gedenkplaats van

Riki Vissers-Swinkels

16-05-195219-03-2020
   Om zoveel mogelijk herinneringen aan Riki te kunnen verzamelen is deze online herdenkingspagina gemaakt. Willen jullie hier een herinnering aan Riki met ons delen?

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Ver weg en toch dichtbij
    reactie 39   |   niet OK
    Het is vreemd als de kaart herdenkingskaart van Riki in de bus valt. Je denkt nog even na, Ja. Riki is/was een nicht van mij. De jeugdfoto roept gelijk de herinnering op van vroeger. Ome Willem en tante Hanna waren mijn peetouders. Ik herinner me zo goed de bezoekjes - met een pak koffie en koekjes- over de zandweg naar Boerdonk . Ik herinner me ook het overlijden van haar broer Piet. Door een motor ongeval was hij er opeens niet meer. Voor mij was dit het eerste sterfgeval inmijn leven. Ik herinner me zo goed het verdriet en de rouw van Ome Willem. Die kon dit maar niet verwerken. Deze beelden blijven voor altijd in je geheugen en komen nu terug na het ontvangen van de kaart. Riki sprak ik tijdens familiebijeenkomsten zoals de laatst keer met de begrafenis van mijn moeder. Ze was zo trots op haar dochters en zoon. Ver weg maar toch dichtbij gold hier voor haar. Laten we Riki dichtbij ons houden . Wens Jan, marielle, Peggy, Andres en Arno heel veel sterkte. Ellen Brouwers Oisterwijk

    Ellen - Oisterwijk
    3 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Riedor Bolwerk
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Riedor - Erp
    2 april 2020
    reactie 38
   • Beste Familie
    reactie 37   |   niet OK
    Beste Jan, Mariëlle, Peggy, Andrès en Arno,
    Gecondoleerd met het grote verlies van Riki, jouw vrouw, jullie mam en schoonmoeder. Het is vreselijk om zo jouw vrouw en moeder te verliezen die nog midden in het leven stond. Dat kun je aan alles zien en lezen op het indrukwekkende en mooie gedenkkaartje. Het is een rare tijd voor iedereen en ondanks dat, wensen wij jullie alle kracht en steun toe om de prachtige herinneringen een mooi plekje te kunnen geven. Heel veel sterkte samen.
    Jan en Thea Krol-Swinkels ( nichtje van Riek)

    Thea - Gemert
    1 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Peggy van der Koelen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Peggy - Oisterwijk
    31 maart 2020
    reactie 36
   • Foto
    reactie 35   |   niet OK

    Lieve peet tante riki,

    Deo en shampoo voor mijn verjaardag. Verplicht stukje gebak op jou verjaardag. Biertje drinken en dan vooral luisteren naar jou verhalen over hoe de kinderen het doen en waar jullie overal zijn geweest (zoals op de foto toen we afgelopen zomer jou en peggy&andres bij toeval in Uden tegen kwamen). Je had altijd verhalen, ome Jan kan er vaak niet tussen komen :). Helaas zullen de verjaardagen nooit meer hetzelfde zijn...

    We gaan je missen. Liefs Maikel & Leonie


    Maikel en Leonie - Erp
    30 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte❤️
    reactie 34   |   niet OK
    Lieve Pegs, Mariëlle, Arno en natuurlijk Jan,

    Wat een verdrietige berichten kreeg ik de afgelopen weken via Whatsapp... Geen woorden voor.... Ik hoop dat jullie, ondanks alles, een waardevol afscheid hebben gehad en wil jullie heel veel troost toewensen de komende tijd door de mooie herinneringen te koesteren. Ik kan me nog goed herinneren hoe gastvrij we bij jullie ontvangen werden toen we een bruiloft hadden van een dispuutsgenootje in de buurt van Erp. We mochten allemaal blijven logeren en s’ochtends een ontbijt in de tuin! Wat een warm gezin!! Ik denk aan jullie❤️
    Liefs Chantal Peerbooms, mede namens Ruud

    Chantal - Oisterwijk
    29 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Annemieke Kloover
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Annemieke - Almere
    29 maart 2020
    reactie 33
   • lieve Riki
    reactie 32   |   niet OK
    Hoi Jan en Kinderen,
    We hebben jullie leren kennen in oktober op een van jullie reizen met de camper, Onverwacht stonden jullie langs ons, met jullie Camper.
    Samen hebben we de passie van ons, samen met jullie gedeeld. CIRCUS Enkele dagen stonden we daar op een parkeerplein in Latina in Italië, Jullie voor het eerst naar het Circus en wat voor een, Jullie hebben genoten, En Riki jij helemaal.
    In de ochtend dronken we een kopje koffie, als Riek klaar was met haar rituelen, het ontbijt voor Jan, de camper een goede beurt geven, alles moest elke dag op en top in orde zijn. en daarna vertelde jullie met veel passie over de kinderen, hoe jullie reis er uit zag soms de ergernissen wat je allemaal voor Jan moest doen, Maar je genoot van alles.
    En wij deelde onze tweede passie reizen met de camper, onder dat genot van dat kopje koffie, we hebben jullie mee genomen met de Italiaanse gewoontes. Nog vele tip en tops gedeeld.
    Fijn dat jullie ons nog bezocht hebben, na jullie reis, ook toen waren de verhalen weer volop, ook als was het niet altijd jullie land, Italië
    We hebben jullie samen maar enkele dagen mee gemaakt, maar een ding was duidelijk, Riki je leefde jouw leven met veel passie en met je hart op de goede plek.
    Jan wat nu, voor jouw valt er veel weg, jouw veiligheid , liefde voor het leven voor jouw, jouw zorgzame vrouw. Het gaat jullie goed allemaal. En zoek steun bij elkaar.
    Heel veel liefs Cor en Anja Martens. Soms is iets zo oneerlijk.

    Cor en Anja - Aarle-Rixtel
    28 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Van harte gecondoleerd
    reactie 31   |   niet OK
    Beste familie Vissers,
    Van harte gefeliciteerd met het verlies van jullie moeder en vrouw. Heel veel sterkte toegewenst in de komende periode.
    Pieter en Dimph

    Pieter en Dimph - San Jose, CA, USA
    28 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Tonnie En Mieke Van der Heijden
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Tonnie En Mieke - Erp
    28 maart 2020
    reactie 30

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie