gedenkplaats van

Pieter Cornelis Visscher

30-08-191722-02-2004
   Pieter Cornelis Visscher was de jongste uit zijn ouderlijk gezin en de laatst levende. Hij is van zijn ouderlijk gezin het oudst geworden en als enige van zijn 4 broers en een zuster grootouder geworden. Met mijn vader had en heb ik een speciale band, vanaf 1985 hebben wij samen gezongen in een Mannenkoor. Vanaf 1990 bij het Christelijk Mannenkoor IJmuiden.In december 2003 heeft hij ook nog meegezongen bij een Kerstoptreden in Velserboek. Samen met hem en mijn moeder hebben we veel plezier beleefd aan de zang maar ook aan alle uitstapjes, concerten en optredens dit tot in Duitsland aan toe. Hij is vredig thuis, na een relatief kort ziekbed,gestorven en hoewel het bijna 9 maanden is mis ik hem enorm, meer dan ik kan uitdrukken op dit moment. Gelukkig leeft mijn moeder nog en ervaar ik een diepe band met haar. Samen ondernemen we van alles en wekelijks ben ik bij haar thuis. Ook met mijn zusters en broers is het contact goed maar het missen is voor iedereen anders.

   Overige informatie
   Mijn vader is 27 februari 2004 begraven op de begraafplaats Westerveld te Driehuis (Noord Holland)

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Kerst 2016
    reactie 19   |   niet OK
    wederom een jaar voor bij. Het was een jaar van blijdschap , verwondering, verwarring , woede en verdriet over wat er allemaal gaande is in de wereld!
    Mama hoopt volgend jaar 97 te worden, wij halen nog altijd herinneringen op, zo blijft u in ons leven!

    Alfred Visscher - Hollandsche Rading
    23 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Lieve vader,
    reactie 18   |   niet OK
    Zo tegen het einde van het jaar 2015 hebben wij weer veel meegemaakt om op terug te kijken samen met mama (95 jaar oud)!!!!
    Op deze hoge leeftijd mag zij nu beleven overgrootmoeder te zijn, uw oudste kleinkind bevallen van Sophie Elisabeth !
    Het zou mooi zijn wanneer de ouders Sophie op niet al te lange termijn Haar aan moeder komen showen.
    Wij hopen - met respectvolle herinneringen aan u - nog vele jaren met moeder te mogen hebben in voorspoed en gezondheid !

    Alfred Visscher - Hollandsche Rading
    21 december 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    06 december 2012Maanden en jaren vliegen voorbij, heerlijk is het om nog een moeder te hebben die woont in het appartement waar jullie samen ook zoveel genoten. Nog steeds is het op donderdag Haarlem tijd, eerst even thee drinken met mama, de week een beetje doornemen en de financien regelen. Dan naar De Vomar en boodschappen. Er gaat geen week voorbij of we halen een herinnering op aan vader en man we hebben veel meegemaakt en samen genoten.Nu is het Advent en leven we naar de Kerst toe, twee optredens met het Christelukk mannenkoor IJmuiden en dan een familie treffen bij me thuis op 1 januari 2013!

    KAREL VISSCHER -
    6 december 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 16   |   niet OK
    Vandaag is het al weer 12 februari 2010, buiten was het vanochtend min 6, betekende dus ruiten krabben en voorzichtig naar het werk rijden. Zo tijdens het rijden, heb je je eigen gedachten, vaak denk ik dan nog aan u. Ook als ik bij mijn zo wat 90 jarige moeder kom hebben wij het nog vaak over u!! Met moeder gaat het naar omstandigheden goed, ook zij verlangt naar weer wat aangenamere temperaturen en ziet vol verwachting uit naar het weekend wat wij samen ter gelegenheid van haar kroonjaar zullen houden.
    Weet dat u altijd in onze gedachten bent!!

    alfred -
    12 februari 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Vandaag 22 december 2009, een witte wereld, kerstoptredens met het Mannenkoor liggen achter ons. Wel nog zingen bij de crematieplechtigheid van het oud lid Cor Emmelot - 92 jaar. Cor was een paar weken ouder maar heeft u nog 6 jaar overleefd. Kerst komt eraan en bij velen zullen wel herinneringen en verhalen ontstaan aan gezamenlijke kerstvieringen met onze ouders. Mama wil graag 1e Kerstdag thuis zijn, en een van de overige dagen ga ik bij haar op bezoek en gaan we wat eten gezamenlijk.

    Karel Visscher -
    22 december 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Lieve Opa,
    Vandaag vrijdag 26 juni 2009 zitten we hier in Hollandsche Rading heerlijk in de tuin. Samen met Oma en Oom Karel, heel gezellig. We hebben het net nog over u gehad, haha alleen maar goede dingen hoor.
    U wordt wel erg gemist! Maar wat doet oma het goed, ze onderneemt nog van alles (van een dagje naar steenwijk tot een weekje weg met de ouderenbond), wat een super oma heb ik ook! Ondanks dat ze u erg mist, maakt oma echt nog wat van haar leven. Nou opa ik ga eventjes weer verder mee kletsen.

    Ik hou van u!

    Liefs uw jongste kleindochter!(L)

    Marlies -
    26 juni 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 13   |   niet OK
    Vijf jaar is het al geleden, en er gaat geen dag voorbij of een gezegde, gedrag of herinnering maakt dat we over onze vader denken en of spreken. Wat zijn er veel mooie herinneringen. Gisteren was ik met mama naar Fedde's verjaardag in Schagen en onderweg hebben we veel herinneringen opgehaald en de cd beluisterd van de afscheidsdienst uit de Immanuelkerk te Haarlem Noord. Zowel mam als ik waren ontroerd en geraakt door de muziek, de woorden, de hoop, de liefde en de getuigenis van het geloof die sprak uit de dienst.
    Karel

    Karel Visscher -
    9 februari 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    De vijfde Kerst was je er niet bij Pa.Met het koor hebben we verschillende optredens gehad en vooral tijdens de Kerstnachtdienst in de Nieuwe Kerk te IJmuiden, miste ik je aanwezigheid. Op Eerste Kerstdag was ik samen met mijn vriend bij mamma en hebben we ook nog over je gesproken. Met veel liefde en vol goede herinneringen.

    Karel Visscher -
    29 december 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    30 augustus zal altijd in onze herinnering staan als d verjaardag van onze lieve vader! We missen hem nog vaak bij allerlei gelegenheden. Het is goed om hem te gedenken met allen die hem lief waren!
    Karel
    30.08.2006

    Karel Visscher -
    30 augustus 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 10   |   niet OK
    Lieve opa, ik denk laat ik hier weer eens een berichtje voor u neerzetten. Ik ben hier al een tijd niet geweest en dat is niet omdat ik niet aan u denk of ik u niet mis, maar omdat ik erg druk had met school. Zondag was ik jarig een geweldig feest maar o wat miste ik u dat u er niet meer bij kan zijn.. Gelukkig bent u nu bij andere geliefde van u, en bij de sterretjes, Dikke kus u jongste kleindochter Marlies

    Marlies. -
    30 november 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie