Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Rolf de Bruijn

07-02-195725-04-2020
   Rolf wilde een groot afscheid voor al zijn vrienden, kennissen en bekenden, maar door de huidige omstandigheden zijn wij genoodzaakt het afscheid in kleine kring te houden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Vrienden voor het leven
    reactie 36   |   niet OK
    Lieve Rolf en Erna

    Mijn eerste kennismaking met jullie was jouw verjaardag in de Spaarnwouderstraat in 1979. Heel spannend want ik kende niemand. Het werd een top avond met dansen in de hal aan toe, haha! Daar is onze vriendschap voor het leven begonnen.
    Het volgende feestje was in de Jaq Perk waar jij vast voor een knap prijsje mooie Klapstoelen had gekocht, dat ze echt klapte werd al snel duidelijk toen de eerste buurman er doorheen zakte, bulderend van de lach was Jan de volgende en toen nummer 3 (hilarisch)volgde was het zitten voorbij en begon het feesten. Veel feestjes volgde want alles moest gevierd worden en altijd waren jullie als 1e op de dansvloer, thuis, bij Claus met de bank en op festivals en natuurlijk met jullie super band Buckweed. Tot het laatst aan toe volgde jullie ze, Erna achter de rolstoel en jij erin. 2019 zagen we ze voor het laatst in Haarlem en ook in Ijmuiden waar jullie ze al op stonden te wachten in de regen. Dit jaar geen feest, op de dag dat jullie 40 jaar getrouwd waren stopte jouw hart. Het hart dat altijd geklopt had voor jouw mooie gezin! Het gezin dat jij gelukkig nog 8 jaren langer hebt mee mogen maken na jouw diagnose! Een gezin waar je heel trots op was en waar je ogen van gingen glimmen. Met lieve schoondochters erbij en 2 prachtige kleinkinderen, jullie trots Benjamin en Jane! Dit is het jaar zonder feesten, maar afstand houden en niet knuffelen, voor jou was het goed zo! Wij hebben fijne herinneringen aan jouw uitvaart in Haarlem, niet zoals jij het in gedachten had maar misschien wel mooier, 1 waarvan iedereen het over jaren nog heeft. Als een ster lag jij daar op het bordes en hebben wij afscheid genomen van jou. Later binnen heel mooie toespraken door en voor familie en vrienden die erbij mochten zijn! Het was prachtig en Rolf ik weet het zeker, jij blijft mee genieten daar boven met allen die je voor gingen! Tot later. Xxx Karin

    Karin - Velserbroek
    8 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Rolf...
    reactie 35   |   niet OK
    Lieve Erna, kinderen en kleinkinderen,
    Heel veel sterkte met het verlies van je geliefde, vader, schoonvader en opa. Ik wist het niet op tijd...maar heel verdrietig om te horen dat het Rolf nu toch echt noodlottig is geworden. Erna, ik weet nog goed dat jullie het nieuws net te horen hadden gekregen...8 jaar geleden en wat vechter was hij. Rolf heeft je hierdoor heen gesleept. Lieve Erna, koester elke herinnering aan Rolf, proost op hem bij elke gelegenheid, hij is er altijd bij. Steunt je en helpt je. Tranen mogen er zijn. Ik weet als geen ander wat je nu doormaakt. Heel veel sterkte, positieve kracht om het verdriet te kunnen dragen. Liefs Annemiek Stolker

    Annemiek - Hillegom
    6 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 34
    Jan Ulendorp

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jan - Formentera del Segura

    14 mei 2020

   • Onvergetelijke collega!
    reactie 33   |   niet OK

    Tja die Rolf, jarenlang mijn collega bij de Rabobank Santpoort. Wat hebben we gelachen met de groep waar wij destijds mee werkten. En wat hebben we gezellig met elkaar gegeten op de donderdagavonden. Natuurlijk waren de stapavonden in Amsterdam ook één en al gezelligheid en onvergetelijk. En dan de Santpoortse Feestweek waar wij als bankpersoneel altijd een bepaald thema hadden, waar wij ons ook naar gingen kleden. Het was daarom ook superleuk dat Rolf daar afgelopen augustus ineens in zijn rolstoel aanwezig was en het super naar zijn zin had tussen de dames en een enkele heer; zoals op bovenstaande foto te zien is.
    Aangezien ik jaren vlakbij de Rabobank woonde, kwam ik Rolf regelmatig tegen en hij regelde ook onze hypotheekzaken. " Hey Vonnie" zei hij dan altijd......met een prima humeur en z'n ondeugende lach. Wat een mooi figuur vond ik hem.
    Na Rolf zijn overlijden, vond ik het ook heel bijzonder dat ik mijn collega Tanya mocht assisteren bij zijn uitvaart die door Ineke Smit Uitvaartverzorging georganiseerd werd.
    Rolf bovenop het bordes bij Sterrenheuvel en alle vrienden en bekenden voorbij rijdend voor een laatste groet. Het heeft mij kippenvel bezorgd, net zoals de mooie plechtigheid binnen. Lieve Rolf ik ga je missen en wens Erna en je super stoere zonen en schoondochters heel veel sterkte toe!


    Yvon - Santpoort-Zuid
    7 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 32
    Frank Paap

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Frank - Zandvoort

    5 mei 2020

   • Buren
    reactie 31   |   niet OK
    Toen wij in decenber 1985 naast jullie kwamen wonen was het voor ons wennen maar ook voor jullie aan die mensen uit het Noorden haha. We hebben leuke dingen samen gedaan. En nog steeds zijn we gelukkig buren.. De feesten waar we bij mochten zijn maakten altijd grote indruk op ons . Erna die alle hapjes maakte, muzikanten die erbij waren, veel muziek. Erg gezellig., waar Rolf zich prima vermaakte.
    Liefs, Ruud, Aaffien

    Aaffien - Hoofddorp
    4 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 30
    Erik en Vera Eggen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Erik en Vera - Hoofddorp

    2 mei 2020

   • Schrikken
    reactie 29   |   niet OK
    Lieve Erna en kinderen,
    Heel veel sterkte en een dikke kus
    Tante Gees

    Geesje - Zaandam
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 28   |   niet OK
    Lieve Rolf, ik weet nog zo goed toen jij en Erna onze buurtjes werden in Birkholm. Ik was toen nog een puber en weet dat ik jullie de coolste buren vond in het rijtje. Jullie stegen nog meer in achting toen wij als buurtjes werden uitgenodigd (ik denk voor een verjaardag) en ik vol verbazing keek naar jullie grote muziekcollectie onder de trap. Je was mijn grote held want ik mocht de muziek uitkiezen. Verjaardagen werden altijd groots bij jullie gevierd en wij mochten daar, in welke vorm dan ook. altijd van meegenieten. Je bulderende lach, rust en kalmte, positieve kijk op het leven en de liefde die je uitstraalde naar Erna en jullie jongens zal mij altijd bijblijven. Ik ga je missen stoere grote man!

    Caroline - Hoofddorp
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Veel liefs en sterkte
    reactie 27   |   niet OK
    Lieve familie, we wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Rolf. De mooie, warme teksten en foto van de rouwkaart laten goed zien dat hij volop van het leven genoot. We hopen van harte dat de vele goede, fijne herinneringen een troost voor jullie mogen zijn in deze moeilijke tijd. Ons oprechte medeleven, familie Roeloffzen-Bruijs, H. Kamerlingh Onnesweg 42, Bussum (buren van Ed en Heleen)

    Miriam en Vincent - Bussum
    2 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.