gedenkplaats van

Shanna SAKKEE

03-08-199510-12-2009
   Rond half zeven op de vroege en regenachtige avond van de vierde december 2009 en slechts één dag voor de viering van Sinterklaas raakte Shanna SAKKEE van veertien (14) jaren bij het oversteken van de Moeder Teresasingel in de wijk Rokkeveen in Zoetermeer betrokken bij een ernstig verkeersongeval. Hierbij raakte Shanna zwaar gewond, waardoor de plaatselijke politie en brandweer allerlei hand- en spandiensten moesten verrichten om Shanna te verzorgen en het medische personeel te assisteren in de stromende regen.

   Shanna heeft de afgelopen dagen gevochten voor haar leven in een ziekenhuis in \'s-Gravenhage, maar tot het verdriet van velen in haar (in)directe omgeving is Shanna op donderdagavond de tiende december 2009 aan de gevolgen van het verkeersongeval overleden.

   Het verpletterende en verbijsterende nieuws van het tragische overlijden van Shanna op zo\'n jonge leeftijd heeft haar buurtgenoten, haar leerlingen en haar leraren op het Oranje Nassau College in Zoetermeer, haar vrienden, haar vriendinnen en anderen ernstig geschokt. Het leed en het verdriet van haar ouders is nauwelijks met een pen te beschrijven. Onze gedachten zijn bij Opa en Oma die na hun eerdere verlies van hun negenjarige dochtertje nu hun kleinkind Shanna wederom door een verkeersongeval verliezen. Wij denken aan Cheryl, het pas twee-jarige zusje van Shanna.

   Eind van de middag / vroeg in de avond van de veertiende en morgen is er gelegenheid om van Shanna afscheid te nemen. Op de vroege morgen van woensdag rond half tien wordt Shanna in het bijzijn van haar familie naar haar laatste rustplaats gebracht in Zoetermeer.

   Wij brengen onder de aandacht dat op \"Hyves\" en op de website van haar school op een erg mooie en gepaste wijze aan Shanna wordt gedacht, waarbij wij ook willen mededelen dat op de Moeder Terasasingel een mooie en kleine herdenkingsplaats is ontstaan met bloemen, brieven, kaartjes, foto\'s en waxinelichtjes.

   Shanna, liefelijk, mooi, knap, intelligent, zachtaardig, geliefd bij velen, dromerig, bekend in de wijde omtrek, een schat als oudere zus van Cheryl en bijzonder van nature was een sieraad voor onze wereld.

   Een fonkelende diamant die schittert en blijft schitteren aan de hemel van de sterren, in onze gedachten, in onze harten en in onze herinneringen.

   Rust zacht lieve Shanna.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Lieve Shanna ik denk elke dag aan je. Je bent ne altijd bij gebleven helaas kan ik je vandaag niet opzoeken wegens omstandigheden maar zal dat gauw doen want waneer ik bij je ben voel ik me niet meer zo leeg. Ik mis je enorm.

    Dikke knuffel
    Rustzacht
    Ganda

    Ganda Mahmoud - Delft
    10 december 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Aan alle familie, vrienden en iedereen die Shanna gekent heeft.Heel veel sterkte vandaag en elke keer als jullie het nodig hebben.
    Senna, Gioya,
    Michel en Amanda Metselaar-Loor

    amanda loor - zoetermeer
    10 december 2015

    Deel deze pagina:

   • 2009
    Lieve shanna
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve shanna jij was mij goede vriendin ik zal je nooit vergeten ik weet dat dit een beetje laat is maar jij zit alleen ik mij gedachten en ik vergeet nooit dat wij vaak met elkaar waren sterkte voor alle andere vrienden en familie rust in vrede shan ik vergeef je nooit????????

    Lieve shanna ik spreek je vaak en we waren ook vrienden ik weet dat dit een beetje laat is maar ik zal je missen ik vergeet je nooit mij gedachten gaat alleen naar jou we waren goede vrienden rust in vrede meisje????????

    Jowena Couvreur - Den haag
    10 oktober 2015

    Deel deze pagina:

   • 2014
    Engel..
    reactie 1   |   niet OK
    Zo'n Lief meisje.. zo onverwachts weg..
    zo jong.. niemand die dit had verwacht.. niemand die had verwacht dat dit jou zou overkomen..
    ik mis je elke dag nogsteeds meer en meer
    gekke tijden in de stad, het uitgaan..
    Wijffie ik mis je!
    Sterkte aan de familie!
    I Love you Schat en zal je nooit vergeten!x
    ForeverInMemory
    Liefs Patries

    Patricia Beije - Zoetermeer
    10 juli 2014

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie