gedenkplaats van

sjaak quix

16-03-194327-12-1999
   Lieve pap, jij bent in ons hart en ons hart gaat verder!
   Wij zullen je NOOIT vergeten.

   Overige informatie
   Op 27 december 1999 ging mijn vader mijn paard voeren, waarna ik op hem zou gaan rijden. Opeens kwam mijn vader uit de paardenstal gelopen nadat hij mij heeft verteld hoe hij de nieuwe paardenstal wilde gaan bouwen. Hij zei dat hij een enorme steek in zijn linkerlies kreeg en in een mum van tijd viel hij om. Ik wist niet wat me overkwam, ben als een gek naar binnen toe gerend om de dokter te bellen.
   Helaas was het al te laat toen hij arriveerde. In plaats van het vieren van de verjaardag van mijn tante die avond, konden we de kleren gaan uitzoeken die we mijn vader graag aan wilden trekken. Vanaf die dag is het leven van mijn moeder en mij enorm veranderd. Het is niet meer hetzelfde: dingen hebben niet meer dezelfde waarde als vroeger.
   Ik herinner me mijn vader als een zeer goed iemand: iemand die altijd klaar stond voor de ander, waarvan hij soms zelf de dupe van was. Natuurlijk had ik wel eens woorden met hem, maar over het algemeen kon ik zeer goed met hem opschieten en ik mis hem ontzettend. Telkens als er iets leuks gebeurd, wordt dit voor mij weer daarna een domper omdat ik eraan denk dat mijn vader het niet kan meemaken, hetgeen ik vreselijk vind.
   Ik probeer het een plekje te geven, maar het is absoluut niet gemakkelijk: er valt van het ene op het andere moment zoveel weg: het laat zulke grote leegte achter: niet te beschrijven. Ik zou er alles voor over hebben om hem terug te krijgen, helaas: als alles eens zo gemakkelijk ging.....

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve andere Maureen
    Ik geef je veel sterkte , en ik wil je best geloven dat dit erg lastig voor je kan zij , maar jouw vader blijft in je hart ! dat weet ik zeker heel veel sterkte en een kaarsje voor jou en je vader. Maureen ( maureensprenkels@hotmail.com )

    Maureen Sprenkels -
    12 augustus 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Maureen,
    Na heel veel pogingen om je te kunnen bereiken en zoeken naar je nieuwe woonplaats of telefoonnummer of emailadres kwam ik opeens deze site tegen en zag gelukkig je naam, ik hoop dat ik via deze weg je weer kan vinden. 21 jaar lang zijn we beste vriendinnen geweest en langzaam uit elkaar gegroeid. Ik denk nog iedere dag aan je en mis je, stuur me svp een mailtje zodat ik weet dat alles goed met je is (susanhuiskens@hotmail.com)en we ons contact (hopelijk) weer kunnen voortzetten al is het van afstand.

    Dikke knuffel Suus

    Suus -
    18 oktober 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve Maureen
    Heb een paar kaarsjes voor jou en je vader aangestoken.Wil je via deze kaarsjes alle kracht en sterkte toewensen om dit verlies te dragen.Lieve groetjes Petra Vuist dochter van Gerrit Bosch* staat hier ook.

    petra -
    13 mei 2004

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie