gedenkplaats van

Stephanus Orson Buitenman

09-08-195731-12-2014
   STEPHAN ORSON BUITENMAN
   Paramaribo 9 augustus 1957 – Zwolle 31 december 2014

   Ik heb de goede strijd gestreden, ik heb mijn loop ten einde gebracht, ik heb het geloof behouden 2 Timotheüs 4: 7

   Na een ernstig en kort ziekbed is onze innig geliefde echtgenoot, sterke vader, dierbare zoon en broer, lieve oom, beste vriend, broeder in geloof, Stephan op 31 december 2014 onverwachts, maar vredig ingeslapen om 20.30 uur.

   Stephans geloof in de Schepper van hemel en aarde is ook op zijn ziekbed onwankelbaar geweest. Zijn vechtlust tegen de ziekte en positieve instelling daarbij, zal ons altijd bijblijven.

   Namens echtgenote: Shirley E. Buitenman-Uitenwerf / Kinderen: Devlin en Athalia / Ouders: Florence M. Foster en wijlen: Frits Buitenman / Broers en zussen in Nederland en Suriname.

   Afscheid: Op donderdag 9 januari 2015, van 18.30 – 20.30 is er gelegenheid tot afscheid nemen. Dit zal plaatsvinden in het Uitvaartcentrum Kranenburg, adres: Kranenburgweg 9 in Zwolle.

   Uitvaart: Op vrijdag 10 januari 2015, vindt de uitvaart plaats: om 11.00 uur – dienst van troost en bemoediging. Deze zal plaatvinden in de Koningskerk, Landsheerlaan 5 in Zwolle; om 13.30 begeleiden we Stephan naar zijn laatste rustplaats op de Algemene begraafplaats: het Nieuwe Bergklooster, gelegen achter het uitvaartcentrum Kranenburg, Kranenburgweg 9 in Zwolle.

   Nb. Na afloop van de teraardebestelling is er gelegenheid tot condoleren en napraten in het gebouw de Samenhof, aan de Burgemeester Drijbersingel, no. 15 in Zwolle.

   Voorst ligt voor mij gereed de krans der gerechtigheid, welke te dien dage de Here, de Rechtvaardige Rechter, mij zal geven, doch niet alleen mij, maar ook allen die Zijn verschijning hebben liefgehad 2 Timotheüs 4: 8.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie