gedenkplaats van

Piet van Grinsven

28-12-194831-10-2016
  • 28 december 1948

Piet van Grinsven werd geboren op 28 december 1948. De laatste woonplaats van Piet was Schijndel.

Ons gedreven bestuurslid van de Koninklijke harmonie St Cecilia is maandagavond 31 oktober om 23.50 uur overleden. Dit doet onwerkelijk aan, dit overvalt ons en we zijn verslagen. Piet was harmonie ; hij ademde muziek. Hij was onze grote organisator en inspirator van evenementen en muziekuitvoeringen. Je kunt wel stellen iedereen is vervangbaar, maar dat is voor ons heel moeilijk. Piet is uniek en onvervangbaar. Hij was voor ons een rots in de branding, een baken waarop we konden varen. Hij stond altijd klaar voor “zijn “vereniging. Hij is niet meer weg te denken uit ons bestaan.
Mede dank zij Piet is onze harmonievereniging een bloeiende vereniging met nieuwe en uitdagende muziekuitvoeringen. Hij was zeer begaan met het wel en wee van onze vereniging. Een paar jaar geleden is hij ook weer op muziekles gegaan en maakte deel uit van het opstaporkest. Hij wilde zijn muziekvereniging voelen in alle vezels van zijn lichaam.
Wij zijn dankbaar dat Piet een drijvende factor is geweest binnen onze vereniging. Hij heeft heel veel van zichzelf aan ons gegeven. Zelfs zijn vriendschap heeft hij ons geschonken. Hij heeft ons veel nagelaten en zijn invloed is onuitwisbaar.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Wim Kusters
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden