gedenkplaats van

Rutger (Ruud) Meerwijk

15-09-194414-07-1991
   Mijn vader was een grote sterke man en nooit ziek. Wel was hij rugpatient maar daar viel goed mee te leven. Tot op een dag dat wij een telefoontje kregen dat hij was overleden. Zomaar uit het niets. Overleden aan een hartaanval. Daar sta je dan als 13 jarige.....

   Pap ook al is het al zo lang geleden ik zal je nooit vergeten en ik hoop dat ook al was je er niet bij toch trots was op mijn toen ik mijn Ja woord gaf. Je jongste zoon begint zich nu ook af te vragen wie je eigenlijk was. Ik doe mijn best om hem alles te vertellen wat in mijn geheugen nog staat. Helaas vervagen langzaam de herinneringen. En met jouw familie is geen contact. Ik ken ze niet eens. Wat zou ik graag meer van je willen weten en leren.

   Pap ik hou van je...

   Je enige dochter Deborah

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Hoi allemaal,

    Sorry dat ik zo laat reageer op jullie berichten. Ik weet niet of jullie familie van mij zijn. het zou goed kunnen. het verhaal van Ruud Schouten komt wel overheen met namen die ik in het verleden heb horen vallen. Ik zou graag meer willen weten maar volgens mij heb je me ook prive een mailtje gestuurd en ik zal daar op reageren.

    Er zijn inderdaad meerdere Meerwijk families. En aangezien ik zelf niet veel weet van mijn familie kan ik jullie dus ook geen uitsluitsel geven. Wel weet ik dat onze familie Meerwijk voornamelijk in de provincie Utrecht leeft of geleefd heeft.

    Bedankt voor jullie medeleven.

    Groetjes
    Deborah.

    Deborah -
    12 mei 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    dag deborah , ik denk niet dat jij mij kent ik ben een neef van jou mijn moeder is de oudste zuster [ maartje ] van jou vader.
    jou vader is voor een groot gedeelte bij ons opgegroeid, hij heeft ons veel geleerd vooral kaart spelletjes wij noemde hem grote rut. wil je meer van hem weten ik kan veel van hem vertellen
    groeten ruud schouten

    ruud schouten -
    11 mei 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Hallo Deborah,
    Ik ben ook een Meerwijk, en kom uit Amsterdam en woon in Purmerend, mij opa en oma komen uit Braband. Maar er zijn volgens mijn vele Meerwijk en. Dus of ik familie ben weet ik niet. Mijn vader is van 1924 en ik van 1966 en ik heb ook nog een zus van 1971. Ik hoop voor jou dat je wat familie terug vind, groetjes van Joke

    joke -
    21 april 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Mijn Moeder was ook een Meerwijk, en kwam uit De Bilt, van Akker 13 de Bilt, bent U soms familie ????

    Rinus van Sandwijk -
    30 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Deborah,

    In jouw verhaal herken ik zoveel. Ook mijn vader is lang geleden overleden (34 jaar) en nog steeds voel ik de pijn. Mij heeft het boek "Verlaat Verdriet" van Mieke Ankersmid heel erg goed geholpen.
    Ik wens je heel veel sterkte, kracht en liefde toe!

    Maud -
    1 april 2003

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve Deborah,
    Ik heb een paar kaarsjes voor je vader opgestoken.Ook ik ben mijn vader een half jaar geleden verloren.(Boelo Abbes* hij staat hier ook).
    Ik hoop dat je dit verlies een beetje kunt verwerken.
    Afz.Fenna dochter van Boelo Abbes*.

    Fenna -
    8 maart 2003

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie