gedenkplaats van

Rinus Segers

10-09-192530-05-2006
   Pa ik mis je! Je bent er niet meer. Ik kan het nog steeds bevatten. Ik heb je zien sterven maar toch is het allemaal erg moeilijk te bevatten.Pa, waarom mocht je niet wat langer van Corné genieten? Waarom moest alles zo snel gaan en moest die rot ziekte eerst Mama en nu ook jou bij mij weg halen. Ik voel nog steeds je aanwezigheid maar kan je niet zien. Ik hoop dat je nu weer gelukkig bent met Mama samen en dat ik je later nog eens terug mag zien. Kun je mij een beetje helpen van daaruit zodat ik ook mijn leven weer een beetje leuker begin te vinden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 9   |   niet OK
    Beste Leon,Ben jij echt de Leon Touw die ik ken van mijn broer Marcel?Groeten Patricia.

    Patricia -
    19 mei 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Lieve Pa, Inmiddels is je lieve vriendin Jo ook overleden en hopelijk bij je aanwezig samen met haar man en ons moeder. Ik vind het heel moeilijk maar toch ben ik ook blij voor haar dat het allemaal over is. Gisteren hadden we de begrafenis. Het was moeilijk allemaal maar toch ook een "leuke dag" om de familie van Jo weer eens te zien. Ik mis haar wel ontzettend hoor. Nu is er niets meer. Wat stelt het leven voor vraag ik me af. Ik mis nog steeds onze gesprekken samen. Over van alles. Ik wou dat ik nog even met je kon praten. Ik heb ook zo'n spijt dat ik niet even naar Jo haar verjaardag ben gegaan dit jaar maar ja ik kan er nu niet meer naartoe. Moeilijk moeilijk moeilijk. Nou lieve groetjes maar weer van mij.

    Patricia -
    19 mei 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Mischien wel erg laat,heel veel sterkte Patricia met het verlies van je vader

    Groetjes leon touw

    Anoniem -
    26 maart 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Hoi Pa,
    Ik mis je nog steeds. Inmiddels heb je er nog een kleinzoon bij gekregen. Hij heet Bart Marijn naar jou. Oh het is soms nog zo ontzettend moeilijk om zonder je verder te moeten. Maar ja het moet. Ik weet precies wat je zou zeggen. Je zou zeggen "ge mot oew eige niet zo druk moake". Maar ja ondanks dat vind ik het toch behoorlijk moeilijk. Ook komt het omdat ik niet meer een weekje naar je toe kan om even tot rust te komen. Alles gaat door en ik voel me nog steeds klote. Nog steeds dezelfde problemen als toen jij er nog was. Allen kon ik het toen met je delen en nu niet meer. Toen kon ik nog naar je toe en nu niet meer. Toen vond ik steun bij iemand en nu.... niet meer.
    Ik hou nog steeds ontzettend van je en natuurlijk ook van Mama, doe je ze de groeten als je ze ziet.
    Liefs.

    Patricia -
    6 februari 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    Hoi Pa,
    Het is zo leuk met Corné nu. Ik zou zo graag gezien hebben dat jij ook nog zoveel van hem zou kunnen genieten. Het is voor mij dan ook nog steeds heel erg moeilijk om ieder nieuw dingetje wat hij doet te zien en dit niet meer met jou te kunnen delen.
    Het is altijd een wens van me geweest dat ik kinderen zou hebben die in ieder geval hun opa nog zouden kennen. Ik vond het al erg genoeg dat ze hun oma nooit zouden leren kennen maar ja nu zal in dit geval alleen nog maar Corné ook zijn opa niet kennen.
    Nog steeds heb ik het erg moeilijk met het feit dat je er niet meer bent.
    Je huis is ook nog steeds niet verkocht. Op zich vind ik dat niet zo erg want we kunnen nog naar binnen mochten we daar nog behoefte aan hebben. Ook hiermee heb ik het nog steeds erg moeilijk. Het idee dat jij daar niet meer bent. Ik begrijp het nog steeds niet helemaal.
    Misschien kun jij het me later nog even allemaal goed uitleggen als ik bij je kom.
    Zal je goed op ons en zeker op Corné passen.
    Liefs en een dikke knuffel van ons.

    Patricia -
    15 april 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Hier ben ik weer Pa. Wat is het toch goed dat ik op deze manier even contact met je kan hebben.
    We gaan binnenkort verhuizen. Ik hoop dat je mee gaat. Het is hier vlakbij.
    Mijn god wat mis ik je toch. Ik moet maar steeds denken aan de dag dat je overleed. Hoe je mij nog aankeek op het laatst. Ik heb het gevoel dat ik nooit over dit verdriet heen kom. Pas heb ik een buitenbaarmoedelijke zwangerschap gehad en ben daaraan geholpen. Ik had je toen zo nodig maar je was er niet. Je zou nog zoveel van Corné gehouden hebben als je nog hier was. Nu ook nog wel natuurlijk.
    Ik probeer in ieder geval wel Corné bij te brengen wie zijn opa en oma zijn. Ook al leven jullie nu allebei niet meer. Het is leven is soms zo waardeloos zonder jullie. Ja ma jou mis ik ook.
    Ik weet precies wat je nu zou zeggen pa en dat is "maakt oew eige nie zo druk".
    Ik zal altijd van je houden.
    Tot ziens.
    Patricia.

    Patricia -
    12 maart 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Het is nu al weer heel wat maanden geleden Pa maar nog steeds moet ik iedere dag nog een traantje om je laten. Ook het gemis van Mama komt nu heel erg door.
    Ik hoop dat jullie tweetjes samen zijn nu. Wel wil ik je nog vragen of je een beetje op ons wil letten. Soms heb ik echt veel moeite met het leven maar denk "ik moet door".
    Heel vaak denk ik "waarom moet ik op zo'n jonge leeftijd al allebei mijn ouders missen". Ik had nog zoveel met je willen doen maar helaas kan dat niet meer.
    Ik hoop dat je ginds op me wacht samen met Mama als het mijn beurt is.

    Patricia -
    24 februari 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Pa,
    We zijn nu al heel wat maanden verder en nog steeds heb ik iedere dag verdriet om jou. Wie moet mij nou helpen in mijn moeilijke dagen.
    Ik had je nog zo ontzettend nodig. Waar ben je nu? Wil je me af en toe nog eens helpen als ik er weer eens niet uit kom. Net als nu.

    Patricia Patricia - m
    24 februari 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    ik wil je even sterkte wensen.
    Mijn vader
    (opa jopie van hoewijk, ook op deze site) is een maand later overleden op 52 jarige leeftijd heel onverwachts, ik weet wat je voelt en het is niet makkelijk he.
    Ik wens je alle sterkte en kracht toe om het over een tijd een plekje te kunnen geven.Zelf ben ik daar ook nog niet aan toe, want ik besef het ook nog steeds niet...
    Sterkte.......

    natasja -
    30 november 2006

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie