gedenkplaats van

Rietje Schelfhout - Heijmen

12-12-193709-05-1998
   Omdat jij mijn lieve schoonmoeder bent. Ik hoop wel eens dat je ons nu kan zien en hoe het met ons gaat. Je hebt er twee lieve kleinkinderen bij. Een meisje en een jongetje. Wat had je dat mooi gevonden. Een meisje naast je zonen en kleinzonen, en een jongetje dat er als een ‘echte’ Schelfhout uitziet. Ik wil zo vaak wat aan je vragen over de tijd dat jouw kinderen zo klein waren. Van mijn schoonvader krijg ik niet zo veel te horen. Niet zo als je van een moeder die thuis is met haar kinderen kan verwachten. Een ding daar ben ik wel blij om. Je hebt geen pijn meer en gelukkig heb ik je gekend, al had dat veel langer mogen duren. Het leven is niet eerlijk. Je was een fantastisch mens en stond altijd voor iedereen klaar. Zo’n leven als dit had jij niet verdiend. Als er een volgend leven is, verdien je al het geluk van de wereld en ik hoop dat je dat ook krijgt. Veel liefs van Marielle Aubertijn – Schelfhout, Bob, Merel en Max.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Ik wilde even checken of mijn mail is aangekomen. Joop Reichart/Panorama

    joop reichart -
    8 december 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Ik heb onlangs gelezen over wat er met uw vader is gebeurd en wat voor een merkwaardige rol mevrouw Lourdes Mercedes speelt (heeft gespeeld) Ik zou over daar in Panorama graag aandacht aan besteden. Mocht u geintereseerd zijn om in contact te komen met mij, wilt u mij dan aub mailen. Of bellen: 06-27578051. Hartelijk dank.
    Joop Reichart, verslaggever Panorama.

    joop reichart -
    8 december 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    2 Dagen na het overlijden van haar broer en mijn vader kregen we nog een verlies te verwerken. Het is verschrikkelijk dat 2 geweldige mensen ons al zo snel moesten verlaten. In gedachten leven ze in ons voort. Ook haar man blijft in onze herrinnering na zijn overlijden vorig jaar. Alle 3 hebben ze geweldige kinderen en kleinkinderen voortgebracht. En die zorgen er voor dat ze in onze gedachten verder leven. Heel veel liefs en kracht aan de nabestaanden. Sorry voor mijn late reactie. Ik wist pas sinds kort van deze site. Hans (jr) & vriendin Femke

    Hans Heijmen -
    29 mei 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Wat prachtig dat je op deze manier de gedachte aan Riet levend houdt. Al bijna 5 jaar moeten we zonder haar leven en het is moeilijk. De ene dag gaat het beter dan de andere. Maar er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat ik aan haar denk. Ik haal kracht uit de gedachte dat ze nu bij haar dochter is.
    Thea

    Thea Bos -
    10 maart 2003

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie