gedenkplaats van

Tanja Nijhuis

01-08-196516-05-2018
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • reactie 59   |   niet OK

    Monique - Gemonde
    16 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Een jaar voorbij
    reactie 58   |   niet OK
    Lieve Tanja!

    16 / 05 / 18
    Die dag staat in mijn geheugen gegrift.
    Heel de dag met jou gewerkt.
    We hadden het erg druk, zoals meestal rond deze tijd.
    Maar gelukkig hebben we ook nog tijd gehad om “ ff bij te buurten”
    Je was zo blij die woensdag; het leven kreeg weer een beetje kleur. Het afscheid van jullie mam had je de nodige energie gekost.
    Je keek er naar uit om “eindelijk eens een keer een rustig jaar tegemoet te gaan”
    De paperassen voor je nieuwe huisje waren bijna rond. Wat was je blij en wat had je er zin in om een nieuw eigen plekje te hebben.
    De sleutelhanger met “smam” erop werd trots uit de tas gehaald, gekregen met Moederdag. “
    “ Ik had nooit verwacht dat ik nog ooit zo gelukkig zou worden” vertelde je, wat was je blij met Sjak2 die eigenlijk al stiekem Sjak1 geworden was.
    Je was op je nieuwe fiets, die je vol enthousiasme, na sluitingstijd, naar voren fietste door de showroom om hem te showen, wat hebben we gelachen en wat was je blij met je nieuwe fiets: “In 2 weken had je al 234 km gefietst”
    Om 10 over 6 liepen we samen de deur uit, jij op weg naar Gemonde, en ik ook op weg naar huis om te gaan klussen.
    Dat dat de laatste keer zou zijn, en dat jou wereld totaal op zijn kop zou staan voordat ik thuis zou zijn, hadden we natuurlijk nooit kunnen bedenken.
    Wat is deze dag nog vaak gepasseerd. Menig traantje is gevloeid, veel dierbare herinneringen zijn gebleven. “ hoe zou Tanja het opgelost hebben” is nog heel vaak gepasseerd als ik weer eens met een “lastige” klant van doen had.
    Tanja wist er altijd wel raad mee he, haha!
    Met jou in gedachten hebben we het ondertussen weer aardig op de rit bij de firma.
    Al is het soms met vallen en opstaan!
    Lieve Tanja, wat mis ik je, al je mooie, wijze levenslessen zal ik nooit vergeten! In gedachten neem ik je overal mee naar toe, en hopelijk kijk je een beetje door mijn ogen mee

    Ingrid - Diessen
    16 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 57   |   niet OK
    Lieve Tanja...
    Een jaar alweer voorbij
    het was als gisteren zo nabij
    de herinnering aan jou die blijft
    toch gaat ons leven door
    maar wij vragen nog steeds
    Waarom.... Waarvoor?


    Monique - Gemonde
    16 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Je verjaardag 1 August 2018
    reactie 56   |   niet OK

    Vandaag met Wilma Jolanda Jeanne Miep Hennie een bloemtje met houten hart neergelegd op de plek des onheils in Best. Lieve Tanja vandaag zou je je 53e verjaardag vieren.
    Rust zacht voor altijd in ons hart ❤️


    Marion - Biest houtakker
    1 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Anja Van Kroonenburg
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Anja - Veldhoven
    1 augustus 2018
    reactie 55
   • 4 generaties
    reactie 54   |   niet OK

    Deze foto is op 22 oktober 1991 genomen. Tanja, Oma Toos, Arnoldus Donkers (de vader van oma Toos) staan heel trots op deze foto met de pasgeborene Maartje.
    Het is een zwaar jaar voor heel de familie, afscheid moeten nemen van Toos en van Tanja. Het verdriet is verschrikkelijk groot.
    Dat Tanja door een verschrikkelijk ongeluk zo abrupt uit het leven is weggerukt, is heel moeilijk te bevatten. Maartje, Teun en Ruud, zorg goed voor elkaar en voor jullie vader.

