Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

René Kokshoorn

30-06-196516-11-2022
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 68   |   niet OK
    Hey opa

    Shanna hier het is nu best laat ik weet dat ik moet slapen omdat k morgen school hebt maar k zit met zo veel dingen. Ik ga je het vertellen oké kijk er was dus een vriend van papa en mama die hier heel vaak kan heeft hier een jaar gewoont hij heet sander hij kan hier elke dag deed alles met ons hij voelde als een 2e Vader van mij en waarom nou we deden samen dingen eigenlijk deden we alles samen net dat als k met jou deed maar sinds december is die weg gegaan maar het is nu 6 maanden verder en is er nog steeds ik heb zo vaak om die man gehuild en als om jou omdat ik had weer een maatje gevonden waar ik alles mee kon delen doen net zoals k met jou deed maar nu is die zo lang al niet thuis geweest en komt die met van die smoesje om hier niet te komen en gister belde die mij en zij die van scheld me uit dit dat en toen zei k van nee als ik dat ga doen komt het niet goed ik ben van die man gaan houden net zoveel als ik van jou hield maar jij was me maatje voor het leven maar helaas ben je hier niet meer oma gaf me laatst een ding dat nog in je portfolio zat ik had me eerst woordje geschreven voor jou die staat nu ook bij de plankje de foto van ons staat erop en andere dingen maar ik mis die man zo erg ik heb 2 dagen bijna niks gegeten heb nergens zin in opa ik ga kapot van de pijn hier het gaat al een paar weken nergens anders meer over wordt er gek van ik zit dit nu te typen en weet dat je het toch nooit gaat zien en vindt dat zo jammer ik ben nu aan het huilen altijd als ik verdrietig was trooste je mij en oma ook maar ik durf niet maar naar oma der omdat elke keer als ik daar kom krijg k weer dat beeld dat je daar dood bent gegaan ik heb het zo zwaar gehad ik heb nooit iets gezegd toen je weg ging en 3 jaar later zit k der nog mee maar vindt het ook zielig voor oma omdat k zo weinig langs kom maar ik wilde dit zeggen en dat ik je zo erg mis en blijf voor altijd van je houden hoop dat je altijd bij me bent

    Hou van jou

    Xxx je kleindochter shanna

    Shanna - Amaliaplaats
    22 mei 2024

    Deel deze pagina:

   • Ik mis je
    reactie 67   |   niet OK
    Lieve broertje. Ik wil je weer van alles vertellen en schrijven maar dat dan heb ik aan één blocnote niet genoeg. Wat ik wel kan vertellen, dat ik sinds 3 weken met 1 van jouw beste vrienden contact hebt. Gerard je gabber uit Harreveld was al een poosje op zoek naar je op fb maar kon jouw niet vinden op die site. Na lang zoeken vond Gérard mij op fb en hij stuurde mij een pb om te vragen of ik jouw zus was. Na een lang gesprek is vertelde Gérard dat hij zo geschrokken was ivm jouw overlijden, hij is er kapot van. Na twee dagen met elkaar gesproken te hebben heeft hij veel informatie van mij gekregen. Ik heb hem beloofd dat ik zo af en toe contact met hem zou opnemen. Hij heeft mij laten lachen en huilen over alle verhalen wat jullie samen beleefd hebben in de jaren dat jullie vrienden waren. Het leuke ervan is dat ik sommige verhalen nog een beetje kon herinneren. Gérard gaat mij foto's sturen van jullie tijd samen in Harreveld en na Harreveld. Ik heb ook een filmpje mogen zien op YouTube die Gérard speciaal voor jou en Cor had gemaakt. Geweldig wat ik heb mogen zien , mijn knappe broertje met zijn twee goede maatjes. Broer, Gérard mist je ontzettend en hij is ook behoorlijk van slag maar ik moet je zeggen dat jij een speciaal plekje in zijn hart hebt. Elk jaar op jouw verjaardag 30 juni ga hij iets speciaals voor jouw doen. Zo lief . Rene, het is zo lief dat er nog veel vrienden, familie en zeker ik nog zoveel aan jouw denken omdat ik jou nog zoveel mis en nog zoveel van jouw hou🩶🙏🎈😘😘😘😘 je zusje Yvonne. Ik schrijf je weer gauw lief broertje van me.

    Yvonne - Enkhuizen
    18 mei 2024

    Deel deze pagina:

   • Wat een verlies.
    reactie 66   |   niet OK
    Helaas lees ik net pas dat je bent overleden. Geen idee wat er gebeurt is. Zo jong nog, wat een vreselijk gemis voor Paulien, je gezin en alle andere nabestaanden. Wat was je een aardige, rustige, fijne jongen en een vakman.
    We denken met fijne gedachtes aan je terug. Veel te jong. Wat een verdriet..

    Marijke - 's-Gravenhage
    29 april 2024

    Deel deze pagina:

   • 16-04-2024
    reactie 65   |   niet OK
    🤍Lieve broer. 🩶
    Een kort berichtje om te zeggen! Dat ik veel aan jou denk. Ik hou van je . En ik zal jou nooit vergeten. Het gemis blijft. Rene je blijf mijn kleine broertje .
    💋🙏💋

    Yvonne - Enkhuizen
    16 april 2024

    Deel deze pagina:

   • 16-03-24.💚💙🩵
    reactie 64   |   niet OK

    Speciaal voor jou lieve broer. Rene er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jouw denkt. Ik mis je nog zo ontzettend veel, zonder jou is het toch minder leuk in alles. Het samen zijn de telefoon gesprekken dat is al een klein voorbeeldje. Gelukkig heb ik nu een beetje afleiding ivm ons badkamer word verbouwd! Het gaat heel mooi worden broer, jammer dat ik jouw hier in niet meer kan betrekken want jij vond dat altijd wel interessant maar ik heb Pien beloofd om haar de foto,s sturen als de badkamer helemaal klaar is. Ook had ik meer bij jouw lieve vrouwtje willen zijn maar helaas lukt dat om wat voor redenen het ook niet altijd. Ik mis Pien ook erg maar ook Shanna en Gio. Lieverd Max en ik denken veel aan jouw en wij maken soms ook grapjes om jou en soms zie Max ook een dubbelganger en vertel hij dat met een big Smile " mam ik heb oom gezien zo sprekend " dat zegt veel hoeveel max van jouw houdt. Broertje ooit zien wij elkaar weer. Knuffelbeer. 🩶🖤🤍💋💋💋🙏

    Yvonne - Enkhuizen
    16 maart 2024

    Deel deze pagina:

   • 16 -1-2024 16-2-2024. Jouw vergeten doe ik nooit broer🙏.
    reactie 63   |   niet OK
    Lieve Rene. Ik tel de dagen weken maanden jaar en opeens is het precies 15 maanden geleden dat jij niet langer meer kon vechten tegen die rot ziekte. Je was zo sterk in alles, daar ben ik nog steeds trots op. Ik heb een paar maanden geleden even contact met jouw gehad. Dat was zo bijzonder en zo mooi, je had een boodschap voor mij met mooie sterke woorden waar mee ik veel sterker in het leven zou gaan staan. Broer ik kan jou zeggen ik gebruik jouw advies regelmatig zodra ik even in een dipje zit. Ook had je nog een kort briefje met tekst voor je vrouwtje Pien zo mooi zoveel liefde en herkenning in jouw tekst wat ik ook van weet. Ik heb het gedeeld met Pien. Zulke mooie woorden en even dat jij bij mij was voor mij en zeker Pien. Er is meer tussen hemel en aarde en daar geloof ik zo veel in. Rene wij houden nog zo veel van jouw en weten dat jij jouw plekje hebt gevonden en dat geef ons rust. Toch blijf ik jou erg missen maar ik weet ook dat wij altijd contact blijven houden op een bijzonder manier. Dank je wel lieverd. 🩶💋🩶🌺

    Yvonne - Enkhuizen
    16 februari 2024

    Deel deze pagina:

   • 16-11-2022 16-12-2023
    reactie 62   |   niet OK

    Lieve Broer 🙏speciaal voor jou en mama dit mooie gedichtje. Ook mama is vandaag 🙏7 jaar geleden overleden. Ik wil alleen maar zeggen dat ik met de feestdagen 🎅jij en mama nog meer mis en dat valt niet mee. Voor mij was vieren met familie erg belangrijk. Maar familie is zo gekrompen voor mij dat ik nog maar enkele familieleden hebt wat voor mij erg dierbaar blijft al is het maar een paar. Ooit worden wij allemaal een sterretje en komen wij als 1 familie weer met hopelijk alle liefde bij elkaar. Rene viert daar boven de kerst met alle dierbaren oke! En geef ze allemaal een extra dikke kerst hug van mij. 🎄😘 broertje Rene ik 🩵 van je en vergeet jou nooit. Je zussie Yvonne.


    Yvonne - Enkhuizen
    16 december 2023

    Deel deze pagina:

   • 1 jaar
    reactie 61   |   niet OK
    Lieve Rene. Alweer 1 jaar ben je bij ons weg. We missen je nog vaak.
    Voor altijd in ons hart ❤️💫

    Michel, Chantal, Sterre en Mees

    Chantal - Heemskerk
    16 november 2023

    Deel deze pagina:

   • Nog steeds een groot gemis.
    reactie 60   |   niet OK
    16-11-2022🙏 16-11-2023
    Lieve broer lieve🩶 Rene.🖤

    Ik wil niet denken wat ik denk, Ik wil niet voelen wat ik voel. Ik wil niet missen wat ik mis om dat het nog te pijnlijk is. Rene wij missen jouw nog elke dag. Michel max en ik praten veel over jouw! mooi herinneringen ook minder leuke dingen en over jouw rot ziekte " heb mij zo een shock gegeven waar ik nu nog last van heb. Geen dag gaat er voorbij dat ik niet aan jou denk daarom wil ik niet Missen wat ik mis, omdat jouw verlies nog zo pijnlijk is.
    Lieve broer Rene Oom van Max Geluk en zwager van Michel wij houden van jouw too the Moon and back Rip💖🙏😘😘😘😘

    Yvonne - Enkhuizen
    16 november 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 59
    Yvonne

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Yvonne - Enkhuizen

    16 november 2023

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.