gedenkplaats van

Robert Long

22-10-194313-12-2006
   Ik weet het nog als de dag van gisteren. Mijn ouders waren pas overleden en daar stond ik dan, als 14 jarige, moederziel alleen! Ik kreeg viavia een kaartje voor een theatershow van Robert en Leen. Genoten heb ik, ik had een bondgenoot gevonden. Lekker tegen de wereld aantrappen totdat het beter voelde. Robert, bedankt!!!!

   Overige informatie
   Mijn gevoel gaat uit naar zijn partner Kristof.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    lieve Robert
    Je heb tegen veel deuren getrapt maar je heb heel veel goeds gedaan voor de mensen die anders waren dan dat de maatschappij wilde.petje af ik hoop dat je in de hemel de engeltjes ook vermaakt zet de boel maar op stelte en laat ze maar lachen er zal hier een moeilijke tijd voor je geliefde Kristof
    aanbreken en hij zal heel veel steun van zijn dierbare nodig hebben.'PRETTIGE DAGEN GELUKKIG NIEUWJAAR'ELK JAAR WENSEN MENSEN DIT WEER AAN ELKAAR DE KAARTEN VOORHEEN NOG VOL VROLIJKE KRETENÉEN FANTASTISCH NIEUWJAAR' HOE KONDE WE WETEN....WANT KERST DEZE KEER IS ZO EENZAAM,ZO RAAR NIETS IS MEER HET ZELFDE DAN 'T VORIGE JAAR.ER IS ZOVEEL PIJN EN ER ZIJN ZOVEEL VRAGEN DIE HEVIGER ZIJN IN DEZE DONKERE DAGEN.MET KERST GAAN DE KAARSEN TER GEDACHTENIS AAN AAN HEN DIE DIT JAAR VAN ONS HEEN ZIJN GEGAAN EN STUREN WE WENSEN ALS STEUN AAN ELKAAR VEEL STERKTE MET KERST EN HET KOMENDE JAAR.
    een fan.de geweldig genoten heb van jouw
    muziek bedankt.Bea

    Bea -
    18 december 2006

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie