gedenkplaats van

Paulien Wiegel-Bergevoet

19-01-198110-02-2020
   Paulien wilde graag SMA de wereld uit hebben!
   Helpen jullie mee om dit te realiseren:

   https://sma.spieractie.nl/actie/paulien-wiegel-bergevoet   (Of Google: Paulien Wiegel Bergevoet SMA)

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Esther Jager
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Esther - Olst
    24 november 2020
    reactie 158
   • Lieve Zus
    reactie 157   |   niet OK

    Ik mis je lieve Lientje....


    Rob - RAALTE
    10 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Yvette Tiemessen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Yvette - Gaanderen
    28 april 2020
    reactie 156
   • Annemarie Roeterdink
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Annemarie - Deventer
    17 april 2020
    reactie 155
   • Robin Kobs
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Robin - RAALTE
    21 maart 2020
    reactie 154
   • Lucy Ten Hove-Bakker
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Lucy - Haarle
    10 maart 2020
    reactie 153
   • Paulien in oa de oudercommissie
    reactie 152   |   niet OK

    Na een soort van eerste ontmoeting in de dijkzicht, even uit mijn hoofd rond 2008 (in ieder geval rond jullie trouwdatum) jullie trouwen werd toen aangekondigd. Jullie waren erg enthousiast en dolblij en wij vonden jullie erg lieve en open mensen. Een gezellige middag hebben we toen gehad tijdens een soort buurtfeest versiering. Al die tijd kwamen we elkaar wel tegen tijdens het fietsen, collecteren, feestjes, etc. maar Paulien jou echt leren kennen was toch wel toen je mij enthousiast maakte om bij de oudercommissie van de bieënkorf te komen. Ik was op een informatie-avond die jullie met nog andere ouders hadden bedacht en moest erg lachen en als moeder met jonge kinderen hebben we heerlijk wat clichés doorgesproken. Erg leuk, dus de stap om ook bij de commissie te komen was zo gedaan. Klinkt nu misschien een beetje dik erop maar Paulien je was wel degene die het gezellig maakte. Je had de goede klik met ouders en bieenkorf, zorgde dat het heel laagdrempelig was en en zorgde voor volop ontspanning en even snel en effectief vergaderen. Of te wel eerst een halfuur koffieleuten, dan zeker 20 minuten even serieus doen en dan zeker nog een uur na kletsen. Ooh heerlijk problemen doornemen, lachen om van alles en nog wat en het vooral leuk hebben met elkaar.
    Zo hebben we ook een keer meegeholpen aan een thema avond over opvoeden. Die man die de avond zou verzorgen kon voor het geld wat wij hadden niet zijn 2 toneelspelers meenemen. Volgens jou geen probleem want een vervelend kind spelen en een irritante ouder was zo gefikst. We hebben toen een aantal avonden gezeten om wat sketches te maken om deze uiteindelijk op die avond uit te spelen. Ik zat op toneel dus zag het mij wel doen maar ik wist niet dat ook in je had... niet dat je het niet kon niet kan maar je was ook al voorzitter, onze vrolijke en lieve buurtvrouw, degene die met het bestuur sprak, etc. oftwel van alle markten thuis. Ik heb enorm gelachen met jou die avond en we vonden het geen probleem dat we ons zo voor lul zette in onze kinderkleding en maffe praatjes.
    Later ben ik uit de commissie gegaan omdat de kids er vanaf gingen maar de basis was allang gelegd. We kwamen elkaar nog vaak tegen in het dorp ff kletsen ff hoi, tijdens het collecteren. ff kletsen ff hoi ff huis zien, tijdens tentfeesten ff kletsen ff dansen ff biertje ff hoi, tijdens voetballen ff kids aankleden ff kletsen ff hoi. Allemaal zo vanzelf sprekend om jou maar heel de tijd tegen te komen en ff te kletsen en ff de hoi-en. FF een luisterend oor, ff lachen, ff verhalen ophalen, etc.
    Dat ff kletsen, lachen, beppen, hoi-en, samen kids aankleden bij de voetbal, en wat dan ook... zit er niet meer in. Dit kan ik nog steeds niet bevatten en ik weet ook niet of dit gaat lukken. Je zit nog volop in mijn hoofd en jullie gezin zit ook in onze hoofden. Als ik het niet eens kan geloven laat staan je man, kinderen familie en alle mensen die je prachtige open, lieve, behulpzame karakter moet missen. Meid we hebben het leuk gehad maar ik had je nog zooo veel toffe jaren gegund. Waar je ook bent ik weet zeker dat je daar de zon laat schijnen kan niet anders met zo'n karakter.

    Ik mis je... we missen je en we zullen je nooit vergeten.


    Mijke - Wijhe
    9 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Sylvia Schuiling
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Sylvia - Wijhe
    4 maart 2020
    reactie 151
   • Anita Hogeboom
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Anita - Lemelerveld
    3 maart 2020
    reactie 150
   • erwin Hoogenboom
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    erwin - Deventer
    3 maart 2020
    reactie 149

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie