gedenkplaats van

Saskia Maas

07-11-196214-12-2003
   Haar hart lag bij het theater en bij radio. En wat kon ze stralen als ze er weer eens in geslaagd was een mooi stukje theater op de radio te brengen. Ze kon genieten van mooie teksten, poëtische vondsten en vooral van de mensen die die teksten schreven. Creatieve mensen die niet weglopen voor emoties, daar omringde ze zich graag mee.

   En toch viel Saskia het leven zwaar. Té zwaar. Ernstige migraine belemmerde haar in haar functioneren, om te zijn waar ze graag was: bij radio en in het theater. Jarenlang heeft ze geknokt om overeind te blijven, om zichzelf een perspectief te bieden. Maar het vechten werd haar te zwaar. Saskia heeft de strijd gestaakt. En de rust die ze zocht, moeten wij haar gunnen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Geboortedag
    reactie 48   |   niet OK
    Lieve zus,
    Ook al ben je fisiek niet meer op deze aarde, vergeten wij niet dat het vandaag 56 jaar geleden is dat we je verwelkomde in ons midden.

    We denken aan je en missen je nog elke dag.

    Dikke kus van je zus.

    Ingrid Rodríguez - Moaña
    7 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Waar blijft de tijd
    reactie 47   |   niet OK
    Vandaag was je gewoon 55 geworden. Zoveel meer meegemaakt goed en slecht. Maar je keus was daar. Ik mis je nog steeds en steek op je verjaardag een kaarsje aan.

    Dikke kus van je zus
    Ingrid

    Ingrid Maas - IJmuiden
    7 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Alleen
    reactie 46   |   niet OK
    Hallo Saskia vandaag zou je gewoon lekker jarig zijn geweest, ik hoop dat je het nu met Papa en Mama kunt vieren. Want dat zal wel een verrassing geweest zijn dat Mama voor je "deur" stond. Ikblijf hoop ik voorlopig nog even hier bij mijn gezinnetje maar als enig maasje.

    Dikke kus van je zus

    Ingrid Rodriguez Rivas Maas - Moaña
    7 november 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 45   |   niet OK
    Alweer een jaar voorbij sinds je ons definitief achterliet. Dagelijks ben je in onze gedachten, denk ik nog even terug aan onze Disney reis waar je overdag echt blij was. Toen begreep ik je leven en wist hoe het zou lopen. Gelukkig hebben we er goed over kunnen spreken. Het is goed zo, het maakt het verdriet niet minder maar de wetenschap dat je nu eindelijk je rust hebt gevonden maakt dat wij elk jaar dat voorbij is gegaan (12) rustig kunnen denken aan een prachtig mens.

    Een dikke kus van je zus
    Ingrid

    Ingrid Rodríguez - Spanje
    15 december 2015

    Deel deze pagina:

   • hurt
    reactie 44   |   niet OK

    Nog altijd in onze gedachten.
    Met deze muziek ben je voor mij nog heel dichtbij.

    Een kus van je zus
    Ingrid

    Ingrid Rodríguez - Spanje
    15 december 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    weer een jaar voorbij
    reactie 43   |   niet OK

    Had gehoord je met je verjaardag goed niets kon geven. Maar Helaas hebben we jouw droom wereld onze winkel moeten sluiten. Crisis is te zwaar. Heel jammer want in de winkel voeden ik me dagelijks dicht bij je omringd door jouw droom wereld en favoriete disney figuren. Maar zoals het spreekwoord zegt: niet geschoten altijd mis. We hebben het geprobeerd maar helaas de hand doen in de ring moeten gooien.
    Verder gaat het goed en het gevoel heel dichtbij je te zijn geeft een enorme Steun. Mis je nog dagelijks. Vertellen mijn kleinkinderen over die gekke tante die een Disney freak was die ze vast prachtige verhalen kon vertellen en wat haar favorito figuren waren. En dat we de 7e een kaarsje voor je brande voor je 53ste verjaardag. En een lekker hapje om je leven te vieren.
    Een dikke kus van je zus


    Ingrid Rodriguez - Moaña
    3 november 2015

    Deel deze pagina:

   • Herinnering
    reactie 42   |   niet OK
    Lieve Sas,

    Was vandaag oude video's over aan het zetten op mijn pc toen ik op een bandje een paar seconden jou voorbij zag komen.
    Ben blij dat ik je nog even gezien heb en realiseer mij weer hoe bijzonder je was.
    Ik ben je nog niet vergeten hoor.
    Liefs, Roland

    Roland Jeronimus - Capelle a/d IJssel
    2 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 41   |   niet OK
    Hai lieve zus, al weer 11 jaar geleden, maar het is als of het gisteren was. We denken nog elke dag aan je, en aan je vrolijke karakter trekken. De gekke dingen die we met elkaar hebben meegemaakt. De minder leuke dingen hebben we van de harde schijf gewist. Dagelijks denk ik nog aan onze reis naar Orlando waar we als twee kleine kinderen ons geweldig vermaakt hebben in DisneyWorld in Orlando. Dat het ons laatste uitje zou worden wist jij alleen. Mijn kleinkinders kijken regelmatig de fotos die we hebben gemaakt. Zijn ook echte Disney fans. Zal in de genen zitten.Ik hoop daar waar je nu bent het net zo naar je zin hebt als in je Disneywereld. Dikke kus van je zus.

    Ingrid Rodriguez -
    12 december 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 40   |   niet OK
    Hallo lieve Sas, Even een berichtje, vandaag zou je jarig geweest zijn. We branden een kaarsje hier en in huis om een beetje dichter bij je te zijn.  Een dikke kus van je zus 

    Ingrid Rodriguez -
    7 november 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 39   |   niet OK
    Lieve zus een beetje later als normaal, maar druk bezig met onze droom, gaat redelijk maar kan beter. Al weer 10 jaar geleden dat je het voor gezien hield mis je nog steeds ontzettend, en heb je favoriete disney figuur altijd bij me zo heb ik toch het idee dat je dicht bij bent. 10 jaar al weer zo lang geleden en het lijkt nog steeds alsof het gisteren was. Af en toe zou ik graag nog een babbel met je maken of lekker lachen maar zo gauw de verbinding er is doen we het zeker. Mijn kleinkinders weten van hun tante pikken je foto er zo uit. Dus zoals het gezegde ook al ben je fisiek niet aanwezig zolang je in ons hart aanwezig bent leef je nog voort. Dikke kus van je zus 

    Ingrid Rodriguez -
    18 december 2013

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie