Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Stephanus Orson Buitenman

09-08-195731-12-2014
STEPHAN ORSON BUITENMAN
Paramaribo 9 augustus 1957 – Zwolle 31 december 2014

Ik heb de goede strijd gestreden, ik heb mijn loop ten einde gebracht, ik heb het geloof behouden 2 Timotheüs 4: 7

Na een ernstig en kort ziekbed is onze innig geliefde echtgenoot, sterke vader, dierbare zoon en broer, lieve oom, beste vriend, broeder in geloof, Stephan op 31 december 2014 onverwachts, maar vredig ingeslapen om 20.30 uur.

Stephans geloof in de Schepper van hemel en aarde is ook op zijn ziekbed onwankelbaar geweest. Zijn vechtlust tegen de ziekte en positieve instelling daarbij, zal ons altijd bijblijven.

Namens echtgenote: Shirley E. Buitenman-Uitenwerf / Kinderen: Devlin en Athalia / Ouders: Florence M. Foster en wijlen: Frits Buitenman / Broers en zussen in Nederland en Suriname.

Afscheid: Op donderdag 9 januari 2015, van 18.30 – 20.30 is er gelegenheid tot afscheid nemen. Dit zal plaatsvinden in het Uitvaartcentrum Kranenburg, adres: Kranenburgweg 9 in Zwolle.

Uitvaart: Op vrijdag 10 januari 2015, vindt de uitvaart plaats: om 11.00 uur – dienst van troost en bemoediging. Deze zal plaatvinden in de Koningskerk, Landsheerlaan 5 in Zwolle; om 13.30 begeleiden we Stephan naar zijn laatste rustplaats op de Algemene begraafplaats: het Nieuwe Bergklooster, gelegen achter het uitvaartcentrum Kranenburg, Kranenburgweg 9 in Zwolle.

Nb. Na afloop van de teraardebestelling is er gelegenheid tot condoleren en napraten in het gebouw de Samenhof, aan de Burgemeester Drijbersingel, no. 15 in Zwolle.

Voorst ligt voor mij gereed de krans der gerechtigheid, welke te dien dage de Here, de Rechtvaardige Rechter, mij zal geven, doch niet alleen mij, maar ook allen die Zijn verschijning hebben liefgehad 2 Timotheüs 4: 8.
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

J Nooitmeer

Condoleances

Omayra & John Roseval
Beste Shirley en kinderen,
Hierbij willen ook wij jullie condoleren met het groot verlies van broeder Stephen. Wij konden niet ter plaatste aanwezig zijn, maar hebben de afscheid dienst van onze broeder Stephen online gevolgd. Wij leven erg met jullie mee. Maar een ding is zeker, broer Stephen is naar zijn Vader Huis heengegaan. En Hij zal een van de eersten zijn, die zal opstaan op die mooie ochtend, bij de wederkomst van onze Heer Jesus Christus. .
Op die mooie dag zullen jullie hem terug ontmoeten, daar waar geen pijn of verdriet zal zijn. Ja bij ons Vaders Huis.
Wees sterk in de Heer, want op dit moment draagt Hij jullie in zijn armen.
De Here God zal jullie tranen drogen en jullie troosten.

Nog even, en wij zullen met zijn allen in onze Vaders Koninkrijk zijn met al onze geliefden. Dat heeft God ons beloofd. Vertrouw op Hem, want dat was de heilige motto van, jou Echtgenoot en jullie Papa.

Moge de Here God jullie, tijdens jullie levenspad beschermen en behoeden.

Heel veel liefs,

Omayra & John Roseval.
Omayra & John - 3029 CS Rotterdam
9 januari 2015
condoleance 3  |  
Anthony Glen
Till we meet again..
Anthony - H.I.Ambacht
9 januari 2015
condoleance 2  |  
Haidy Tel
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Haidy - Rotterdam
9 januari 2015
condoleance 1

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden