gedenkplaats van

Rolf de Bruijn

07-02-195725-04-2020
   Rolf wilde een groot afscheid voor al zijn vrienden, kennissen en bekenden, maar door de huidige omstandigheden zijn wij genoodzaakt het afscheid in kleine kring te houden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Jan Ulendorp
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jan - Formentera del Segura
    14 mei 2020
    reactie 34
   • Onvergetelijke collega!
    reactie 33   |   niet OK

    Tja die Rolf, jarenlang mijn collega bij de Rabobank Santpoort. Wat hebben we gelachen met de groep waar wij destijds mee werkten. En wat hebben we gezellig met elkaar gegeten op de donderdagavonden. Natuurlijk waren de stapavonden in Amsterdam ook één en al gezelligheid en onvergetelijk. En dan de Santpoortse Feestweek waar wij als bankpersoneel altijd een bepaald thema hadden, waar wij ons ook naar gingen kleden. Het was daarom ook superleuk dat Rolf daar afgelopen augustus ineens in zijn rolstoel aanwezig was en het super naar zijn zin had tussen de dames en een enkele heer; zoals op bovenstaande foto te zien is.
    Aangezien ik jaren vlakbij de Rabobank woonde, kwam ik Rolf regelmatig tegen en hij regelde ook onze hypotheekzaken. " Hey Vonnie" zei hij dan altijd......met een prima humeur en z'n ondeugende lach. Wat een mooi figuur vond ik hem.
    Na Rolf zijn overlijden, vond ik het ook heel bijzonder dat ik mijn collega Tanya mocht assisteren bij zijn uitvaart die door Ineke Smit Uitvaartverzorging georganiseerd werd.
    Rolf bovenop het bordes bij Sterrenheuvel en alle vrienden en bekenden voorbij rijdend voor een laatste groet. Het heeft mij kippenvel bezorgd, net zoals de mooie plechtigheid binnen. Lieve Rolf ik ga je missen en wens Erna en je super stoere zonen en schoondochters heel veel sterkte toe!


    Yvon - Santpoort-Zuid
    7 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Frank Paap
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Frank - Zandvoort
    5 mei 2020
    reactie 32
   • Buren
    reactie 31   |   niet OK
    Toen wij in decenber 1985 naast jullie kwamen wonen was het voor ons wennen maar ook voor jullie aan die mensen uit het Noorden haha. We hebben leuke dingen samen gedaan. En nog steeds zijn we gelukkig buren.. De feesten waar we bij mochten zijn maakten altijd grote indruk op ons . Erna die alle hapjes maakte, muzikanten die erbij waren, veel muziek. Erg gezellig., waar Rolf zich prima vermaakte.
    Liefs, Ruud, Aaffien

    Aaffien - Hoofddorp
    4 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Erik en Vera Eggen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Erik en Vera - Hoofddorp
    2 mei 2020
    reactie 30
   • Schrikken
    reactie 29   |   niet OK
    Lieve Erna en kinderen,
    Heel veel sterkte en een dikke kus
    Tante Gees

    Geesje - Zaandam
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 28   |   niet OK
    Lieve Rolf, ik weet nog zo goed toen jij en Erna onze buurtjes werden in Birkholm. Ik was toen nog een puber en weet dat ik jullie de coolste buren vond in het rijtje. Jullie stegen nog meer in achting toen wij als buurtjes werden uitgenodigd (ik denk voor een verjaardag) en ik vol verbazing keek naar jullie grote muziekcollectie onder de trap. Je was mijn grote held want ik mocht de muziek uitkiezen. Verjaardagen werden altijd groots bij jullie gevierd en wij mochten daar, in welke vorm dan ook. altijd van meegenieten. Je bulderende lach, rust en kalmte, positieve kijk op het leven en de liefde die je uitstraalde naar Erna en jullie jongens zal mij altijd bijblijven. Ik ga je missen stoere grote man!

    Caroline - Hoofddorp
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Veel liefs en sterkte
    reactie 27   |   niet OK
    Lieve familie, we wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Rolf. De mooie, warme teksten en foto van de rouwkaart laten goed zien dat hij volop van het leven genoot. We hopen van harte dat de vele goede, fijne herinneringen een troost voor jullie mogen zijn in deze moeilijke tijd. Ons oprechte medeleven, familie Roeloffzen-Bruijs, H. Kamerlingh Onnesweg 42, Bussum (buren van Ed en Heleen)

    Miriam en Vincent - Bussum
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Een positief ingestelde neef....
    reactie 26   |   niet OK
    Rolf, onze positief ingestelde neef, heeft afscheid moeten nemen. Fijn om je de laatste jaren nog gezien en gesproken te hebben, o.a. op de 60-jarige bruiloft van pa en ma Finders in Roosendaal. Voor iedereen: heel veel sterkte met het verlies.
    Wij zullen op zaterdagmiddag 2 mei een glas heffen op het leven van Rolf.
    groet,
    Tante Leny Finders-de Bruijn, Rob en Ferd uit Roosendaal.

    Familie (Leny, Rob, Ferd) - Roosendaal
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Triest
    reactie 25   |   niet OK
    Lieve Erna en kinderen,
    Wij wensen jullie heel veel sterkte met zo’n ongelooflijk verlies.

    Frank en Ellen - Zaandam
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie