Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Robbert (Bert) Reijn

23-06-194604-04-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Beste familie
    reactie 48   |   niet OK
    Wat een schok was het om te vernemen dat Robbert de strijd had verloren. Binnen de Probusclub was hij een markante figuur die altijd op een bepaalde nieuwsgierige manier een vraag of opmerking kon plaatsen. Vaak iets over zeilen of ervaringen uit het verleden. Rustig en met interesse in andere mensen. Ook altijd van de partij als er iets werd georganiseerd. Wij zullen hem missen! Hij blijft voor altijd in onze herinnering. Wij wensen Janine heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
    Roel en Hanny Korstjens

    Roel - Bloemendaal
    22 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Janine, zoons, schoondochters en kids
    reactie 47   |   niet OK
    Hoe gaat het nu met jullie na de vreselijke schok van het overlijden van Robbert, nu al weer 14 dagen geleden? Voor ons was Robbert steeds een fijn lid van onze gezellige Probusclub; hij en jij deden steeds mee aan de activiteiten en waren daarin altijd zeer gewaardeerd, door de vrolijkheid en actieve belangstelling voor anderen. En door de ontvangst bij jullie thuis nog maar kort geleden, waarbij Robbert gepassioneerd vertelde over zijn geliefde zeilsport en over wat jullie daarin allemaal hebben gedaan. Indrukwekkend! Vaak kwam ik hem in de buurt tegen en dan was hij steeds in voor een gezellig praatje. Het is heel onwerkelijk om te realiseren, dat hij er nu niet meer is. Maar voor jullie is het verlies en verdriet vele, vele malen groter. De herinnering aan Robbert blijft heel levendig, maar jullie wens ik veel sterkte om het verlies te verwerken. Dat zal ongetwijfeld nog lang duren. Veel sterkte.
    met hartelijke groet,
    Mies en Hendrik,
    Aerdenhout.

    Mies en Hendrik - Aerdenhout
    19 april 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 46
    A. visser

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    A. - Haarlem

    17 april 2020

   • Beste familie
    reactie 45   |   niet OK
    Het is een schok voor de Probusleden Kennemerland het onverwacht overlijden van Robbert te vernemen. Hij was sinds enkele jaren een gewaardeerd lid binnen onze gezelligheidsclub voor gepensioneerden met tweewekelijkse bijeenkomsten. Ofschoon het in de Jac.P.Thijsselaan in het groen van het Grotstuk niet slecht wonen moet zijn geweest, vertelde hij enige tijd geleden over hoe na een voorbereiding van zo'n 3 jaar in het voorjaar van 2017 de voor mij Bauhaus-achtige villa aan het water in Aerdenhout dichtbij winkels en station kon worden betrokken. Nog zo kort geleden op 20 februari jl. zijn we daar wederom gastvrij ontvangen. Dat Robbert een gepassioneerd zeiler is was ons wel bekend o.a. via GoFunSailing, maar niet dat 3 x de Caribbean Regatta rond Sint Maarten werd gevaren. Die avond vertelde hij, nadat we aan de hand van drone-opnamen het bovenaanzicht van huis en omgeving waren getracteerd, enthousiast aan de hand van foto's en filmpjes over de America Cup, voor het laatst in 2017 gehouden. Vooral de American Magic boot van de New York Yacht Club maakte indruk. Een onderwerp waar de meeste van onze leden niet eerder van wisten. Zijn beeldverslag is in de Probus Nieuwsbrief van februari 2020 opgenomen. We zullen de sympathieke Robbert missen maar zeker niet vergeten. Mede namens Yvonne aan Janine en de familie onze welgemeende condoleances. Hans Krol (Heemstede)

    Hans - Heemstede
    15 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen.
    reactie 44   |   niet OK

    Beste Janine en familie,

    Dit telefoontje zal ons nog lang heugen. Wat een ongeloof en verdriet om na meer dan 50 jaar op zo’n manier je maatje, jullie pap en opa in deze toch al zo moeilijke tijd te moeten missen. Wij zullen hem niet vergeten en bewaren warme herinneringen aan onze vriendschap. De persoonlijke herinneringen komen per separate post.

    Janine, heel veel sterkte in deze zware tijd.

    Liefs Fred & Henny


    Fred & Henny - Lisse
    14 april 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 43
    Huub Kluijtmans

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Huub - Wilnis en Kudelstaart

    13 april 2020

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 42   |   niet OK
    Lieve Janine, Jasper & Berend,
    Wil jullie alle 3 zoveel sterkte en liefde wensen, en alle kracht om dit verlies te verwerken. Weet zo zeker dat hij jullie nu al mist en andersom. Helaas oneerlijk!
    Sterkte lieverd!!
    Denk aan jullie! X mark & rens

    Renske - Srilanka
    12 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 41   |   niet OK
    Lieve Janine,
    Ik hoorde vandaag het vreselijke nieuws dat Bert zo plotseling is overleden. Wat een schrik! En wat een verdriet dat jullie hem nu al moeten missen.
    Ik wens jullie veel sterkte
    Lieve groet
    Marga Louwens-van Saane

    Marga - Loosdrecht
    12 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Levensgenieter
    reactie 40   |   niet OK
    Lieve Janine,

    We waren erg geschrokken toen we je WhatsApp ontvingen. We konden het eerst niet geloven! Zo plotseling. Later hoorden we van je de achtergronden van het plotselinge vertrek van Robbert.

    We kennen elkaar al zo'n twintig jaar waarvan de meeste jaren toen we op Eikenrode woonden. Ik herinner me nog heel goed dat wij de algemene vergadering van eigenaren voor de eerste keer bijwoonden voordat wij het appartement betrokken en direct van Robbert al een glas wijn kregen aangeboden. Typerender kunnen we Robbert niet neerzetten. Een levensgenieter, altijd geïnteresseerd in de ander en de helpende hand bieden.
    Vijftien jaar lang samen op Eikenrode, waar we met twaalf eigenaren samen lief en leed deelden. De jaarlijkse vergadering van eigenaren met vele flessen wijn, de jaarlijkse barbecue met uitgebreid diner in de tuin van het landgoed.
    Totdat jullie verhuisden eerst naar Amsterdam en daarna terug naar Heemstede. Altijd ondernemend en actief.

    Nadat wij ook naar Amsterdam verhuisd waren zagen wij elkaar van tijd tot tijd met een lunch of diner om weer even bij te praten. Altijd even gezellig en altijd een belevenis. Mooie momenten om op terug te kijken. Een voorbeeld hoe je moet genieten van elk moment in het leven.

    Heel jammer dat het zo heeft moeten eindigen en dat je nu je maatje verloren hebt, maar gelukkig dat dankbaarheid overheerst. Je hebt het in de tekst van het overlijdensbericht niet beter kunnen omschrijven. Klaar om te wenden! Langzaam wordt de boot kleiner tot een stipje aan de horizon.

    Heel veel sterkte, we weten je gesteund door Berend en Jasper, je schoondochters en kleinkinderen waarop je zoveel gepast hebt.

    Liefs van

    Antoinette en Bert Kreber

    Bert - Amsterdam
    11 april 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 39
    Ina Beerepoot

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Ina - Heemstede

    11 april 2020

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie