gedenkplaats van

Rorette Bakri

21-12-195931-10-2004
   Dierbare doden leven voort.
   Bij diverse gelegenheden komt het voor dat wij zij die zijn voorgegaan steeds betrekken.
   Dit geldt ook voor mij. Het heengaan van mijn oudste en liefste zus heeft mij heel erg aangegrepen.

   Overige informatie
   Liefste zus,
   Ik ga ervanuit dat je herenigd zult zijn met pa en tingal.Ik kan je je maar niet uit mijn leven bannen. ALs zus nam je een heel bijzondere plek in mijn leven. We hadden veel lol. Ik heb tijdens mijn tienerjaren bij jou gewoond. Ook jij was de eerste die van mijn eerste serieuze relatie wist. We konden veel kletsen door de telefoon. Dat is wat ik nu mis. Ik gun je de rust die jij niet had tijdens je aardse leven. Hou je goed meid.
   Je zus,Rinyah

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Op 6 april 2012 berikte ons het droevig bericht van het overlijden van Enrico lemmob. Enrico is het oudste kind teven enige zoon van Rosie Bakri. Enrico is de lieveligsneef geweest van tante Rette.  Ze zijn nu met elkaar verenigd  en niet te vergeten pa Geger en zullen waken over ons.het bste met jullie daarboven.

    Rinyah -
    16 april 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    vandaag heb ik de behoefte te reageren. Mn pa is reeds 15 jaren van ons weg, mn zus 6 jaren maar het lijkt op de dag van gisteren. Ik steek een kaarsje voor jullie aan voor jullie ziele rust. Ik denk steeds aan jullie

    Rinyah -
    28 december 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    het is al een hele tijd terug dat je ons verliet om je te vestigen in het eeuwige.het gaat je goed. Ik mis je nog ontzettend . Je was niet alleen mijn zus maar ook mijn beste vriendin die alle geheimen meenam in het graf.
    rest in peace der sis

    rinyah brammerloo-bakri -
    18 augustus 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve zus, ik zag je in mijn droom. Het was een verdrietige en toch mooie droom. Ben je daar misschien getrouwd. Ik zag je op je huwelijksdag ( je bruidegom ziet er goed uit). Ik wilde ook zo graag op het feest aanwezig zijn maar je hebt het verboden. Je ging de brug op op weg naar een kasteel. Je zag er slank uit en had stralend wit aan. Ik hoop dat je inderdaad zo gelukkig bent als je eruit zag.
    Lieve zus, het verdriet slijt wel, maar ik heb het best wel moeilijk met verwerken. Ik kan niet begrijpen dat jij er niet meer bent. Ik krijg het altijd moeilijk als ik bij je graf sta. De laatste keer was tijdens mijn vakantie in 2007 samen met Runaldo, Inga en je jongste Sureya. Wat lijkt ze als 2 druppels water op je.
    Het gaat je goed lieve meid.
    Rinyah

    Rinyah Brammerloo -
    26 februari 2008

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie