gedenkplaats van

Sander Nobbe

26-11-196013-12-2019
   Mijn grote liefde en onze Pap is er niet meer, maar hij zal voor altijd bij ons blijven.

   Angelique Nobbe
   Tessi
   Daniël

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Dag lieverd...
    reactie 6   |   niet OK

    ...zo loop je ons leven uit. En we missen je nog steeds.


    Angelique - Middelburg
    20 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • ---
    reactie 5   |   niet OK
    Sander,

    Dagenlang al worstel ik met een formulering voor deze pagina, maar nu bedenk ik me dat ik iets zorgvuldig uitgedachts helemaal niet passend vind. Want ik ken je als de vrolijke man en vader die altijd (maar dan ook echt áltijd) moeiteloos een praatje maakte met schijnbaar iedereen. Ik weet niet of dat iets typisch Haarlems is, of iets typisch Sanders, maar ik vond dat altijd wel heel grappig. Dus ik ga nu maar proberen om iets te zeggen wat spontaan tot me komt.

    Je hebt me altijd een warm welkom gegeven, en wanneer ik weer eens twintig minuten in de woonkamer zat te wachten tot Tessi boven haar mascara op had gedaan en elke wenkbrauwhaar perfect gestileerd is, was je vaak enthousiast aan het vertellen over iets-- vaak saxofoons. En ook al kan ik geen noot lezen, heb ik het nooit vervelend gevonden, want je pleziertjes waren echt aanstekelijk.

    Jou herinner ik als de man die altijd zo moeiteloos tevreden leek. Tevreden met één spel op de computer (Flight Simulator, prehistorie editie), een stamkroeg (de Mug), zijn favoriete instrument (saxofoon), vaste vakantiebestemming (Turkije), borreltje na het eten, en zijn prachtige gezin en een huis in het hart van Middelburg.

    Misschien heb ik een beetje een ideaalbeeld gevormd, want ik kijk natuurlijk ook alleen maar van buiten naar binnen. Maar voor mij blijf je altijd een voorbeeld dat gezinsmannen echt gelukkig kunnen zijn. Dat een bruisend sociaal leven mogelijk is na de 40, ook met kinderen. En dat een kale kop wel goed kan staan bij een blanke man.

    - Louise

    Louise - Wageningen
    1 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • de toeteraar
    reactie 4   |   niet OK
    mooi en eerlijk mens bescheiden in al zijn vorm maar vooral lekker om mee te jammen en gedachtes op 0 te zetten even niet denken aan de dagelijkse dingen maar weg glijden in de muziek.. helaas ben je ons allen ontvallen maar we denken aan je en wij houden in onze gedachtes mooie momenten , een groot deel van je familie mogen ontmoeten warme mensen liever een andere dag gehad daar voor we wensen de familie veel kracht toe .. familie de babbelaar

    lj - middelburg
    26 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Foto cadeau van Sander
    reactie 3   |   niet OK

    Deze foto heeft Sander genomen en mij als cadeau gegeven.. Het heeft al die jaren in elk huis waar ik ging wonen aan de muur gehangen. Sander dank je wel.


    Mieke - 1185 AM Amstelveen
    24 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Joep en Cinda
    reactie 2   |   niet OK

    Zo herinneren wij ons Sander, onverstoorbaar voor de regen, lekker een boekje lezen op vakantie in de Dordogne met zijn allen in 2007!


    Cinda - Arnemuiden
    23 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Good times
    reactie 1   |   niet OK

    Fond memories of Sander our kindred spirit will stay with us forever.


    Mark & Debbie - United Kingdom
    23 december 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie