Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Remy Jainarain Dihalu

13-10-196111-11-2011
   Lieve Oom Remy, Plotseling bent u er tussenuit uitgeplukt in ons midden. Het is nog steeds niet te bevatten dat u er niet meer bent. U was een heel speciaal mens die begrip had voor een ieder. Ik heb u gekend als een openhartige, meelevend en zorgzame persoon. U wilde voor een ieder klaar staan ook lukte het niet altijd maar de wil was er altijd. U heeft voor alle nichtjes en neefjes alles gedaan wat u kon doen. Wij zullen u echt missen en nooit vergeten! U zult met de tijd een speciaal plekje krijgen in ieders hart. Het is hartverscheurend en het doet veel pijn om dit grote verlies te verwerken. Als wij aan u lach en alle mooie moment terugdenken geeft dat enig rust, maar toch vragen wij ons steeds af.. Waarom??? Waarom heeft god u van ons afgepakt? Wij weten dat u nu op ons neer kijkt en zelf ook veel verdriet zal hebben om ons zo te zien! U was een persoon die veel aankon en nooit liet blijken dat het even niet meezat, maar van binnen was u er een heel grote en zachte hart die in staat was om een ieder te helpen! Wij hopen dat u nu uw rust zal vinden en wij u als een beschermengel mogen aanvaarden! Het gaat u goed en ooit komen we elkaar tegen lieve oom! We miss you and love you so Much!! Namens, Alle nichtjes en neefjes:Ratna, Varisha, Pinky, Rashni, Yotika, Sharisma, Sheniel, Adjai, Sanjai, Sangeeta, Maduvi, Akhay, Sharita, Ashni, Viresh + broertje, Xaviera, Denesh, Naresh, Soerajd + broerje, Kimberly

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Mooie herrineringen!!!
    reactie 2   |   niet OK

    M.A. - Zaandam
    25 november 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    De vele gezichten van een lieve clown!!!
    reactie 1   |   niet OK

    Remy wordt bij ons herinnerd als een lieve vader die geen NEE kon zeggen.
    Als iemand die nooit liet merken dat hij verdriet had en vaak ernstige dingen weglachte. Jammer genoeg hield hij meer van anderen dan van zichzelf. Hij stond altijd voor iedereen klaar maar er werd vaak misbruik van hem gemaakt. Zijn overmatig alcohol gebruik was hoofdzakelijk de rede van zijn veel te vroege overleiden maar ook dat is begonnen en steeds erger geworden omdat hij zijn verdriet weg dronk.
    Kort om......HIJ WAS VEEL TE GOED VOOR DEZE WERELD!!!!
    Wij lachen nog regelmatig om zijn grappen en grollen. Vergeten zullen wij hem zeker niet.


    Toñi - Zaandam
    20 augustus 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.