gedenkplaats van

Sisca Eerens de Lang

23-11-197828-03-2015
  • 23 november 1978 - Heerlen
  • twee zoons en drie dochters
  • Patrick Eerens
  • Klanten ondersteuning - VGZ
  • Dusty (Woef)
    Jenna en Des en Jayden (Aapjes :))

Sisca Eerens de Lang werd geboren in Heerlen op 23 november 1978. Haar ouders/opvoeders waren Jan de Lang en Corrie de Lang. Sisca was vanaf 2009 werkzaam bij het VGZ als Klanten ondersteuning. In 2010 ontmoette ze haar partner Patrick Eerens. Sisca en Patrick trouwden op 14 januari 2014. Sisca had twee zoons en drie dochters: Jayden, Renzo, Shyanna, Destiny en Lianne. Haar vrije tijd besteedde ze graag aan Knutselen en tekenen. De laatste woonplaats van Sisca was Kerkrade.

Ik heb deze pagina opgezet uit naam van Shyanna, zij vind dat haar mama nooit vergeten mag worden, en hoe doe je dat beter dan haar op internet te herinneren waar je altijd blijft bestaan en je geliefden je altijd kunnen terug vinden.

Mama was Twilight verslaafd en las ze overal en zoveel mogelijk, kwam er een nieuw boek uit? Dan moest ze die zo snel mogelijk hebben en lezen natuurlijk.

Ook chocolade was niet veilig voor haar, volgens Jenna zijn er heel wat stukjes chocolade vermist tot op heden.

Verbouwen van het huis was een soort van hobby voor haar, en als ze de kolder in de kop had moest iedereen opschuiven en de handen uit de mouwtjes steken, dit gold ook als het kerst was en het tijd was om de boom op te zetten. Alleen werden onze kunstwerken zo gauw we sliepen weer aangepast zegt Jenna.

Lievelingskleur was paars, alles mocht wel paars zijn van mama, zelfs de schoenen en de muren, hoe meer paars hoe beter ze dat vond.

Mama en Patrick hebben elkaar ontmoet in 2010 en kregen een relatie eind 2011.

Op zaterdag 28 maart 2015 is Sisca Eerens de Lang overleden. We zullen haar missen en met veel liefde aan haar blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Monja Rokven
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden