gedenkplaats van

Sanne Brink

10-09-198608-01-1996
   Ik mis je nog steeds elke dag! Je hebt zoveel dingen in mijn leven gemist en toch weet ik dat je overal bij bent geweest. Ik begrijp het nog steeds niet hoe zo'n geweldig lief meisje dit kon gebeuren. Je bent ondertussen tante geworden en ze draagt met trots jou naam in haar voornamen. Ik zal haar alles vertellen over hoe je was. Ze wijst vaak na je foto en zegt dan tante Sanne, dan krijg ik telkens tranen in mijn ogen. Het is net of je zo wilt zeggen dat je er nog steeds bent. We zullen je nooit vergeten lieve zus. hier 2 gedichtjes uit mijn hart: *Waarom moest je gaan? Wat had je misdaan? Ik wou je niet kwijt! We hadden geen afscheid. Zomaar, je bent er niet meer, steeds hoor ik dat keer op keer. Het is waar, het moest zo zijn. Maar waarom? het doet zo verschrikkelijk veel pijn. Jij bent nu daarboven, een engel dat ben jij. Dat was beneden al, maar toen was je bij mij! *Kon ik maar, je even opbellen voor raad en je even vertellen hoe het hier gaat. Kon ik maar horen over mezelf als kind en hoe je me nu als moeder vind. Kon ik maar opzoek naar herkenning en een beetje erkenning. Kon ik maar naast moeder, collega en vrouw nog even kind zijn samen met jou! lieve zus je bent mijn engel en ik zal je altijd bij me dragen in mijn hart.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Alweer 20 jaar geleden.
    reactie 4   |   niet OK

    Sanne, het is alweer 20 jaar geleden dat jij zo plotseling bent overleden. Je wordt nog steeds erg gemist. Al heb ik je helaas niet mogen leren kennen, ik ben en blijf toch je tante.

    Elly Holtrop- van den Brink - Elst
    9 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Hoi Niesje,Vandaag weer een dag die je niet vergeten mag. Mijn gedachte liggen bij Sanne maar ook zeker bij jouw,omdat je moet weten dat ik van beide evenveel hou.Sanne weet dat en zal dit ook jouw op haar manier laten merken.kus, Mama

    mama -
    10 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Fijn dat je kaarsjes aansteekt voor der, dat waardeer ik..
    Maar hoe weet je de naam van mijn dochter, die staat er niet bij toch?

    Groetjes Denise

    Anoniem -
    14 juli 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Hallo Denise.....Ik ben de zus van Mark, de vader van Sanne. Veel te kort heb ik Sanne mogen kennen. Ik heb door familieomstandigheden helaas niet de kans gehad om TANTE te mogen zijn. Maar hier staat dezelfde foto van Sanne en er brand met haar verjaardag en sterfdag een kaarsje.
    Fijn dat je Faith naar Sanne hebt vernoemd en haar over haar Tante verteld.

    Elly Holtrop-van den Brink -
    6 december 2010

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie