gedenkplaats van

Peter Ketelaars

23-03-195914-04-2017
 • 23 March 1959 - Erp
 • Angela
 • Havo Veghel
  SPD Eindhoven
 • administrateur - van den Hoogen/ vd Vrande/ Eshuis groep/ v.Daal en Partners/ Nagtzaam/ Please
  administrateur - van de Beeten Meulendijks
 • Tennis
 • Papa's balletjes
 • Allerlei van Mahler tot Pink Floyd
 • Katten (Moesje en Gabber)
 • harmonie OBK

Peter Ketelaars werd geboren in Erp op 23 March 1959. Peter volgde in Veghel aan de Havo een studie. Ook studeerde hij aan SPD in Eindhoven. Peter was vanaf 1979 werkzaam bij van den Hoogen/ vd Vrande/ Eshuis groep/ v.Daal en Partners/ Nagtzaam/ Please als administrateur. Vanaf 2012 werkte hij als administrateur bij van de Beeten Meulendijks. In 1986 ontmoette hij zijn partner Angela. Peter en Angela trouwden in 1996. Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan Fagot spelen en harmonie OBK en Organiseren LIM-Klank en lichtspel. Op sportief gebied stak hij zijn energie in Tennis. De laatste woonplaats van Peter was Erp.

Peer was een rustige man die betrouwbaar was en zich vasthield aan principes en afspraken. Hij was een goede organisator en dit kwam vooral tot uiting in het organiseren van activiteiten bij Harmonie OBK. Vroeger ook bij de Supporters club Erpse Renners. Peer was met kleine dingen tevreden. Het hebben van een repetitieavond, een concert van Harmonie OBK, een fietstochtje met de kinderen, het bomen over een te organiseren activiteit, het maken van een wandeling, het op vakantie gaan met de vouwwagen en later in een sta caravan. Het stoeien met de kinderen toen ze kleiner waren, het aan het sportveld staan of mee naar wedstrijd paardrijden vervulde hem met trots. Het bomen met Nanne en de humor delen omdat Nanne dezelfde humor heeft was kaasje voor hem. Het bespreken van dingen die op het werk bij v.d. Beeten gebeurde met Jur vond hij prachtig. Vooral omdat Jur het zo goed zag vond hij. Het hebben van contacten in de gemeenschap, sociaal, plezier hebben, grappen maken, luisteren naar allerlei soorten muziek vond hij belangrijk. Vakanties in Italiƫ waren altijd goed. Hij had sinds we naar Italiƫ geweest zijn, zijn hart verpand aan de 'drukke' Italianen, Italiaans ijs en hun mooie landschap en lekkere eten. Op zondag wandelingen maken met als afsluiting iets drinken op terras of op zaterdag samen met mij (Angela) een lunch nuttigen was voor ons een feestje.
Nu missen we hem, het is stil in huis, er klinkt geen allerlei soorten muziek meer in huis op allerlei momenten. Er worden geen papa's balletjes meer door hem gekookt. Allerlei gewone dingen zijn ongewoon geworden. We moeten het doen met onze herinneringen en hopen dat het allemaal een mooi plaatsje kan krijgen. We denken terug aan een lieve, soms ontvlambare man die we ontzettend missen.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Nanne Ketelaars

Help dit bericht te

verspreiden