gedenkplaats van

Sascha Smitskamp

23-10-198030-07-2017
   In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juli is Sascha onverwachts in zijn slaap aan een hartstilstand overleden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Tijd gaat hard
    reactie 39   |   niet OK
    Vandaag had je 40 geworden en wat had ik dat graag benadrukt bij je! In gedachten vier ik het stiekem toch een beetje. Ik mis je...

    Bas - Voorburg
    23 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 38   |   niet OK
    Alweer een jaar jongen. Je was zo'n lieve zachte jongen. Niet echt voor deze moeilijke wereld. We zaten net over je te praten. Batman & Batgirl. Ze zijn bij je. Heb het goed lieve Sascha. We missen je!

    Jacques - Zoetermeer
    31 juli 2018

    Deel deze pagina:

   • Over onze vriendschap
    reactie 37   |   niet OK
    Hallo Iris, Ik ben Elise, een vriend van Sascha. Via jouw post op facebook kwam ik achter dat Sascha is overleden. Ik had geen idee en ik ben ervan geschokken. Ik chat en mail met Sascha al ongeveer 18 jaar lang. We hebben elkaar ontmoet via een Batman forum en kwamen steeds met elkaar in contact via de mail, hyves en uiteindelijk facebook. We hadden over strips, films of animatie series en waren voornamelijk zeer gepassioneerd over Batman. Over privé zaken hebben we het nooit gehad. We waren gewoon twee geeks die eindeloos over batman kunnen praten zeg maar XD.
    Ik ben hem dankbaar voor alle gesprekken die ik via social media met hem heb gehad. We waren nooit uitgepraat en hij had altijd goeie inzichten op allerlei zaken waar we dol op waren. Ik zal hem missen! Elise

    Jesse - Voorburg
    13 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Robin en Meiko schrijven
    reactie 36   |   niet OK
    Vol ongeloof en verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Sascha..... Zo plotseling, zo jong.......
    Ik bewaar veel goede herinneringen aan Sascha: De periode dat ik bij jullie woonde, Warner Brothers Movie World in Duitsland en natuurlijk - ik zie het nu voor me - de ontelbare keren dat Sascha de kamer binnen kwam als Jesse en ik weer uren aan het gamen waren, en zei: Zo zeg, jullie zijn echt verslaafd he! Wij knikten bevestigend en vervolgens gaf Sas ons een uitgebreide update over Star Wars, Jurassic Park,Batman/Batgirl etc. Maar hij had ook een serieuze kant. Ik zal de goede gesprekken en zijn eerlijkheid nooit vergeten.....
    Maar wat ik me het beste herinner, en daarom ben ik zo verdrietig, Sascha was zo'n super lieve jongen. Ik had hem nog zoveel mooie jaren gegund.....
    Een warme omhelzing van Robin en Meiko

    Jesse - Voorburg
    6 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Michiharu
    reactie 35   |   niet OK

    Goodbye Sascha


    Jesse - Voorburg
    6 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Remember Sascha
    reactie 34   |   niet OK

    not with tears of sadness, as this is not how he would want to be remembered. But rather reflect on the fond memories with much love, laughter and happiness, and celebrate his wonderful life.
    With all our loving thoughts and hugs from Stella (de Vin), Chris, Nick and Matt


    Stella - Australia
    6 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Wij hebben samen in de klas gezeten. En je bent op mijn verjaardag geheel onverwachts overleden..
    36 jaar, zo jong, zo triest, geen woorden voor... Rust zacht, Sacha
    Voor familie en vrienden heel veel sterkte gewenst in deze vreselijke moeilijke tijd!

    Miranda Rietvelt

    miranda - voorburg
    8 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • cabaret
    reactie 32   |   niet OK
    Dat zal Alizee geweest zijn @Marianne van der Kaa. Later, toen hij de stem van Edith Piaf hoorde begon zijn bewondering voor Alizee flink af te nemen, maar hij was idd een bijzondere fan van die jonge zangeres. Eén van z'n favoriete snacks moeten die kleine rode babybel kaasjes geweest zijn. Verder was hij lange tijd dol op cola en wij moesten altijd flink lachen om de knallende boeren die hij dan kon laten. Sascha was uiterst adrem/gevat. Een heuse cabaretier. Door hem kwam ik de maffe films Hancock, The big Lebowsky & Bad Santa op het spoor. Maf maar ook geniaal. Ik heb hem op mijn beurt weer enthousiast mogen maken over de Rocky serie met Silvester Stallone. In die periode sprong hij schaduwboksend door het huis...dat was tof. En natuurlijk waren daar onze vele, vele potjes van de video-game serie HALO. Lange tijd waren we verslaafd daaraan. Een groot dierenliefhebber was Sascha ook. Hij heeft nog een enorme volière gehad in de Douglaslaan en maar liefst 12 parkieten. Hij heeft ook nog een mooi aquarium gehad. Door omstandigheden was er de laatste periode wat minder intensief contact. Toch was er een enorme waardering...een groot wederzijds respect. Sascha deugde ! Hij had een mooi karakter en was uit het goede hout gesneden. Daarom zal ik voorlopig nog wel een angel van verdriet voelen steken als ik aan hem denk. Maar de dankbaarheid dat ik hem mocht kennen en de mooie herinneringen zullen uiteindelijk vast wel groter worden...en het verdriet heel langzaamaan kleiner. Rust zacht gast !

    Anno - Voorburg
    7 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Altijd Lachen
    reactie 31   |   niet OK
    Lieve Sas,
    Wat zal ik je missen.
    Er komen bij mij vooral leuke herinneringen naar boven. Zo hadden we een lange periode dat we samen via skype aten terwijl we een spel speelden. Vaak bestelden we dan een pizza, die op een keer letterlijk tegelijk aankwamen bij onze huizen. "Tring daar is jouw pizza, Tring, daar is mijn pizza" Terwijl we allebei bij een verschillende pizzaboer besteld hadden, en onze huizen z'on 150 km van elkaar verwijderd waren. Skype-Kookles noemden we dat lachend. Ook zal ik je zorgzame kant niet vergeten. Toen ik voor het eerst in mijn eigen appartementje ging wonen, was er ineens s'nachts -nadat we ophingen op skype, een hele grote dikke zwarte spin in mijn kamer. Ik schrok zo erg, dat ik je toen gelijk weer gebeld heb op skype, en je me tot half 6 s'ochtends geruststelde met je humor omdat ik niet meer terug mn slaapkamer in durfde (De spin was ineens spoorloos). Wat hebben we toen gelachen. Ook de uitjes naar de fantasy fair in Rijswijk, samen met Cindy zal ik niet vergeten. Je genoot echt heel erg van de fantasy omgeving en alles wat ermee te maken had. De sinterklaasliedjes in de zomer , en eindeloos praten over van alles en nog wat. Rust zacht, lieve sas.

    Jella - Goes
    4 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • herinneringen
    reactie 30   |   niet OK
    Sascha, altijd belangstellend informeren naar Robin, als ik hem tegenkwam bij AH.
    Nog vroeger: Goede Tijden Slechte Tijden kijken met je moeder en mij, dat ging voor. Films, muziek, verliefd op een zangeres/filmster, naam ben ik helaas vergeten, dinosaurussen en zoveel meer. Bloempotten halen voor je tuin, ik had over.

    Marianne - Voorburg
    4 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie