gedenkplaats van

Robbert de Greef

27-08-199126-04-2019
   De strijd is gestreden, zijn race is over..
   Tot ons grote verdriet is onze lieve Robbert in de nacht van 26 april 2019 overleden.
   Het is met geen woorden te beschrijven hoe erg wij deze knapperd nu al missen.
   Op deze pagina kunt u uw steunbetuigingen achterlaten, maar vooral ook uw mooiste herinneringen aan of met Robbert delen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Nancy Vlek-Heijman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Nancy - Castricum
    27 augustus 2019
    reactie 83
   • Tsjomme Ozinga
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Tsjomme - Heerenveen
    21 juni 2019
    reactie 82
   • Je vader
    reactie 81   |   niet OK
    Is al enkele weken geleden.
    Gaat geen dag voorbij dat ik jou zo mis.
    Je glimlach en jou vrolijke gezicht en humor.
    Toekomst was zo mooi met jou Josien.
    En de ritten naar de wedstrijden en genieten van jou inzet.
    Ga je goed.
    ????????????

    Rinus - Geldrop
    24 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Nancy Vlek-Heijman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Nancy - Castricum
    13 mei 2019
    reactie 80
   • Lieve Robbert
    reactie 79   |   niet OK
    Zo lang ik Josien ken, ken ik jou. Ik ben dankbaar dat ik jullie samen heb mogen zien opgroeien, van verliefde klasgenoten tot aan jullie stabiele langdurige relatie. Ik zal altijd aan je terug denken als de behulpzame, aardige jongen met altijd flauwe grapjes. Toen we 16/17 waren en opstap gingen en jij en Josien mij naar huis fietste zodat ik niet alleen hoefde, ook al was dit een beetje om. Toen ik later zelf een vriend had en we met z’n vieren naar Foodstock gingen en je zat te smullen van de kokosballetjes van Madam Coco’s.
    Hoe Josiens Pepper jullie pepper werd. Waar je haar eerst maar een beetje lomp en vies vond en waar je later stiekem toch wel heel gek op was.

    Zo maar een paar herinneringen aan jou Robbert, herinneringen die ik nooit zal vergeten.

    Birgit - Geldrop
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Jacqueline Christiaans   voorheen Waaijers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jacqueline - Hoensbroek
    7 mei 2019
    reactie 78
   • Huub iris rick anne Burgmans
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Huub iris rick anne - Westerhoven
    7 mei 2019
    reactie 77
   • 11 jaar geleden
    reactie 76   |   niet OK
    Josien en ik bereden en verzorgde samen met mijn zusje paarden. Eerst op de rul daarna samen bij Peter op de kreijl in heeze. Ik weet nog dat ik 11 jaar geleden samen met josien een ritje ging maken. Ik vroeg haar hoe het met de liefde stond. Josien begon te glimlachen en werd rood. Ik moest lachen want ze was verliefd en niet zo'n beetje ook. Ze begon te vertellen over ene Robbert, een fiets fanaat uit Geldrop. Heerlijk om te horen over een prille relatie. Ik adviseerde haar dat de beste mannen uit Geldrop komen, want daar kwam mijn vriend ook vandaan. Josien moest daar om lachen maar heeft mijn raad goed opgevolgd;).
    De eerste kennismaking met Robbert was bij de paarden. Een leuke rustige knappe vent die hielt van sporten en van het buiten zijn. Vaak gingen die twee samen op pad, josien op het paard en Robbert op de fiets. Leuk stel en super verliefd op elkaar. Hierna kwamen we elkaar vaker tegen bij de paarden. Er volgende vele gesprekken voornamelijk over de sport. Ik als fanatieke hockeyster en Robbert als super fanatieke top wielrenner konden we lang praten over dat onderwerp. Je was niet vies van klusjes op stal. Vaak hielp je josien mee. Pepper, jullie paard, zelf uit de wei halen. Ik vond dat wel dapper dat je dat gewoon deed. Mijn vriend doet dat echt niet. Er stonden namelijk drie andere paarden bij pepper die ook je aandacht op eiste als je de wei in ging. Maar jij deed dat gewoon. Samen op wedstrijd. Jij josien aanmoedigen en josien jou aanmoedigen. Jullie eerste huisje samen in Geldrop. Ik hoor je er nog trots over vertellen.... Lieve robbert ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Onwerkelijk. Ik koester de leuke gesprekken met jou over de sport. Elke keer als ik buiten aan het paard rijden ben en ik zie een wielrenner zal ik aan jou denken!

    Sanne - Sterksel
    6 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Die koude novemberdag in Putten
    reactie 75   |   niet OK
    Je stokte een moment. Het was vroeg, het was koud, maar hier zaten we met z'n drieën in de auto. Paard achter in de trailer. Het was niet de eerste keer dat we elkaar zagen. Volgens mij was eens op stal. Een korte ontmoeting, handje schudden en door.

    Ik had je blijkbaar out of the blue te pakken. Jou vragen naar wielrennen onderweg naar de IBOP. Een keuring voor de pony van Josien. Maar jij herpakte je snel. En glimlachte zelfs even. Voordat jij mij geduldig alles uitlegde wat er over wielrennen te leren viel. Inmiddels ben ik dat weer vergeten...

    In mijn herinnering zal ik dat moment koesteren. Die koude dag dat we samen in de kantine zaten aan de chocomelk en jij jouw observaties over alle combinaties aan ons uitlegde. Dat ik het zo schattig vond dat jij je vrije weekend dag opofferde om met jouw vriendin op pad te gaan. En Pepper na afloop een aai over de bol gaf.

    Het is onwerkelijk dat je er niet meer bent. Het is niet eerlijk. Niet hoe het had moeten gaan. Vandaag nemen we afscheid van je. We zullen je ontzettend missen!

    Julia - Eindhoven
    6 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Het was je tijd nog niet....
    reactie 74   |   niet OK
    Lieve familie leden,
    Wat een afschuwelijk bericht, we hebben met de hele praktijk (van je moeder) meegeleefd. Praten, hopen op beter nieuws, kaarsjes gebrand....het is met geen pen te beschrijven. Zoveel mooie dingen nog voor je.

    Ik zie je nog binnenkomen in de praktijk (waar je moeder werkt) haar oogappeltje, haar trots! Die lieve jongen in zn wielerkleding die nog een praatje met zn moeder kwam maken, n kopje koffie drinken. Het is niet te geloven....
    Lieve familie, ik wens jullie heel heel veel sterkte met dit enorme verlies van jullie kanjer, knapperd en alles wat hij voor jullie is. Het zal een moeilijke tijd worden, heel veel sterkte xx

    Linda - Geldrop
    5 mei 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie