Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Peter Weeink

16-02-195922-10-2022
   Groot was onze liefde
   Groot is het verdriet
   Mooi zijn de herinneringen
   die ik achter liet
   Peter

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 16
    Miriam

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Miriam - Neede

    29 oktober 2022

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    beste fam. Weeink,
    Peter op de Hoge Weide,het aanspreek punt voor technische zaken,maar ook voor veel meer andere beslommeringen, dit is wat een huismeester te doen staat,soms over alles .
    de tijd dat Peter op de Hoge Weide begon als logistiek en magazijn medewerker viel niet altijd mee,
    zorg,facilitair,technisedienst en keuken,zijn heel verschillende taken,maar toch is het hem gelukt.
    later is alles verandert,het werd huismeester,de tijd dat ik op de Hoge Weide werkte,heb ik met Peter een fijne tijd gehad,elkaar steunen,helpen waar nodig was.
    toen ik op andere locaties vd Marga Klompé ging werken,hebben we nog regelmatig contact gehad,ook om de bevindingen te delen als huismeester.
    nu kon ik gisteravond niet delen,maar moest afscheid nemen,van een fijne, sociale collega.
    beste familie Weeink,heel veel sterkte,met het verlies van jullie Peter.
    Henk Boerman,
    huismeester Pelkwijk,Vredensehof en Berkhof.


    Henk - Harfsen
    28 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Afscheid Peter
    reactie 14   |   niet OK
    Lieve Peter,

    Wat fijn dat ik heel recent nog met je gesproken heb o.a. over jouw afscheid en dat jij mij liet weten het fijn te vinden dat ik als oudste zus iets op de begrafenis mag zeggen. 7 minuten spreektijd heb ik van jou gekregen. Niet langer...
    Peter jij bent soms heel uitgesproken, jij houdt niet van lange verhalen, geen zwarte kleding op de begrafenis, geen poespas, enz. Tot het laatste moment heb je de regie in handen gehad. Helaas geldt dit niet voor de alvleesklierkanker, waar jij voor een behandeling ging met de hoop dat je tot de uitzondering zou behoren die dit zou gaan overleven. Jij bent op een te jonge leeftijd overleden en je hebt tot ieders verdriet niet eens de pensioenleeftijd gehaald. Verhuisplannen hebben jullie ook niet meer kunnen realiseren. Wij zullen het moeten accepteren dat het leven zonder jou doorgaat, maar het gemis zal dagelijks voelbaar zijn.
    Ik wil hier nog wel enkele mooie herinneringen noemen die kenmerkend voor jou zijn. Wat ik al eerder aangaf dat jij een duidelijke mening hebt over zaken die voorbij kwamen, o.a. over de politiek, N18 enz. Vakantie naar het buitenland daar gaf jij niet om. De reis per auto zag jij niet zitten, daarom werden de vakanties in de nabije omgeving gehouden. Wij hebben elkaar regelmatig gezien en gesproken o.a. in de periode dat wij met onze gezinnen op recreatiepark de Fontein verbleven. In de jaren negentig gingen wij daar kamperen met tent en caravan. Wij hebben daar vervolgens vele jaren doorgebracht en hele mooie momenten gehad met onze gezinnen. Wij hebben elkaars kinderen zien opgroeien. Wij lieten elkaar vrij maar kwamen dikwijls even bij elkaar langs.
    Als er iets stuk ging, was Peter altijd degene waar je een beroep op kon doen en hij wist het ook vaak te fixen. Peter jij was met die handigheid het zelf klussen een voorbeeld voor onze kinderen. Daphne en Robbert hoor ik vaak zeggen bij iets wat stuk is dat kun je toch zelf wel maken...
    Peter was voor velen een mantelzorger, nI voor onze moeder, later voor tante Gerda, Jij deed het maar!. In januari dit jaar in ons nieuwe huis wist jij ook wel de oplossing om WIFI goed te kriigen. Jij hebt ons nog geholpen met een paar lampen ophangen. Toen je bij ons was liet jij weten de hele dag door buikpijn te hebben. Jij zou voor nader onderzoek naar de specialist gaan. Dat dit zo zou aflopen hadden wij begin van dit jaar niet kunnen bedenken.
    Ik bewonder jou Peter hoe je met deze ziekte bent omgegaan. Toch de behandeling ingaan met de hoop op succes. Ook bewonder ik Inez die jouw tot het laatste moment heeft bijgestaan met o.a. de inname van de medicijnen, afspraken met artsen enz. Jij hebt altijd op Inez kunnen bouwen. Bedankt Inez, dat onze broer Peter door jou zo goed verzorgd werd.
    Peter ik wil afsluiten met de woorden dat ik jou heel erg ga missen. De broer die voor mij en voor vele anderen altijd klaar stond. Maar gelukkig Peter heb je geen pijn meer en heb je nu rust.

    Lieve groet,
    Carla

    Carla - Lochem
    28 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 13
    Susan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Susan - Eibergen

    28 oktober 2022

   • reactie 12
    Alice

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Alice - Aalten

    27 oktober 2022

   • Mooie man
    reactie 11   |   niet OK
    Dag mooie man!

    Als ik binnen kwam in DHW was je er altijd al. Je licht stond al aan en je kar was al weg. Al weer op weg naar een team, een klusje of storing.
    Als je dan weer terug kwam zochten we elkaar even op. Je was toch altijd dichtbij zo schuin tegenover mijn kamer. Ik kon dan altijd even op dat krukje zitten wat in je kamer stond. We spraken over het werk en vooral over je thuis. Je vakanties, je huisje op de camping en niet veel later die lieve (klein)kinderen van je. Wat was je begaan met hen en wat kon je vol vreugde en trots vertellen over hen.
    Zo begaan met de collega's en bewoners was je ook op je werk en vond ik het zo knap hoe je de ballen allemaal in de lucht hield.
    En opeens werden de ballen te veel en te zwaar en kon je ze niet meer in de lucht houden en net meer vangen en vielen ze kapot of kreeg je ze niet meer omhoog. "Ik weet het niet hoor, maar ik krijg het niet meer voor elkaar; er is iets en ik weet niet wat". We spraken veel, zochten veel en vonden weinig. Totdat..............

    En opeens was je er niet meer. Niet meer op het werk. Wel in het hoofd en in het hart. Een mooie herinnering aan een mooie man. Een herinnering die blijvend is.

    Beste familie; heel veel sterkte en kracht toegewenst deze zware tijd en ik wens jullie ook alle mooie herinneringen.

    Marco Jong

    Marco - Harfsen
    27 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve familie van Peter
    reactie 10   |   niet OK
    Meestal kwamen wij gelijktijdig binnen bij De Hoge Weide en werd er van alles besproken, zowel privé als werkgerelateerd.
    Privé niet heel veel, dat hield Peter wel gescheiden, maar dat wat hij vertelde is toch zijn trots over zijn gezin, de hulp van zijn schoonzonen, zijn lieve dochters, vrouw en kleinkinderen. Daar ik hem vaak op de vrijdag verving van zijn taken om te delegeren heb ik veel van het mogen leren.
    Ik zal Peter herinneren als een hele fijne loyale, gezellige, humorvolle, creatief en serieuze collega.
    Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze tijd van afscheid nemen van jullie geliefde, man, (schoon)vader en opa. Koester alle mooie herinneringen.
    Joke Klein Gotink

    Joke - Vorden
    26 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 9
    Mathilde

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Mathilde - Groningen

    26 oktober 2022

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Lieve Inez, wat is het leven oneerlijk! Peter kende ik als zo'n lieve, betrokken en sociale man. Een man, vader en opa waar jullie terecht allemaal erg trots op waren. Altijd oprechte interesse in iedereen en altijd tijd voor een praatje. Wat een inktzwarte periode is dit! Heel veel sterkte in deze verdrietige periode😢

    Martijn - Eibergen
    26 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 7
    Rene

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rene - Aalten

    25 oktober 2022

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.