gedenkplaats van

Sacha Snijders-van Berkel

03-12-197124-04-2004
   Sacha is nu bijna 1 jaar geleden overleden en we vieren zometeen Thom z'n eerste verjaardag.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 13 jaar
    reactie 37   |   niet OK
    Lieve Sacha,
    Het is vandaag al weer 13 jaar geleden dat je ons hebt verlaten. Maar je bent nog steeds in gedachten en energie bij ons.
    Nog steeds maak ik de fijne 'fout' om soms Sacha te zeggen als ik het over mijn dochter Rose heb. Ook al was ze maar 1 jaar en een week toen je overleed, er is een duidelijk linkje tussen jullie. En zo denk ik altijd weer aan je. Ik hoop dat je rust hebt gevonden. We missen je.
    Liefs,
    Je zus Bianca

    Bianca van Berkel - Haarlem
    24 april 2017

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Persoonlijke reactie...
    reactie 36   |   niet OK
    Je naam viel tijdens een reunie van m'n middelbare school. Ik kende je van de basisschool waar we enige jaren bij elkaar in de klas hebben gezeten. Ik was oprecht geschokt van het verhaal van je overlijden.
    In mijn hoofd was je altijd die mooie blonde vrouw, toen nog meisje.
    Ik kan me voorstellen dat het bij de naasten een enorme hoeveelheid verdriet heeft gegeven. Het leven is verre van eerlijk, helaas is dat te vaak maar al te waar.
    Het is dan misschien jaren te laat maar ik wil toch de nabestaanden heel veel sterkte toewensen in het heden en in de toekomst.

    Ivar Gosman - Breda
    21 juni 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 35   |   niet OK
    Hi lieve Sacha,
    Zaterdag moest ik weer heel wat traantjes wegpinken. Ik was op onze oude middelbareschool Het Kennemer Lyceum in Overveen voor mijn eerste reunie met wat oude klasgenoten.
    Ik keek in de kamer waar klassefoto's tentoongesteld waren over de schouder mee van een groep meisjes (die nu ook vrouwen zijn geworden ;)
    And I was struck by lightning!
    Ik zag je voorop de grond in het midden van de 2Havo klas zitten.
    Ergens had ik me niet gerealiseerd jou hier tegen te komen.
    Er was een ongelooflijk licht om je heen en ik zag alleen jou toen ik naar de foto keek. Ik moest meteen huilen.
    De lieve meneer Van Rijn wilde uiteraard een uitzondering voor mij maken. Hij vond het ongelooflijk dat je was overleden. Hij kon zich je nog goed herinneren. Maar je was in dezelfde ruimte die avond en hebt het waarschijnlijk al gehoord en mij naar de foto getrokken juist op dat moment.
    Ik voel je nu ook nu ik het schrijf. Is dat een van de redenen waarom ik weer terug ben in Haarlem ... of all places na alle omzwervingen?
    Ik houd van je, ik mis je en vind het vreselijk dat je je kinderen niet meer fysiek mee kan maken en voelen en onderwijzen, zoals je altijd zo vervent deed met Max.
    Vanavond heb ik je foto en leerlingenkaart met wat pasfoto's van zo door de jaren heen van Van Rijn ontvangen. Heerlijk om weer foto's van je te hebben.

    Liefs en dikke knuffel,
    Je zus, Bianca

    Bianca van Berkel -
    19 oktober 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 34   |   niet OK
    Hallo lieve Sacha en lieve mensen die nog steeds dit lezen.
    Dit is een stukje wat ik vorige week heb geschreven, wat sommigen van jullie al hebben gelezen, maar voor degenen die het niet hebben gedaan, bij deze.
    Ter herinnering aan mijn lieve zusje Sacha (24-04-2004 overleden op 32 jarige leeftijd)
    En voor mijn lieve ouders die het verlies moeten dragen.
    Om een zusje te verliezen is al echt te erg, maar om een dochter te verliezen, dat is iets wat je nooit zult vergeten. Een stukje van jezelf. Een meisje dat in jou is geboren en uit jou is gekomen. Een verlengstukje van jezelf. Van jouw kwaliteiten, van jouw genen, van jouw opvoeding.
    Een kind dat je alles meegeeft dat je hebt. Dat je alle liefde geeft die je hebt. Waar je zoveel mogelijk leuke dingen meedoet, in de hoop dat ze op latere leeftijd herinnert wat voor goede ouders je was.
    Een pijn die door je heen zal blijven gaan als een mes elke keer weer als je aan haar wordt herinnert. Elke keer weer als je dat mooie lied van Eric Clapton of Simply Red hoort. Elke keer weer die herinnering aan de honderden mensen die op de crematie aanwezig waren, maar waar maar zo weinig van zijn overgebleven. Elke keer als je je oudste dochter ziet, word je weer aan Sacha herinnert.
    Een moeilijke tijd toen je oudste dochter, schoonzoon en 2 kleinkinderen hun eigen weg moesten gaan en naar Amerika vertrokken. Ze hadden het al langer uitgesteld in respect voor jullie.
    Maar zo blij weer nu, ruim 4 jaar later dat ze op haar fietsje onverwachts komt aangereden.
    Lieve pap en mam, het is zo heerlijk te zien dat jullie lekker voor de deur aan een drankje en een hapje vanavond zaten te genieten van de steun die jullie nog altijd ontvangen van de buren.
    Een gigantische grote bos bloemen van de straat gekregen waar vele jonge mensen zijn komen wonen. Sacha en jullie verlies wordt niet vergeten.
    Het is al weer 6 jaar geleden dat jullie lieve Sacha overleed en dat ze gelukkig Thom nog op tijd uit haar konden halen. Sterfte dag en verjaardag achter elkaar; te cru voor woorden.
    Als je na al het gezellige praten, lachen en drinken en perfecte gastvrouw/man bent geweest, weer alleen bent en realiseert waar het nou allemaal over begon, is het samenkomen door Sacha geinnitieerd.....en zij is er niet meer.
    Lieve Sas...even een zakdoekje pakken........we missen je enorm.
    Lieve ouders...petje af voor jullie dat jullie niet in een depressie gaan, maar volop blijft genieten van het leven.
    Ik houd van jullie!!!!
    Bianca van Berkel (oudste dochter, oudere zus van Sacha)

    Bianca van Berkel -
    1 mei 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Hallo lieve Plonie.
    Ik kijk nu pas weer naar deze site (1 mei 2010) toen ik mijn naam aan het Googlen was. Het is dus 2 jaar geleden dat jij hebt geschreven en inmiddels ook veel hebt meegemaakt! Wat vreselijk voor je dat Hennie niet meer lijflijk bij je is! Ik zou je graag weer ontmoeten nu we weer in Haarlem zijn. Email me!!
    Liefs,
    Bianca

    Bianca van Berkel -
    1 mei 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 32   |   niet OK
    Het is vandaag 6 jaar geleden dat je ons verliet. Je zit nog altijd in onze gedachte en dat blijft. Dag lieve Sacha

    Karin -
    24 april 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 31   |   niet OK
    Lieve Sacha,

    Afgelopen donderdag zijn onze zonen 5 jaar geworden. Zoals altijd moest ik op deze dag aan je denken. Ik steek en kaarsje voor je aan.

    Liefs, Claudia

    Claudia -
    25 april 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Lieve Sas,
    Vandaag alweer 5 jaar geleden en weer een jaar voorbij. Het gevoel van oneerlijkheid blijft. Je mag trots zijn op je mannen hoor Sas, want vorige week zag ik je vader met Thom en wat een heerlijk ventje is het.
    Lieve Ien, Jan, Bianc, Rob, Max en Thom sterkte.
    Liefs Nanda van Alphen

    nanda -
    24 april 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Sacha de tijd gaat hard wij zien het aan Thom de mooie zoon die jij voor ons nog baarde en nu alweer vijf jaar gaat worden. Nooit ga jij meer uit onze gedachten en ons hart. Wij zullen je altijd missen. Veel vreugde krijgen wij van de twee zoons van jou Max en Thom. Stuur ons een klein beetje uit de plek waar jouw geest nu is lieverd. Veel liefs Pa en Ma.

    Pa en Ma van Berkel. Vader en Moeder van Sacha -
    27 maart 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    Lieve Sas
    Het is vandaag 3 december je verjaardag. Ik denk aan je. Dikke kus

    Karin

    Karin Rosier van den Bronk -
    3 december 2008

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie