gedenkplaats van

Ron Wilson

17-05-194821-09-2009
   Update 25-9-2011:

   Lieve mensen,

   Bedankt voor de berichten hier en elders. Fijn om te weten dat wij niet enige zijn die Ron deze week herdenken. Twee jaar gaan snel voorbij. In deze tijd van het jaar denken wij terug aan Rons korte ziekteproces. Hoe snel de maagkanker hem uit het leven heeft getrokken is bizar. Er was zo weinig tijd voor afscheid en het was pijnlijk om te zien dat Ron zelf ook maar amper tijd kreeg om waardig afscheid te nemen van de mensen (familie, vrienden en collega’s) die hem dierbaar waren. Het viel hem ook heel zwaar dat hij zijn werk niet kon afsluiten; leerlingen geen laatste lessen meer kon geven, lesmethodes, composities en muziekliteratuur niet kon doorgeven aan liefhebbers.

   Het afscheid twee jaar geleden heeft diepe indruk op ons gemaakt. De woorden die gezegd zijn, de muziek die gespeeld is en de vele –voor ons bekende, maar ook onbekende- mensen die Ron een laatste eer hebben
   bewezen. Ook de berichten die hier zijn geschreven waren een grote steun. Wij hebben de reacties uit dit register gebundeld in een boekje, om ze nooit te vergeten of te verliezen.

   Het mooie afscheid en het verstrijken van de tijd hebben ervoor gezorgd dat we nu, twee jaar laten, anders aan Ron denken. We missen hem nog steeds en het is (zeker voor Krisje) niet altijd makkelijk, maar langzaam maar zeker maken de tranen plaats voor een glimlach. We zijn trots dat hij onze vader en man was en dat hij zo’n mooi en inspirerend leven heeft geleefd.

   Namens de familie,
   Chava Wilson
   (Contact? wilsonchava@gmail. com, Krisje is verhuisd, dus mail even
   voor haar nieuwe adres als je contact met haar wilt opnemen)


   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Erg verdrietig, maar dankbaar voor alle mooie momenten en liefde die hij ons heeft gegeven, hebben wij afscheid moeten nemen van Ron Wilson (Sunrise 17 mei 1948 – Sunset 21 september 2009). Echtgenoot van Krisje, vader van Sonny, Chava en Joey en schoonvader van Lesley en Bart. Ron is thuis gestorven na een korte strijd tegen een ziekte die zelfs hij niet kon overwinnen. Wij missen hem ontzettend.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Ron, we missen je....... Maar jouw inspiratie en toewijding zullen altijd blijven

    Harrie van den Meerendonk - 's-Hertogenbosch
    22 september 2016

    Deel deze pagina:

   • 7 jaar
    reactie 3   |   niet OK
    7 jaar geleden stond de tijd stil. Er is die tijd veel gebeurd en veel gedaan, maar de tijd staat weer even stil.

    Peter Beijnum van - Berlicum
    21 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    We 'll never forget the grace and music,the love & care of dear Ron ......
    Groet

    Peer de Graaf - Tilburg
    21 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Karel van Bakel
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Karel van Bakel - Vught
    21 september 2015
    reactie 1

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie