gedenkplaats van

Sandra van Wijngaarden

28-12-198029-06-2011
   Het helaas onvermijdelijke is toch gebeurd. Wij ontvingen het droevige bericht dat Sandra van Wijngaarden op woensdag 29 juni op 30 jarige leeftijd is overleden.
   Bij Sandra is twee jaar geleden een hersentumor ontdekt, waarbij al snel bleek dat dit niet meer te genezen was.
   Sandra was lid van onze vereniging. Naast speelster was Sandra actief vrijwilliger. Ze zette zich jarenlang en met groot enthousiasme in als trainster van jeugdteams en als bestuurslid.
   Ook toen ze wist wat haar zou overkomen heeft zij zich voor SDO en vooral voor de jeugdteams die ze coachte en trainde nog zo lang mogelijk en heel positief ingezet. Zo lang het kon kwam Sandra regelmatig op het veld en in de zaal kijken, want SDO en \'haar\' jeugdteams betekenden veel voor haar.
   Zij heeft zich ook heel dankbaar getoond dat er vanuit SDO regelmatig aan haar gedacht werd. Zo heeft Cora enkele maanden geleden samen met Jan Willem een prachtig gedenkboek over de relatie van Sandra met SDO gemaakt waar ze heel blij mee was. Sandra liet het aan iedereen die nog bij haar kon komen zien. Ook Nellie en Christine hebben veel voor Sandra betekent. Verder is vanuit het bestuur is geregeld contact onderhouden met Sandra. Wij zullen haar echt missen, maar ook met mooie herinneringen terug kunnen denken aan deze dappere Sandra. Wij zijn er trots op dat zij lid van SDO mocht zijn en mogen er van uitgaan dat zij haar bestemming gevonden heeft bij God, hoe moeilijk het voor ons ook is om haar los te laten. Laten we waar we kunnen naast de ouders, naaste familieleden en vriendinnen van Sandra blijven staan en hen waar mogelijk helpen in deze zware tijd. We roepen ook iedereen die op welke manier dan ook met SDO of Sandra verbonden is, het condoleanceregister te tekenen.

   Wij wensen familie en alle andere naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

   Namens alle leden,

   Het bestuur van c.k.v. SDO, Kamerik

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie