gedenkplaats van

Sascha Smitskamp

23-10-198030-07-2017
   In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juli is Sascha onverwachts in zijn slaap aan een hartstilstand overleden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Wij hebben samen in de klas gezeten. En je bent op mijn verjaardag geheel onverwachts overleden..
    36 jaar, zo jong, zo triest, geen woorden voor... Rust zacht, Sacha
    Voor familie en vrienden heel veel sterkte gewenst in deze vreselijke moeilijke tijd!

    Miranda Rietvelt

    miranda rietvelt - voorburg
    8 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • cabaret
    reactie 32   |   niet OK
    Dat zal Alizee geweest zijn @Marianne van der Kaa. Later, toen hij de stem van Edith Piaf hoorde begon zijn bewondering voor Alizee flink af te nemen, maar hij was idd een bijzondere fan van die jonge zangeres. Eén van z'n favoriete snacks moeten die kleine rode babybel kaasjes geweest zijn. Verder was hij lange tijd dol op cola en wij moesten altijd flink lachen om de knallende boeren die hij dan kon laten. Sascha was uiterst adrem/gevat. Een heuse cabaretier. Door hem kwam ik de maffe films Hancock, The big Lebowsky & Bad Santa op het spoor. Maf maar ook geniaal. Ik heb hem op mijn beurt weer enthousiast mogen maken over de Rocky serie met Silvester Stallone. In die periode sprong hij schaduwboksend door het huis...dat was tof. En natuurlijk waren daar onze vele, vele potjes van de video-game serie HALO. Lange tijd waren we verslaafd daaraan. Een groot dierenliefhebber was Sascha ook. Hij heeft nog een enorme volière gehad in de Douglaslaan en maar liefst 12 parkieten. Hij heeft ook nog een mooi aquarium gehad. Door omstandigheden was er de laatste periode wat minder intensief contact. Toch was er een enorme waardering...een groot wederzijds respect. Sascha deugde ! Hij had een mooi karakter en was uit het goede hout gesneden. Daarom zal ik voorlopig nog wel een angel van verdriet voelen steken als ik aan hem denk. Maar de dankbaarheid dat ik hem mocht kennen en de mooie herinneringen zullen uiteindelijk vast wel groter worden...en het verdriet heel langzaamaan kleiner. Rust zacht gast !

    Anno van der Harst - Voorburg
    7 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Altijd Lachen
    reactie 31   |   niet OK
    Lieve Sas,
    Wat zal ik je missen.
    Er komen bij mij vooral leuke herinneringen naar boven. Zo hadden we een lange periode dat we samen via skype aten terwijl we een spel speelden. Vaak bestelden we dan een pizza, die op een keer letterlijk tegelijk aankwamen bij onze huizen. "Tring daar is jouw pizza, Tring, daar is mijn pizza" Terwijl we allebei bij een verschillende pizzaboer besteld hadden, en onze huizen z'on 150 km van elkaar verwijderd waren. Skype-Kookles noemden we dat lachend. Ook zal ik je zorgzame kant niet vergeten. Toen ik voor het eerst in mijn eigen appartementje ging wonen, was er ineens s'nachts -nadat we ophingen op skype, een hele grote dikke zwarte spin in mijn kamer. Ik schrok zo erg, dat ik je toen gelijk weer gebeld heb op skype, en je me tot half 6 s'ochtends geruststelde met je humor omdat ik niet meer terug mn slaapkamer in durfde (De spin was ineens spoorloos). Wat hebben we toen gelachen. Ook de uitjes naar de fantasy fair in Rijswijk, samen met Cindy zal ik niet vergeten. Je genoot echt heel erg van de fantasy omgeving en alles wat ermee te maken had. De sinterklaasliedjes in de zomer , en eindeloos praten over van alles en nog wat. Rust zacht, lieve sas.

    Jella de Vos - Goes
    4 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • herinneringen
    reactie 30   |   niet OK
    Sascha, altijd belangstellend informeren naar Robin, als ik hem tegenkwam bij AH.
    Nog vroeger: Goede Tijden Slechte Tijden kijken met je moeder en mij, dat ging voor. Films, muziek, verliefd op een zangeres/filmster, naam ben ik helaas vergeten, dinosaurussen en zoveel meer. Bloempotten halen voor je tuin, ik had over.

    Marianne van der Kaa - Voorburg
    4 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Christine Kuipers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Christine Kuipers - Delft
    3 augustus 2017
    reactie 29
   • Rust zacht Sascha
    reactie 28   |   niet OK
    The Force will be with you, always.

    Robin Slingerland - Tokio
    3 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Dag Sascha
    reactie 27   |   niet OK
    Dag Sascha,

    Ik blijf aan je denken, aan al die keren dat je bij Michiel was. Ik denk aan jullie bijzondere vriendschap. Ik hoorde je lachen, ik luisterde naar je verhalen die soms vrolijk waren, soms serieus, maar altijd vanuit je hart.
    Ik zal je heel erg missen.

    Gerrit Hendriksen - Culemborg
    3 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Always be yourself....
    reactie 26   |   niet OK

    ......unless you can be Batman, then always be Batman. Uren konden we praten over films, comics en games. Tot zijn telefoon bijna leeg was. "Sorry dat ik zo langdradig ben hoor" verontschuldigde Sascha zich dan, wellicht niet realiserend dat ik het ook gewoon leuk vind om over geeky dingen te praten. Ik zal het missen, onze gesprekken.


    Frederik van der Zwaag - Voorburg
    3 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Halloween 2016
    reactie 25   |   niet OK

    Sas had voor halloween een filmavondje georganiseerd en mij en Maaike ook uitgenodigd. Vanzelfsprekend was Sas een perfecte gastheer/vampier. Helaas geen foto vam de groep tezamen, maar wilde deze vrolijke herinnering graag nog delen.


    Aldo de Leeuw - Voorburg
    3 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Zeg me dat het niet zo is.
    reactie 24   |   niet OK
    Zeg me dat het niet waar is....

    Ik werd gisteren herinnerd aan "de stapel van Sas" een verrijking aan ons zelfverzonnen kaartspel "dissen". Ik was het volledig vergeten maar toen ik de anekdote gisteren hoorde herinnerde ik me het moment dat "de stapel van Sas" ontstond weer als gisteren.

    Je wilde niet meer meedoen aan het spel, legde je kaarten neer en stopte gewoon. Precies zoals jij bent.
    Wat had ik nu weer graag met je om de tafel gezeten voor een potje dissen. Maar telkens als ik die schoppen dame weer voorbij zie komen tijdens een kaartspelletje zal ik aan je denken. Met een vette glimlach. Je hebt niet alleen ons spel verrijkt maar ook ons leven.
    Rust zacht lieve Sas.

    Susanne Jaspers - Brummen
    2 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie