gedenkplaats van

Petra krapels - van den hoek

Overleden op: 07-03-2010
   Lieffe vrouw, moeder, tante, en oma,

   het was fijn om al die jaren bij u te mogen zijn geweest, ook al geld dit niet voor iedereen. altijd die lach op u gezicht. wat er ook gebeurde. altijd zag je die lach op u gezicht. vooral als het om geld ging, dat was een leuke eigenschap. op alle foto's die we zien was er een lach. behalve niet in den haag. toen was u aan het huilen. dat is de enigste foto waarop ik kon zien dat u niet lachte.

   we hebben met zijn allen een fijne en mooie maar soms ook een nare reis mee gemaak. veel tegenslagen hebben we allemaal gehad. het leven bestaat niet alleen maar over leuke dingen. voor en tegenspoed.. alleen uw gezondheid wilde niet meer mee werken.

   u was een vrouw. die altijd alles wilde weten. en ook echt alles. de laaste jaren dat ik u nog zag ( Alex Krapels ) wilde u echt alles weten. maar dat is een eigenschap
   waar u ook niet veel aan kon doen. maar uw kinderen hebben een hoop van u geleerd. iedere geval dat was altijd jou bedoeling geweest.

   ik spreek nu even voor me zelf

   mama ik weet dat ik ook fouten heb gemaakt in het verleden.. en die zijn niet goed te praten. maar de dag dat je overleden was. wilde ik het goed met je maken. jammer dat mocht niet baten....
   Overige informatie
   Dit heeft martijn krapels verteld tijdens de begravenis van onse moeder

   Liefe moeder,

   ik wil je zeggen dat ik echt heel veel van je houd. Je bent altijd een zorgzame vrouw voor pa en voor ons een goede moedr geweest maar ook voor iedereen die om je heen stond. Toen we klein waren bracht je ons altijd naar school toe maar toen we oud genoeg waren mochten we zelfstandig naar school. 's Ochtens zei je dan altijd rij je voorzichtig naar school en kijk je uit. Ja ma ik ben voorzichtig je zegt het altijd en zo ging dat dan elke ochtend. Op zaterdag haalden we altijd croissantjes met rosbeef, maar jij at dan nooit de rosbeef op het croissantje maar apart want dat vond je dan niet lekker. En als we dan geen geld hadden voor sigaretten mochten we een pakje van jou meenemen bij het winkeltje.
   Liefe mama je zorgde altijd voor ons tot een paar jaar geleden toen kreeg jij een herseninfart en moesten we voor jou zorgen, we moesten ziekenhuis in ziekenhuis om jou te bezoeken. Je hebt een hele lange revalidatietijd achter de rug. Je deed je uiterste best om er weer boven op te komen. Elke dag naar de gading en ook elke vrijdag weer naar zuidtwijk toe. Je belde me dan op donderdagavond nog op kom je op tijd morgen. Op vrijdag gingen we naar zuidwyk en nadat je bij de dietiste en de pschygoloog was geweest gingen we dan lunchen beneden in het restaurantje en wat nam je telkens een broodje rosbeef maar dan met de rosbeef op het broodje. Liefe mama ik ben blij dat we de laatste maanden nog veel tijd met elkaar doorgebracht hebben en dat we elkaar nog veel gezien hebben. Ik vind het hartstikke jammer dat je heen bent gegaan, maar ik weet dat je nu eindelijk rust hebt gevonden. Ik wil dat je weet dat ik hartstikke van je hou en dat ik je ga missen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Gedicht of lied
    reactie 1   |   niet OK
    Andere hazes - wat ik ook doe
    andere hazes - wat een ander ook zegt

    Petra krapels - leiden
    12 januari 2011

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie