Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Reina Wolthuis-Woudenberg

12-06-193328-10-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Kinderen en (achter) kleinkinderen
    reactie 7   |   niet OK
    Sterkte en gecondoleerd met dit onverwachte verlies.

    Fam - Leerdam
    6 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Beste familie Wolthuis,
    Gecondoleerd met het verlies van Reina. Ik zal haar heel erg missen als vriendin. Ik vond het zo gezellig als ze langskwam. Veel sterkte toegewenst.

    Nel van Wilgen

    Nel - Leerdam
    5 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd met jullie moeder
    reactie 5   |   niet OK
    Beste familie Wolthuis,
    Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe om dit verlies te kunnen verwerken en dragen.

    Max van Ameijde

    Max - Leerdam
    5 november 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 4
    Jan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jan - Zaltbommel

    4 november 2020

   • reactie 3
    Bert Woudenberg en Louisa Lemasian

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Bert Woudenberg en Louisa Lemasian - Leerdam

    2 november 2020

   • We kunnen onze moeders zo moeilijk missen
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve familie,

    Wat een verdriet om jullie lieve moeder nu in deze vreemde tijd niet meer in jullie midden te hebben.
    Mijn herinnering aan jullie lieve moeder is die vrolijke lieve kleine vrouw.
    Positief en opgeruimd! Een voorbeeld van mooi ouder worden.

    Komende dinsdag zal ik een kaarsje voor jullie branden.
    Veel sterkte op deze dag en de komende tijd.
    We kunnen onze moeders zo moeilijk missen.

    Lieve groet,
    Renske Tuinstra

    Renske - Leerdam
    1 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve moeder van Jacqueline
    reactie 1   |   niet OK
    Jarenlang was Jacqueline kind aan huis bij mij thuis. En ik andersom. We leerden elkaar kennen eind klas zes en kwamen bij elkaar in de klas op de middelbare school. De laatste dagen heb ik weer veel aan die tijd gedacht, met een lach en een traan. Jacqueline en ik waren in die tijd onafscheidelijk en het huis van de familie Wolthuis voelde voor mij als een 2e thuis. Jacqueline en ik waren pubers en vonden het erg leuk om Leo, die toen nog thuis woonde en een vriendin had, te pesten, zijn kamer te onderzoeken, aan de deur te luisteren en te klieren. Dit mocht natuurlijk niet van ma Wolthuis maar we deden het toch. Kan me nog goed herinneren dat we op zijn kamer waren en door zijn spullen aan het snuffelen waren en hij plotseling binnenkwam :-). Gedoe natuurlijk en daar kwam de moeder van Jacqueline weer aan om te kijken wat er aan de hand was en mochten wij niet meer op zijn kamer. Kregen we een (klein) standje want lang boos bleef ze niet. Kan me ook herinneren dat Leo zich onder het bed had verstopt van Jacqueline om ons terug te pakken. Wij gingen zitten op het bed en hij greep onze voeten vast. Gillen, schreeuwen en weer kwam moeder Wolthuis naar boven rennen om de boel te sussen. Heel grappig. Als tieners hadden we ook altijd honger en als we na school bij Jacqueline thuis kwamen dan had moeder Wolthuis het witte casinobrood al klaargelegd met ham en kaas en aten we oneindig veel tosti's. Ook gingen we met pa en ma Wolthuis, in het kleine witte autootje, naar de kermis/markt in Schagen en niet te vergeten naar de nationale Popfoto dag. De hele dag liepen ze achter ons aan en vonden niks te gek. Geweldig vonden we dat. Jacqueline ging met mij mee op vakantie (werd ziek van softijs en spuugde over alle tandenborstels maar dat was niet erg :-)) en ik belde haar stiekem met de vaste telefoon als ik een soort straf had (kom je naar mij?) of als er jongens voor de deur stonden en ik daar niet doorheen durfde. En zo kan ik doorgaan; hele fijne herinneringen. Naar was de periode dat vader Wolthuis overleed terwijl Jacqueline en ik een repetitie aan het leren waren. Ook die gebeurtenis zal ik nooit vergeten. Verdriet, schok, ongeloof. Mijn ouders kwamen onmiddellijk om ons en ma Wolthuis bij te staan en tsja het leven ging verder. Wij wilden graag uit en dan ging mijn moeder een avondje naar moeder Wolthuis gezellig op de koffie totdat wij terugkwamen. Zo waren onze families in elkaar verweven en was het een bijzondere, fijne en warme tijd. Vind het zo knap dat moeder Wolthuis na het overlijden van vader Wolthuis haar leven weer oppakte, hem natuurlijk erg miste maar er het beste van maakte. Ik herinner haar als een ontzettend lieve en warme moeder die ook enorm genoot van Jacqueline en mij in huis. Later weet ik dat ze enorm genoot van alle kleinkinderen en fijne mensen om haar heen. Ik zal haar nooit vergeten. Veel sterkte voor iedereen.

    Francien - Leerdam
    31 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.