Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Pieter Kathagen

29-08-200202-04-2021
      Diep bedroefd zijn we bij het overlijden van onze eerstejaarsstudent Pieter Kathagen. Het nieuws dat Pieter stierf in een auto-ongeval op 2 april bereikte ons vanochtend en we vinden geen woorden om onze verslagenheid uit te drukken.

      Pieter begon aan zijn studie bij International Business in september. Met zijn ondernemende en open karakter paste hij perfect bij onze opleiding. Een toekomst in de internationale zakenwereld was duidelijk voor hem weggelegd, en in de korte periode dat hij bij ons was is hij opengebloeid, door de vele nieuwe vriendschappen en de uitdagende bedrijfsprojecten waaraan hij met medestudenten werkte.

      Binnen de hechte 3-year track community was Pieter geliefd om zijn openheid en team spirit. What you see is what you get, dat is hoe wij hem leerden kennen. Als je hem vroeg wat hij wilde in het leven, dan was zijn antwoord simpelweg ‘gelukkig zijn’. We gaan hem herinneren om zijn positiviteit, en zullen als community proberen om hieruit inspiratie te halen. Pieter zal heel hard gemist worden door zijn medestudenten en coaches.