Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Sunny Soesman-Vieleers

07-03-193218-04-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 9
    Mari van der Sangen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Mari - Uden

    31 mei 2021

   • Rust zacht lieve Sunny
    reactie 8   |   niet OK

    “Een bijzonder mens is niet meer”.

    Familie en een ieder die dicht bij Sunny stond
    wensen we veel sterkte toe.

    Richard, Roy & Linda Nieraeth


    Linda - Tilburg
    30 april 2021

    Deel deze pagina:

   • fijne herinnering.
    reactie 7   |   niet OK
    Hai Sunny,
    wij kennen je nu een jaar of 15 en ik weet niet beter dan dat je beroep op je kon doen.
    Je hulp met het koorwerk voor HONI"42-"49. Ik vroeg nooit vergeefs om me te helpen bij het maken van het HONI lied dat te gehore wordt gebracht op de herdenking op 15 augustus , geweldig. Als bij een uitvaart een verzoek werd gedaan door de nabestaanden om het koor te laten zingen, was jij van de partij, Ironisch genoeg mocht in verband met het nu alom bekende corona het koor voor jou niet zingen. Ook bij de S.I.N.G. middagen mocht ik op je hulp rekenen, bedankt daarvoor. Gegroet Sunny.

    Frank - Rosmalen
    29 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Moge Sunny rusten in vrede
    reactie 6   |   niet OK
    Sunny was een lieve vrouw met aandacht voor de medemens. Ik heb haar rond 1978 leren kennen als een fijne collega bij Sandoz in Uden. Via de jaarlijkse kerstkaart hielden wij jarenlang
    contact. Ik hoop van harte dat de vele fijne herinneringen aan Sunny jullie tot troost mogen zijn. Veel sterkte in deze moeilijke tijd van loslaten en verdriet

    Hartelijke groet,
    Ria Dean-de Beijer

    Ria - Simpelveld
    29 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Twee omaatjes op school
    reactie 5   |   niet OK

    In oktober 2016 bezocht Sunny met mijn moeder mijn klas om over de bersiap te praten en mijn leerlingen Indonesisch te leren koken.
    Gelukkig maken steeds twee leerlingen een vlog van de dag, die we broodjeVlog noemen, omdat ons leerconcept Brood en beleg dag heet.

    René Schröder, zoon van Henny Schröder


    Rene - Nijmegen
    24 april 2021

    Deel deze pagina:

   • 2e Mama namens Lisa
    reactie 4   |   niet OK
    Lieve Fred, Monique, Mika, Sam en alle andere familie en antic, .. vandaag een dag die ons altijd bij zal blijven, omdat wij lieve Sunny van jou hier in dit aardse afscheid moeten nemen Maar hé, een ieder die jou heeft gekend, zal je voor altijd in hun hart meedragen, emergency je was WIE je was. Een oprechte, struise vrouw, die obdanks wat jezelf meemaakte, nooit de ander uit het oog verloor. Jij boner mij naast mijn vele bijnamen, zoals Bientin, Sienkong en Tollol, ook de naam Lisa. En deze naam draag ik nog steeds omdat je mij hiermee me zo bijzonder liet voelen; zo'n stukje van jou. Zo heeft het altijd gevoeld en vroeg iemand mij: waarom Lisa, dan antwoordde ik steevast, die heb ik van mijn indonesische mama en neemt niemand mij af. Wat heb ik mooie herinneringen aan jou; je hebt me zoveel gegeven: liefde, een warm nest waar ik altijd terecht kon en waar je geen onderscheid maakte tussen jouw eigen kinderen, of mij. Zo lief, zo open en zo hartverwarmend. Jouw Sinterklaascadeautje voor Sanne en mij, het toilettasje met een heuse poederdoos, een lipstick en een wenkbrauwenborsteltje, for ons als toen noch kleine meisjes, was voor mij het kostbaarste cadeautje ooit. Het operator van Sanne en mij als de Osmonds en waar de blokken van Fred onze microfoon was, is himitwisbaar in mijn geheugen gegrifd. Jouw fluitje aan de achterdeur als we naar binnen moesten komen, hoor ik zo maar weer als ik eraan terug equivalent. Jij, mijn lieve 2e mama hebt mij mede tot wie ik nu me. En alle respect daarvoor komt jou toe. Ik hield en hou van jou, en t is raar te beseffen, dat we moeten laten gaan. Weet dat ik je voor altijd met liefde, trots en respect zal blijven noemen. Je verent het. Rust zacht lieve Sunny en laat het weerzien met Sanne voor jou de ster zijn, die ons glinsterend vanuit de nacht toestraalt.

    Lisa - Side Turkeij
    22 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht Lieve Sun.
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve Sun❤🥀😥
    Wat zal ik jouw wekelijkse theetjes gaan missen. Zo onverwachts uit het leven gegaan. We hebben samen leuke reisjes gehad bij Sandoz, later nog de Keukenhof en Heusden. Ik was jouw " hulp" zoals je altijd zei maar je kon het moeilijk uit handen geven. Ik heb respect voor hoe je in het leven stond. Sociaal, een luisterend oor, zorgzaam voor iedereen tot de laatste dag. Je eigen regie blijven houden op het leven dat is je ook gelukt tot de laatste dag. Je sprak wel eens uit dat dit jouw wens was om zo ooit te sterven, jouw wens is uitgekomen............
    Ik ga je erg missen.
    Liefs Meriam❤ 😘.........(en natuurlijk ook van Toon).
    Fred, Monique, Mika en Sam, jullie heel veel sterkte met dit grote verlies, jullie waren haar alles, moge de mooie herinneringen aan haar, jullie troosten op moeilijke momenten.

    Toon en Meriam - Veghel
    22 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve Sunny (Euma)
    reactie 2   |   niet OK

    De eerste buurvrouw voor ons als jong gezin in Veghel. Stond altijd klaar en open voor iedereen.
    Lief en leed gedeeld tot in de laatste jaren. Dankjewel.

    Liefs Charles, Ineke, Eugenie en Raymond van der Klis


    Foto's van haar laatste bezoek aan Castricum mei 2018


    Charles en Ineke - Castricum
    21 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve tante Sun
    reactie 1   |   niet OK

    Nooit meer parisoentet, zoals u en mama dat altijd zeiden.
    Love you forever
    Marcel en Maud


    Maud - Halfweg
    21 april 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.