gedenkplaats van

Sirimen-Regina Elisabeth Louisa Jufuway

04-07-195909-02-2012
   Lieve Mama, Inmiddels uit ons midden, maar zeker niet uit ons hart.Altijd zal je onze Mama zijn en blijven en ik weet je te vinden.Als ik het even niet meer weet, praat ik tegen je en weet dat je me hoort.Alles is zo onverwachts en snel gegaan dat het besef er is, maar soms ook niet. Ik zie je nog zo helder voor me, lopend, fietsend gewoon zoals je bent.Het is moeilijk om iemand zo dierbaar te verliezen die je eigenlijk nog even een dikke knuffel had willen geven.Een knuffel en nog even had willen spreken, gewoon jou even aankijken en echt zien.Nu moet ik het doen met de gesprekken uit het verleden, die we dan samen hadden.Maar ik weet dat daar informatie in verborgen zit, die ik kan gebruiken en me zal helpen in het heden.Je hebt me een les gegeven dat Mama er altijd is en niet voor even. Door de jaren heen hebben we samen van alles meegemaakt en af gepraat, en uit die herinneringen haal ik troost.Het zal mij verder helpen in het dagelijkse leven en in mijn taak als Moeder.Ja Mama, ons kinderen moeten een Oma missen eentje die er altijd was en geen kind teveel was.Je was altijd omringd door kinderen, thuis en in en om het huis danwel op feesten of bijzondere gelegenheden.Alle kinderen trok je aan, even lekker gek doen of lachen, het maakte je niet uit.Goh Ma, zo stuurde je mij nog deze pagina/link via mn mail "steek een kaarje aan" voor Baby Velly&Tante Mieke.En nu moet ik helaas met groot verdriet een kaarsje branden voor jou Mama.Zo attent je voor een ander was, is dit wel het minst wat ik voor jou kan doen Mamsie. Mama, Mamsie mijn alles, Mama mijn sterke voorbeeld Vrouw.Ik hou zoveel van jou en ik weet dat je nu alle rust hebt en jou dierbare die jou zijn voor gegaan nu bij je zijn.Mama maak je geen zorgen, wij redden ons wel en weten dat je over ons waakt.  Lieve Mama ik hou van jou, zoals ik altijd zeg:Dochterlief Ribka en een dikke knuffelElke avond slaap ik in jou armen Mama.   

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Denk nog elke dag aan jou Mams...
    reactie 39   |   niet OK
    Vergeten doen we nooit, de pijn verzacht. Nee echt helen zal het nimmer. Veel liefs je zoon!

    Naftali Rumpaisum - Oxford
    29 september 2017

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Mams!
    reactie 38   |   niet OK
    Ik mis je nog elke dag, maar ik word met de dag sterker!

    Liefs je zoon,
    Tali

    Naftali Rumpaisum - Oxford
    28 april 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 37   |   niet OK
    Lieve Mama,Zomaar even een kusje een knuffel van je dochterlief <3 you to the moon and back.

    Ribka Rumpaisum - Nieuwegein
    29 april 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 36   |   niet OK
    Lieve Mama, Vandaag is het 2 jaar geleden dat ik het slechte bericht kreeg met een vervolg van 4 dagen een ware nachtmerrie.Ik wil je laten weten dat ik je niet vergeten ben. Zondag a.s. is het 2 jaar dat je uit ons midden bent wat gaat het snel zeg.Je weet wat ik voor een moeilijke tijd ik mee maak maar je kent me "Wat er ook gebeurt altijd blijven lachen" en metjouw motto erbij "Celebrate Life" kom ik er wel samen met SaRoRi "were strong". Blijf je over mijn schouders meekijkenMama. Het ga je goed daarboven groetjes aan iedereen en een knuffel. Waak over al je kinderen en kleinkinderen en <3 <3 , dank je lieve Mama.Hou van jou Mama tot het eind en terug <3 kusje van je dochterlief.

    Ribka Rumpaisum - Nieuwegein
    6 februari 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 35   |   niet OK
     Hoi Lief Zusje, Fijne Feestdagen, blij dat dit bestaat ik kom elke dag een kaarsje voor jou aansteken. Lov you, thinking of you always Your big sista Pietersina

    Betty Pietersina -
    25 december 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 34   |   niet OK
    Hoi Mama ben ik weer, ik ben weer op mijn werk na een paar dagen thuis.Je weet wel waarom, ik hoef jouw niets te vertellen want jij bent overal bij.Ik wil je vragen om kracht en om ook even bij mij te zijn.Natuurlijk weet ik dat jij er bent, maar het is toch fijn even gezegd te hebben.Je moet weten dat wij er wel komen, maak je daar maar geen zorgen over.Het gaat verder hartstikke prima met mij en met ons en wij gaan gewoon rechtdoor vooruit.En vergeet niet te lachen daarboven, doen wij hier beneden ook zo heb jij ons opgevoed en grootgebracht.Dat is ook mijn motto: " Wat er ook gebeurd altijd blijven lachen " , hou je goed daarboven Mama "Hou Van Jou". Kusje op je voorhoofd, van je dochterlief.

    Ribka Rumpaisum - Nieuwegein
    28 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Mama ik denk aan je, zit op mijn werk en in gedachten bij jouw zoals elke dag. Maar nu kom ik hier weer even voorbij.En lees het bericht van Mama Betty een vriend van jullie way back die Jan Frederik toch ?? Ja zoiets ja, hij is nu ookdaarboven. Zo kom je elkaar allemaal weer tegen. Mama je weet het ..... wel, dat weet ik maar ik mis je daarom nog meer.Wees ook bij mij.... lieve Mama ik hou van jouw. Dikke en hele lange knuffel van je dochterlief Ribka kusje op je voorhoofd. 

    Ribka Rumpaisum - Nieuwegein
    20 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 32   |   niet OK
    Hoi lief zusje, Kom je even vertellen dat Jan Frederik afgelopen zaterdag de 23e Febr. is overleden. Maar misschien ben je hem al tegen gekomen, zorgen jullie voor hem Jij met Mama en Papa enManus, Piet en Nico dan is hij bij mensen die hij kent en net zoveel van hem houden als ik dat altijd heb gedaan. Hij is altijd een deel gebleven in mijn leven, Zorg voor hem Love you all, Your sista Betty Pietersina  

    Betty Pietersina -
    26 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 31   |   niet OK
    Love you Mum!!!!!!!!! YuLiNa

    Anoniem -
    25 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Hou van jou Mama, je kleine meid dochterlief Ribka.

    Ribka Rumpaisum - Nieuwegein
    7 februari 2013

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie