gedenkplaats van

Robert Hijmans

03-08-194203-06-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Engeland-tuinenreis waar we samen zo van genoten hebben dat het voor herhaling vatbaar was. Helaas.....
    reactie 4   |   niet OK

    Als liefde zoveel jaar kan duren, dan moet het echt wel liefde zijn.....


    thea - schiedam
    21 June 2020

    Deel deze pagina:

   • Ineke Govaart
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ineke - Schiedam
    10 June 2020
    reactie 3
   • een favoriet nummer
    reactie 2   |   niet OK

    Nancy - Oegstgeest
    6 June 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste vrienden en familie van Robert,
    reactie 1   |   niet OK
    Een jaar geleden raakten de leven van Robert en mij elkaar, wij ontmoetten elkaar in het Schiedam van midden zeventiende eeuw. Een inspirerende mailwisseling volgde over de bijzondere historische puzzel van Robert, waarbij op basis van oude akten nauwgezet in kaart wordt gebracht wie wanneer waar heeft gewoond en bezittingen heeft gehad. Het brengt Schiedam vanaf de tijd van Jacob de Gheyn tot leven en geeft de stad als het ware terug aan de toenmalige bewoners. Ik ben dankbaar voor het enthousiasme, de interesse en behulpzaamheid die Robert sinds onze eerste digitale ontmoeting heeft getoond voor mijn onderzoek naar de familie Gordon. Het stemt mij verdrietig dat wij geen puzzelstukjes, informatie en ontdekkingen meer kunnen delen.

    De bijzondere rouwaankondiging in herinnering aan Robert geeft de treffende quote over het eindigen van jullie reisgenootschap. Ik wens alle naasten, familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke en verdrietige tijd en het verlies van Robert. Een ander citaat van Tolkien komt nu ook boven."End? No, the journey doesn't end here. Death is just another path, one that we all must take". Robert zal blijven meereizen met mijn onderzoek en hij is er bij, bij ieder stukje dat in de toekomst nog aan de historische puzzel van Schiedam wordt gelegd. In de geest van Tolkien zeg ik voor nu, vaar wel Robert.

    Aschwin Drost

    Aschwin - Westervoort
    6 June 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie