gedenkplaats van

Peter Kompanje

12-03-197911-08-2005
   Peter is 26 jaar oud geworden. Ik ben 3 en half jaar samen met peter geweest en we hadden samen nog erg veel plannen. Maar de kanker overwon en ik moest peter los laten. Peter verdiend hier een plekje omdat hij zo gevochten heeft om in leven te blijven en er alles aan heeft gedaan. Ik ben heel erg trots op hem en zal hem nooit vergeten.
   I love you Forever

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Nel Kompanje
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Nel - Apeldoorn
    23 december 2016
    reactie 8
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Ja lieve Peter en dan is er weer een jaar voorbij een jaar waarin je weer door heel veel mensen gemist word.7 jaar geleden heb ik afscheid van je moeten nemen onvoorstelbaar moeilijk nu heeft het een plekje gekregen. Je hoopte dat ik het geluk opnieuw zou vinden en je weet vast dat dit gelukt is en ik nu gelukkig getrouwd ben met Wim. Maar de groei hier naar toe was echt enorm moeilijk. Nu een aantal jaar later ben ik enorm gelukkig met het gezinnetje wat ik heb maar blijft toch vaak de vraag in mijn achterhoofd hoe zou het geweest zijn als ........... lieve Peter we hebben zoveel leuke en minder leuke dingen gedeeld we zijn voor altijd aan elkaar verbonden net zoals het contact met je ouders dat is toch nog een stukje van jou ik ben blij dat ik regelmatig je ouders spreek en zie dat doet me goed lieve peter een hele dikke knuffel van jou meisie  

    Andrea -
    10 augustus 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Hoe zouden wij jou vergeten. Onze jongste zoon, waar we zoveel van hielden en nog steeds van houden. Er gaat geen dag voorbij of je bent in onze gedachten. Verbonden met zoveel liefde voor altijd. We hebben je met zoveel vreugde uit Gods hand ontvangen maar tot ons grote verdriet moesten we je loslaten. Je bent nu geborgen bij God, dat is onze troost bij de diepe pijn die er altijd is. We blijven voor altijd verbonden met liefde. Ook al ben je niet meer bij ons en horen we je stem en je lach niet meer, in onze gedachten en in ons hart ben je altijd aanwezig.
    Bert en Nel Kompanje-van der Veer

    Nel -
    23 april 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    lieve peter morgen is onze trouwdag we zouden 6 jaar getrouwd zijn.
    Je word echt nog heeeeeeel vaak gemist en totaal niet vergeten hoor.
    Hele dikke knuffel van je makkertje

    je -
    31 maart 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Lieve Andrea. Ik heb de beide uitzendingen van ik mis je op tv gezien. Het was erg ontroerend en ik denk ook vaak aan je, hoe het met je gaat. laat het een schrale troost zijn dat Peter het nu beter heeft, ondanks al je goede en liefdevolle zorgen. Hij heeft nu geen pijn meer en.... hij is bij jullie ZONNESTRAALTJE*
    Nogmaals veel sterkte
    Alide

    Alide -
    18 mei 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    andrea,ook ik zag jullie bij het tv progamma en ik kan het ook niet uit mijn hoofd zettn dat jullie zo wreed door die ziekte van elkaar zijn los gerukt! heel veel kracht en liefs wens ik jou toe voor nu en in de toekomst het ga je goed meis.

    franny -
    28 april 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Andrea,

    De foto van jouw dierbare Peter herken ik van de uitzending "Ik mis je", waar ik naar gekeken heb. Prachtig zoals jullie elkaar liefhadden en wat moet je verdrietig zijn dat hij de strijd verloren heeft. Jullie brieven op het strand vond ik erg emotioneel en erg mooi. Zelf ben ik 10 weken geleden mijn lieve mama (Trees Stoop-Nouwens) verloren en ben erg verdrietig. Mama was veel meer dan mijn moeder en ik mis haar verschrikkelijk.
    Ik wens jou heel veel sterkte, liefde en kracht toe met het verlies van jouw Peter, maar ook met je moeder, die een moeilijke periode doormaakt. Dat moet voor jou wel erg zwaar zijn. Je krijgt kracht van boven, daar ben ik zeker van.

    Liefs en warme groet van Yvonne

    Yvonne - Leiden
    25 april 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    er zijn geen woorden nodig om elkaar te kunnen verstaan. toch stuur ik er een paar.
    peter zal altijd bij je zijn, als een warme bries die waait door je haar, als een vlinder die je wang zachtjes raakt.........zie wat onzichtbaar is wat je gelooft is waar.
    veel sterkte toegewenst
    tonny van boxel
    onze *Jaimy is op 9 jarige leeftijd aan kanker overleden zie ook www.stichtingjaimy.nl

    tonny -
    25 april 2006

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie