gedenkplaats van

Rien Geutjes

Overleden op: 24-02-2011
   Op 24 februari bereikte ons het trieste bericht dat oud-wethouder en partijgenoot Rien Geutjes na een kort ziekbed op 68-jarige leeftijd is overleden.

   Rien Geutjes was ruim dertig jaar lid van de VVD. Vanaf 1998 heeft hij zich met veel enthousiasme en energie ingezet voor de VVD in Landgraaf. In 2000 trad hij toe tot het bestuur van de afdeling Landgraaf en werd in 2000 afdelingsvoorzitter. In die periode was hij ook KC voorzitter van de VVD Limburg. Vanaf 2002 was Rien Geutjes gemeenteraadslid en zeven jaar fractievoorzitter van de VVD Landgraaf. Gedurende die tijd heeft hij de VVD fractie met enorme betrokkenheid en inzet geleid. Na de gemeenteraadverkiezingen in 2010 werd hij benoemd tot wethouder. Een portefeuille die hij vanwege gezondheidsredenen in januari van dit jaar had neergelegd. Wij herinneren Rien als een zeer deskundige en toegewijde politicus met veel oog voor de menselijke maat.

   Onze gedachten gaan uit naar zijn naaste familie en vrienden.

   Bestuur en fractie
   VVD Landgraaf

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 2010
    Goede raad
    reactie 1   |   niet OK
    In het debat ben altijd hard op de inhoud en zacht op de mens

    Eén van de vele wijze lessen die ik geleerd heb van mijn politiek leermeester en tot op de dag van vandaag nog in de praktijk breng.

    Bart Suers - Nuth
    24 februari 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie