Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Peter Van Breugel

08-03-195917-06-2023
   Met verdriet en verslagenheid hebben we gisteren kennisgenomen van het overlijden van onze collega Peter van Breugel.

   Hij is op 17 juni, op 64-jarige leeftijd overleden op zijn vakantieadres in Torremolinos. Hiermee is ons een fijne collega ontvallen.

   Peter heeft 45 jaar bij het Rijk gewerkt en sinds juli 1993 bij DJI. Hij is zijn loopbaan gestart als hoofd personeelsbeheer bij de PI Vosseveld in Vught en werkte de laatste jaren als senior HR-adviseur en coördinerend HR-adviseur. Door zijn bereidheid iedereen te helpen en deelname in vele landelijke werkgroepen zullen veel collega’s Peter kennen. Hij was een gewaardeerd en deskundig collega, die altijd bereid was iedereen met raad en daad ter zijde te staan.

   Zijn overlijden komt onverwachts en is moeilijk te bevatten.

   Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Rian, zijn zoons Sander en Stefan en hun naasten.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Heel veel sterkte
    reactie 28   |   niet OK
    Het is altijd lastig om in deze situatie iets te zeggen, laat staan om het juiste te zeggen. Ik wens nabestaanden veel sterkte toe en hoop dat veel mooie herinneringen blijven.

    Hayo - Den Haag
    18 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Ongeloof
    reactie 27   |   niet OK
    Vol ongeloof ontving ik het bericht van het overlijden van Peter. Net met pensioen, genietend van zijn zomerverlof....het klopt niet. Met datzelfde ongeloof en groot verdriet en gemis, zullen jullie als zijn familie, vrienden en collega's nu verder moeten. Via deze weg wil ik jullie daar heel veel sterkte bij wensen: Ik wens jullie mooie herinneringen aan hem en veel liefde en steun bij elkaar, toe.


    Margriet - Utrecht
    12 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 26   |   niet OK
    Gecondoleerd, veel sterkte en kracht gewenst in deze moeilijke tijd.

    Eveline

    Eveline - Hank
    10 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 25   |   niet OK
    Ik ken deze Peter niet, maar wil wel even reageren. Ik wist niet dat er twee Peter van breugels zijn. Kwam het tegen en moest even reageren. Mijn man heet dus ook Peter van Breugel. En is in 2001 gestorven ook plots uit het leven gerukt, op 43 jarige leeftijd. Zomaar zonder afscheid. Dit doet nu 22 jaar later nog pijn en blijft een groot gemis. Zo zal het gezin van deze Peter hem ook enorm missen. Sterkte voor iedereen die Peter kent en bewaar de herinneringen in je hart. 💖😘

    Jacqueline - Holtum
    8 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Verbijstering
    reactie 24   |   niet OK
    Zo ben ik bij je afscheid i.v.m,. je pensioen en zo krijg ik een bericht tijdens mijn eigen vakantie dat je plotseling overleden bent. Verbijstering, ongeloof en enorm geschrokken van dit niet te bevatten bericht. In die jaren dat jij het BSD, afdeling gedetineerdenzaken en daarna D&R vanuit personeelszaken in je portefeuille hebt gehad,heb ik heel prettig met je samengewerkt. De PI verliest wederom een 'mastodont'. Alle sterkte gewenst voor zijn vrouw en kinderen.

    Ton - Vught
    6 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 23
    Janneke

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Janneke - Utrecht

    4 juli 2023

   • Niet te bevatten....
    reactie 22   |   niet OK
    Een maand geleden vierden we nog je afscheid... Ik vroeg nog wat je nu als eerste ging doen. 'Heerlijk op vakantie naar Torremolinos', was je antwoord. Niet wetende dat dat ook het laatste was dat je zou gaan doen.
    Je was een ontzettend fijne collega. Je stond iedereen altijd met raad en daad bij. Ik ken geen collega die zoveel kennis van DJI en het HR-vak had als jij. Het is niet te bevatten dat je er niet meer bent. Ik had het je zo gegund om met je gezin nog heel veel jaren te genieten van je welverdiende vrije tijd. Het leven is niet eerlijk....
    Ik wens jouw gezin, familie en iedereen die jou heeft mogen kennen, heel veel sterkte toe met dit enorme verlies. Hartelijke groet, Sandra Graven, collega HR-adviseur

    Sandra - Druten
    3 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Wat een gemis en totaal onverwacht
    reactie 21   |   niet OK
    Beste Peter, ik had je het zo gegund dat je nu kon genieten van je tijd gedurende je pensioen. Genieten samen met jouw vrouw, je familie, vrienden en jouw kleinkind. Wat moet dat heftig zijn geweest dat je zo abrupt uit het leven wordt gerukt. Wat een gemis voor iedereen ook voor je collega’s van de PI Vught. Ik heb onze samenwerking altijd als heel fijn ervaren. En k kon met jou bomen over allerlei onderwerpen en een goede discussie ging je niet uit de weg. Je was altijd een veilige balen, man met weinig woorden, maar wat je zei deed ertoe en was altijd waardevol. Je kende DJI/PI Vught van binnen en van buiten niet altijd makkelijk, maar je as altijd heel loyaal en heel betrouwbaar. Wat zal iedereen jouw missen. Ik kon helaas niet bij je afscheid zijn, had me voorgenomen om je zelfs te bellen als je terug kwam van vakantie. Helaas is dat niet meer mogelijk. Daarom toch deze brief aan jou en je familie. Ik zal je altijd herinneren als een hele waardevolle, prettige en man met een groot hart collega. Ik wens jouw familie heel veel sterkte! Rustig at zacht lieve Peter… Grts Simone van de Ven

    Simone - Tilburg
    29 juni 2023

    Deel deze pagina:

   • Gemis en verdriet!
    reactie 20   |   niet OK
    Beste Peter,
    Ik was jou nog aan het loslaten als collega. Je zit nog volop in mijn systeem. Ik heb een vraag, even Peter appen, ow nee, dat kan niet, hij is met pensioen. Even een mailtje van Peter opzoeken, ik heb toch nog een vraag, ik mail hem wel, nee, dat kan niet, want Peter is met pensioen.
    En dan ineens dat bericht dat zo intens binnenkwam, Peter is plotseling overleden. Pijn en verdriet van binnen, ik had je zo je welverdiende rust gegund Peter, veel fijne tijd met je familie en kleinkind!
    Bedankt dat je zo een fijne collega was, een ieder kon op jou bouwen. Een man van weinig woorden, maar eindeloze en snelle daadkracht, super betrouwbaar, Peter wist altijd alles. En hoe fijn en veilig is het om dan bij Peter advies in te brengen. Ook een beetje mopperen als we ons niet aan je advies hielden, waarna je zei jullie zijn verantwoordelijk, ik laat los, maar ik zou het anders doen. Maar altijd vanuit de inhoud en samenwerking in verbinding met ons, nooit vanuit boosheid of frustratie, hoe waardevol was deze houding van jou!
    Dank voor alles en ik zal altijd graag aan jou terugdenken, ik blijf me jou herinneren en ik blijf jou ontmoeten.
    Rust zacht lieve Peter!
    Groet, Adrijana Simic

    Adrijana - Vlijmen
    29 juni 2023

    Deel deze pagina:

   • Woorden schieten te kort...
    reactie 19   |   niet OK
    Gecondoleerd en heel veel sterkte voor alle nabestaanden.

    Osman - Oirschot
    29 juni 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.