    Piet (broer van oma Toos) en Lenie Donkers, Haghorst


    Piet en Lenie - Haghorst
    16 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • wilma boers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    wilma - Biest-Houtakker
    5 juni 2018
    reactie 53
   • Jeanne Vingerhoets
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jeanne - Biest-Houtakker
    31 mei 2018
    reactie 52
   • Lieve vriendin, wandelmaatje Tanja, ( vervolg)
    reactie 51   |   niet OK
    Dit is het vervolg van ons woordje tijdens afscheid 24 mei 2018

    En toen kwam Sjako. Op je verjaardag 1 augustus werden we voorgesteld. De combi van jullie tweeën samen is geweldig en ook de kids kunnen het goed met elkaar vinden. Zo gelukkig, blij was je met hem en wij ook voor jou. Eindelijk geluk, maar wat heeft dit maar kort mogen duren.
    Je zat volop plannen, met Sjako lekker op vakantie, je nieuwe huisje met Ruud, een groot feest om een en ander af te sluiten. Alles in 1 klap weg.

    Nooit meer horen wij “Joehoe” met dat vingertje erbij en vaak erachter aan Tanja hier.

    Tanja het was een feest, een eer voor ons om je vriendin te mogen zijn, we zullen je nooit vergeten.
    En wat zullen we je missen, je zit voor altijd in onze harten.
    Lieve Maartje Teun en Ruud jullie zijn altijd welkom bij ons om herinneringen aan jullie mam op te halen. Onze deuren staan altijd open.

    Lieve Tanja, eindelijk rust, rust zacht lieve schat maak er boven een feestje van zoals jij van elk uitje een feestje maakte.

    Tot ooit, dikke knuffel kus xxx van Wilma en Marion en ook van alle andere wandeldames.

    ( voorgelezen door Wilma en Marion tijdens afscheidsdienst 24 mei 2018)

    Marion - Biest-Houtakker
    31 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve vriendin, wandelmaatje Tanja
    reactie 50   |   niet OK
    Lieve lieve Tanja,

    Hier staan we dan, Wilma en ik, nog lamgeslagen en weten niet waar te beginnen.

    Maar zoals iedereen elke ochtend, begin ik ’s morgens met mijn telefoon te checken, zijn er nog berichtjes/appjes binnen gekomen. Als ik dan mijn apps bekijk die voorbij komen, zijn ze altijd op een of andere manier met jou, van jou of over jou. Alle groepkes die ik heb zijn MET jou.

    De BGK-club, naam, verzonnen in de duinen van Zantvoort tijdens een wandeling, de Boven Gemiddelde K.. club. Iets wat nu echt klopt, het is echt K.., KLOTE.
    De wandelportemonnee, Marbella-app, de goudenpotvisquiz, apenkooi-garderobe, Pieterpad, de TAMAHEMIWI-club etc.etc. In elk groepke zit jij met ons, hoe moet dit nu verder.

    Onze stralende middelpunt is er niet meer. Vorige week woensdag was je laatste berichtje “Ik ben weer 3 dagen op de fiets heerlijk” natuurlijk met smileys erbij. Je was zo trots op je nieuwe e-bike.
    Onze laatste wandeling is van 26 april, nu zo dierbaar, Lekker rondgapen op het nieuwe Beekse Bergen Safari Resort en daar nog lekker een sjieke caramel-koffie gedronken. Op de vreemdste plekjes wandelen, liefst waar het niet mocht of kon. En natuurlijk overal op de foto.
    Onze fotograaf is er niet meer, waar we ook waren genoot jij zo van de dieren, bloemen, de natuur en overal maakte je foto’s. Waarbij je dan vaak zei “deze stuur ik naar onze Eric, die geniet hier ook zo van”. Waar JIJ ook was zonder ons, stuurde jij foto’s met daarbij “kék is hoe schôn hier” en afgelopen jaar ook diverse foto’s uit Gemonde. En altijd met een knipoog, je was zo in voor een geintje, altijd optimistisch voor jou was het glas altijd half-vol, je eindigde vrijwel elk berichtje met hihi.

    Ik ken je al heel lang, zelfde vriendenclub, woonde tegenover elkaar, onze kids kunnen het ook goed samen vinden, vooral Ruud die ik wel eens voor de grap mijn 2e zoon noem. We zijn met onze gezinnen de Krootjes en de Oortjes aantal keer op wintersport geweest, samen gaan skiën in Oostenrijk en met de Boersjes, de Hesseltjes naar de Ardennen. Heel fijne herinneringen.

    We hebben heel veel samen gedaan of zeg maar wat hebben we niet gedaan, kleine opsomming, tennissen op maandag met gezellige borrel daarna, ook hardlopen hebben we eens geprobeerd, dagjes zee, Beekse Bergen, Bosbadhoeve, Drunense duinen, wandelen, fietsen, voetbal kijken bij SVSOS, carnavalswagens bouwen. Rijden voor de boys ook nu nog vaak in de nachtelijke uurtjes. Samen verjaardagen vieren, feestjes, WK-voetbal kijken, naar de Toppers, theater, carnaval, zeveravonden, etc. noem maar op.

    Laatste jaren vooral dat wandelen, allemaal in dezelfde jasjes, gekocht bij Coppens, jouw Coppens,
    Dat bedrijf was je alles! Wekelijks gingen we op pad, altijd rekeninghoudend met werk etc. trainen voor de 4-daagse, leuke tochten in de buurt vaak uitgezet door Hennie of snel een rondje beek met steevast een kopje cappucino onderweg. En dan vertelde je “vandaag muurtje geschilderd bij een van de kids, verf gekocht daarna geverfd, druk. druk gehad. Maar daarna bleek dat je ook nog de stad in was geweest snel kleren, schoenen gekocht je was altijd druk met alles en iedereen.

    Op vakantie gaan met onze wandelportemonnee naar Amsterdam, Zutphen, Oirschot, Marbella en nu onze 2 daagse mini-vakanties Pieterpad lopen. Heerlijk 2 dagen weg van huis en dan genieten van natuur en van elkaar, lekker lol maken. Deze groep zo divers en daarom zo leuk. Van de voorbereidingen alleen al kon je zo genieten.
    En dan natuurlijk de zee, jouw geliefde zee, uitwaaien maar vooral zonnen. Elk zonnestraaltje pikte je mee. Afgelopen jaren ging je helemaal alléén 1 week naar zee, maar altijd mochten we 1 dag komen. Dit had je nodig om je batterij op te laden, Nu zulke mooie herinneringen.

    Wat hebben we de laatste jaren genoten van alle feestjes, even uit onze dagelijkse sleur, effe zorgen aan de kant. Carnaval was echt jouw ding, was altijd leuk. Vorig jaar wilden we met de optocht meedoen in de Biest en in Beek. Stelde allemaal niet zoveel voor, maar toch we hadden er lol in met onze eendjes. En dan samen met jouw op de fiets naar Tilburg naar het Megapiratenfestijn. Want Nederlandstalig daar ben jij grote fan van en als je dan de microfoon in je handen kreeg dan genoot je en was je los. De Nijmeegse 4-daagse hebben we samen gelopen, het kruisje is binnen. En ondanks de blaren was vooral het heel veel gezelligheid met jou.
    En die keer in de voetbalkantine zondags na het voetballen van onze jongens, wat waren we daar doorgezakt! En als ik dan zei “wat zullen ze er wel niet van zeggen, dan zei jij; kan ons dat schelen, die ene keer, dan nemen ze ons niet meer af en zo ist”.

    wordt vervolgd op andere bladz.

    Marion - Biest-Houtakker
    31 mei 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie