vaak enigzins beschonken) op borrels en feestjes uit onze studententijd. Wat een mooie tijd! Maar wat hebben we ook veel andere dingen samen ondernomen: PSV-Groningen, waar je tijdens de wedstrijd de fanatieke supporter uithing en daarna opeens verlegen werd toen we jouw PSV-helden zomaar in het wild tegenkwamen. Of die keer dat we samen gingen wielrennen en je al na een kwartier aan mijn tomatenhoofd zag dat je mij er compléét af ging fietsen. Of Pinkpop 2014, waar voordat Metallica begon het eerst giga noodweer werd met gitzwarte lucht.
    Ik beloof je motto om van het leven te genieten in ere te houden. Haast automatisch zal ik op de fiets, bij een Hertog Jannetje en bij het volgende festival aan je denken.
    Frauke, Mik en Rees, wat waren jullie een fantastisch gezinnetje met zn vieren. Ontzettend veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies en houd het vetrouwen dat voor jullie op een dag de zon weer gaat schijnen.

    Liefs Laura


    Laura - Amersfoort
    28 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Dank je wel
    reactie 42   |   niet OK
    Lieve Patje,
    Ik heb geen woorden, weet niet waar ik moet beginnen... Het leven is soms zo oneerlijk... Gelukkig brengt het ook heel veel mooie momenten en ik ben dankbaar dat ik veel van die momenten met jou heb mogen meemaken! Speciale momenten als Bruce Springsteen of PSV-FC Twente, maar vooral de toen zo 'gewone', maar nu nu ik terug kijk zo speciale avonden met (te veel) biertjes, muziek en goede gesprekken tot veel te laat in de nacht (met je met aluminiumfolie beklede fiets op de achtergrond), die zal ik nooit vergeten. Met sommige mensen heb je een speciale band en ik ben zo blij dat we altijd contact gehouden hebben, ondanks afstand etc. Dank je wel Patje, dank je wel dat je zo'n lieve, goede vriend was en er gewoon altijd bent geweest.
    Ik zal je missen!
    Liefs maui

    Maureen - Utrecht
    28 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Angela Bikker
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Angela - Utrecht
    27 juni 2020
    reactie 40
   • Dank je wel dat jij jij was
    reactie 41   |   niet OK

    Lieve Patrick,
    Het is niet eerlijk dat jij ons nu al hebt verlaten. Jij was er altijd voor iedereen, voor een probleem, een zorg of gewoon een praatje. Goede gesprekken - het liefst na een biertje - waren jou niet vreemd. Op deze manier zorgde je voor iedereen om je heen. Dat was je kracht, dat was jij. Dank je wel daarvoor. Dank je wel dat jij jij was.
    Ik ga je missen.
    Liefs, Jolanda


    Jolanda - Vleuten
    27 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 39   |   niet OK

    Je was m’n grote neef. Bij wie ik ging logeren toen ik klein was. Samen Suske & Wiske’s lezen in bed en spelen op de zandberg in Tegelen. Later zat je een paar klassen boven mij op de middelbare school. Kwamen we elkaar tegen tijdens het uitgaan. Zomaar wat herinneringen.

    De laatste jaren zagen we elkaar wat minder, ook al was je voor mij het familielid die het meest dichtbij woonde. Uiteraard heb je dappere - maar oneerlijke - strijd van een afstand gevolgd, met deze onverdraaglijke uitkoms als gevolg. Voor iedereen, maar bovenal voor Frauke, Mik en Rees, een enorm gemis.

    Rust zacht, grote neef.

    Je neefje, Menno


    Menno - Amsterdam
    27 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Slaap lekker
    reactie 38   |   niet OK
    Lieve Patrick,

    Als ik aan je denk zie ik je lachen. Ik zie je meeschreeuwen op goede muziek bij Mebiose feesten. Ik zie je op de trappers staan voor een eindsprint tijdens Limburgs mooiste waar vervolgens je ketting brak en 10 km naar huis moest lopen. Ik zie je bij het pannenkoeken restaurant met Frauke en je kids genieten in de zon. Ik hoor ons gesprek toen duidelijk werd dat studiebehandelingen niet meer gingen lukken, maar je toch optimistisch bleef en de goede dingen zag.
    Je bent een mooi mens en dit is allemaal niet eerlijk.

    Eelke


    Eelke - Arnhem
    27 juni 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie