gedenkplaats van

Rob Tempelaars

18-02-194507-07-2020
   Amice,

   De familie stelt het zeer op prijs als u op deze pagina persoonlijke herinneringen en foto’s wilt delen.

   We zullen Rob allemaal erg missen.

   Met vriendelijke groet,
   Familie Tempelaars

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Altijd bereid om te helpen
    reactie 50   |   niet OK
    Beste familie,
    Wat een verdrietig bericht om te lezen dat Rob niet meer onder ons is. Als collega aan de Hogeschool Leiden hoefde je tijdens een training maar even een telefoontje te plegen bij het disfunctioneren van een digitaal hulpmiddel of Rob liet alles uit zijn handen vallen en kwam gelijk naar het betreffende lokaal, keek, zag en loste ( in mijn herinnering altijd) het euvel op. Maar zeker op persoonlijk vlak was het een warme, inlevende man. Hij wist je verjaardag, leefde met je mee en had altijd wel een grap. Tegelijkertijd kon hij zich behoorlijk opwinden over zaken die in zijn ogen echt niet door de beugel konden; dat deelde hij luid en duidelijk met een ieder die het horen wilde. Heel veel sterkte om dit verlies te verweven in jullie levens.

    Marjo - Den Haag
    24 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Vrolijk en Vriendelijk
    reactie 49   |   niet OK
    Lieve allemaal, familie, vrienden, koorgenoten,....
    We zullen Rob enorm missen!
    Zijn humor en zijn heel eigen stemgeluid blijf ik daar ergens links achter gewoon horen en in mijn hoofd blijft zijn eindeloze Vrolijkheid en Vriendelijkheid gewoon doorklinken.
    Dag Rob,
    Saskia

    Saskia - Nootdorp
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 48   |   niet OK
    Lieve nabestaanden van Rob,

    Op de website van de Hogeschool Leiden zag ik zojuist het verdrietige bericht over het heengaan van Rob. Juist het afgelopen jaar heb ik weer veel aan Rob gedacht. Ik was een directe collega op de Pabo. Met zijn tomeloze inzet, humor, bevlogenheid, kennis en kameraadschappelijkheid was het heel fijn om met Rob samen te werken. Zijn ict kennis maakte hem onmisbaar voor mij en velen. Maar daarnaast vertegenwoordigde hij zo goed ons als medewerkers in de MR en wees ons op onze rechten. Juist dit laatste is binnen de pabo nooit meer goed van de grond gekomen. Dat en de door corona volledige afhankelijkheid van ict is de reden dat ik zo vaak het afgelopen jaar aan Rob heb gedacht,. De pabo had er nu echt anders uitgezien als Rob er nog had gewerkt, hetgeen zijn kwaliteit aangeeft.

    Ik heb hem letterlijk op zijn laatste werkdag naar buiten begeleid, wel nog in de veronderstelling dat hij terug zou komen, want hij wilde helemaal niet stoppen. Dat is uiteindelijk om procedurele redenen niet gelukt. Misschien maar goed ook. Want ik begrijp dat hij vervolgens een heel actief leven heeft uitgebouwd. En dat gun ik hem en iedereen om hem heen.

    Heel veel sterkte

    Marlies Klijn


    Marlies - Leiden
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 47   |   niet OK
    Lieve familie van Rob,
    Gecondoleerd met dit grote verlies.
    Wat was de herdenkingsdienst liefdevol, ontroerend en helemaal passend bij Rob.
    Mijn man Mart en ik hebben zo vaak samen met Rob muziek gemaakt. Allereerst als koorleden van Musica Sacra en later bij de cantates in Delft. Dikwijls heeft hij meegezongen met Vocaal Ensemble Moteta ,Cantorij Nieuwe Kerk Rijswijk en de Cantorij van het Hagaziekenhuis. Regelmatig begeleidde hij ons op de piano bij uitvoeringen en diensten in zorghuizen. Aan de cantates in Rijswijk heeft hij verschillende keren als zanger en blokfluitist meegewerkt.
    Toen ik, Janey, tien jaar geleden ernstig ziek werd heeft Rob mij twee jaar lang vervangen als dirigent van Vocaaal Ensembe Moteta, Cantorij Nieuwe Kerk Rijswijk en de Cantorij van het Hagaziekenhuis.
    Rob was altijd bereid om te helpen.
    Wij zullen hem erg missen.
    Wij wensen u allen Troost en Sterkte.
    Mart en Janey Keuning.

    Mart en Janey - Den Haag
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • muziek
    reactie 46   |   niet OK
    Jaren met veel plezier deel uit gemaakt van de kerstkoren die Rob organiseerde om tijdens het kerstontbijt op de Hogeschool te zingen. Ik was steeds blij verrast met de muziek die Rob koos, bekende liederen, voor mij in een nieuwe bewerking. En dan steeds voelen dat muziek zoveel geeft op een drukke dag! Een verbinding met nieuwe collega's, nieuwe energie, een samenklank door Rob georganiseerd.
    Als ik hem door het jaar heen tegenkwam, was dat het eerste waar we over praatten, dit jaar weer???
    Na Robs afscheid heeft helaas niemand dat stokje overgenomen.
    Marja Dekker

    marja - haarlem
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 45   |   niet OK
    Never a dull moment with ROB
    Jarenlang met Rob samengewerkt op hogeschool Leiden, tot aan zijn pensioen. Er viel altijd iets te beleven als Rob in de buurt was: energiek en belangstellend een gesprek op de werkvloer of een bevlogen uitbarsting over iets waar Rob zich aan ergerde... Alles met passie voor het vak!
    Good memories..
    Anneke

    Anneke - Wassenaar
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Hulp in alle nood
    reactie 44   |   niet OK
    Die Rob toch. Met plezier en nu met weemoed denk ik aan hem terug. Bij Rob viel je nooit in slaap. Altijd levendig, scherp en assertief. Hij was ook een luis in de pels van de organisatie. Als er onrecht aan gedaan werd of als de organisatie haperde, sprong hij op de bres en ging hij tot het uiterste.
    Hij was heel behulpzaam. Hij hielp me voortreffelijk om alle stagebestanden digitaal te verwerken. Altijd stond hij voor ons klaar. Bedankt jongen!
    Kees Vreeswijk ex Pabodocent

    kees - Alphen aan den Rijn
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Hermieke Veldman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Hermieke - WARMENHUIZEN
    15 juli 2020
    reactie 43
   • zacht en helder
    reactie 42   |   niet OK
    Rob was een 'collega op afstand' binnen de Hogeschool, maar ik herinner me hem goed vanwege zijn zachtmoedige, heldere, open, gedreven, vriendelijke aanwezigheid. Wens jullie kracht, uit vast vele mooie herinneringen aan wie hij was.

    Vanessa - Den Haag
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Bijzondere collega
    reactie 41   |   niet OK
    Door Rob heb ik veel geleerd. Hij stond klaar om je te helpen. Hij heeft mij zelfs tot 'Filemaker'-fan gemaakt!. Maar ook heb ik, door met hem te werken, geleerd dat bijzondere mensen een onmeetbare bijdrage kunnen leveren. Natuurlijk hadden we wel eens woorden, eigenwijs en eigenwijs botst. Maar het kwam altijd weer goed. Mét of zonder chocolade.

    Ik wens de familie heel veel sterkte.

    Karin - Leiden
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie