gedenkplaats van

Tineke Kemps

27-12-198305-07-1997
   Onze lieve Tineke, door een ongeval zo plotseling overleden. Het is zoiets alledaags: gewoon naar de orthodontist fietsen. Ineens ligt de wereld ondersteboven.... Ze zat nog maar net een jaar in de brugklas, had bijna vakantie. Ze wist niet eens dat ze over was naar 2 havo. Zij zal altijd blijven voortleven in de leegte die zij achterliet. Wij, haar ouders, haar 3 broers en haar tweelingzusje hebben allemaal fijne herinneringen aan haar. Tineke was een warm en sociaal meisje, ze hield van de mensen om zich heen. Ze leefde heel intens, wilde alles wat ze deed goed doen. Ze speelde klarinet in een harmonie-orkest, was vanaf haar 5e jaar aktief lid van Scouting, was lid van een turnvereniging, en zwom bij de Reddingsbrigade, waar ze veel diploma's en brevetten haalde. Lief meisje, lieve Tineke, we missen je zo.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Lieve Dochter
    reactie 82   |   niet OK

    Jij blijft 13, je tweelingzus is een volwassen vrouw.
    Wat zou je trots op haar zijn. Ik mis je.


    Thelma Kemps - Schiedam
    12 maart 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 81   |   niet OK
     Beste Thelma en familie,  Ik kwam op deze site en vond daar de naam van Tineke. Als vroegere kleuterjuf ben ik Tineke en jullie allemaal echt nog niet vergeten. Ik herinner me goed wat een vrolijk en ondernemend meisje Tineke was. En hoe geschokt ik was toen ik het trieste nieuws van haar overlijden hoorde. Later ben ik Joke nog wel tegengekomen op De vlinder, toen zij daar stage kwam lopen. En dan vraag je je af, wat Tineke gedaan zou hebben op die leeftijd...Ik heb een kaarsje aangestoken voor jou, Tineke, omdat ik aan je denk,zoals je vroeger als klein meisje was. Dag meisje! Je juf Angela.                                                                                                                                                                                                                         

    Angela -
    4 mei 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 80   |   niet OK
    Lieve Tineke,
    Het is een beetje raar, je bent n langer dood dan je hebt geleefd. Je blijft een meisje van 13, terwijl Joke nu een volwassen vrouw is. Je zou trots op haar zijn.
    Hoe zou jij nu zijn? Zou je nog zo sterk op je tweelingzus lijken, of zou je heel verschillend zijn geworden?
    Het blijft een gemis, ons leven gaat gewoon door. Zo hoort het ook, maar bij veel vraag ik me af hoe het zou zijn als jij nog bij ons was.

    Thelma -
    6 juli 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 79   |   niet OK
    Ik ben jouw verjaardag niet vergeten hoor! Hoe zou ik het kunnen. Steeds als ik je prachtige zus zie, denk ik aan wat de wereld em wij allen aan jou verloren hebben.
    Nooit zullen we jou vergeten.

    erica kellenbach -
    26 januari 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 78   |   niet OK
    Lieve Tineke
    Weer zo'n hete zomer. Dat doet me weer denken aan jouw uitvaart, zo vol medeleven, zo vol bloemen, en vooral zonnebloemen. Jouw schoolmaatjes vonden die bij jou passen, ze vonden jou een zonnig meisje en dat was je ook! Raar dat jouw kat Tommie nu al 16 jaar is, terwijl jij slechts 13 jaar mocht worden.

    Thelma -
    5 juli 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 77   |   niet OK
    Lieve Tineke, ik kom niet zó vaak op deze site, maar als ik er kom, zoek ik jou ook altijd even op. Om een kaarsje aan te steken voor jou en even extra aan je te denken. Want je hoort nog altijd bij ons hoor, ik vergeet jou nooit. Lieverd, misschien denk je ook een beetje aan ons. Tot ooit misschien!

    Erica -
    27 april 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 76   |   niet OK
    Lieve Thelma en Jan,
    nog eens een keertje bij Tineke* een kaarsje aangestoken. Het is nog steeds moeilijk te begrijpen dat kinderen zo jong moeten gaan. Ze zijn hier toch hard nodig, of is het zo dat ze daar waar ze nu zijn ook hard nodig zijn?
    liefs MAriet

    Mariet -
    19 juli 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 75   |   niet OK
    Lieve Tineke, vandaag een lenteachtige dag in februari. Ik denk nog zo vaak aan juliie vrolijke gekwebbel. Wat mis ik je toch!

    Thelma -
    22 februari 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 74   |   niet OK
    Al langer dan 10 jaar, maar soms net gisteren. Jij blijft een tienermeisje, jouw tweelingzus is nu een volwassen vrouw. Zou jij ook zo geworden zijn, uiterlijk wel natuurlijk, maar ik bedoel had jij hetzelfde van je leven gemaakt? Joke die na een voltooide studie toch verder gaat studeren om haar ideaal te bereiken?
    Ook jij was een doorzetter Tineke!
    En het gemis blijft......

    Thelma -
    18 april 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 73   |   niet OK
    Heel veel sterkte lieve mensen met het grote intense verdriet van jullie dochter en [tweeling-)zus Tineke, ik kwam bij toeval bij het zoeken naar een mooi gedicht op jullie mooie dochters Memoriam... Ons zoontje is op 20 december 2006 overleden, het tweelingbroertje van onze dochter en broertje van onze andere 2 zoons...
    Ik wens jullie veel geluk en liefde voor de toekomst...
    Liefs van Maureen
    www.jayden2megan.tweelingsite.be

    Mama van een Klavertje Vier -
    12 oktober 2007

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie