Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Tiny Hoogeveen-van Noort

25-12-192614-08-2015
   Als ik al weet wat liefde is, dan komt dat door jou.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 15
    Marijke vd Touw-Lustenhouwer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marijke - Leidschendam

    24 december 2016

   • reactie 14
    monique ruegg

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    monique - gouda

    23 augustus 2015

   • reactie 13
    Marijke van der Touw-Lustenhouwer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marijke - Leidschendam

    21 augustus 2015

   • reactie 12
    monique ruegg

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    monique - ouda

    20 augustus 2015

   • "Eén grote lieve herinnering"
    reactie 11   |   niet OK
    Lieve familie van TANTE TINY.
    Ook al was jullie lieve moeder dan geen echte tante zo noemde en kende mijn broers en ik haar wel dankzij de Indische club ! Met veel plezier en liefde kijken we terug op de verhalen van de weekendjes die zij met elkaar hadden en de gezellige borrels bij ons thuis. In het bijzonder jullie moeder heb ik in mijn hart gesloten aangezien zij een hele trouwe vriendin bleef ook tijdens de ziekte van mijn moeder. Ik eet ook dat mijn moeder (Flos) een heel speciale band met jullie moeder had en ongetwijfeld zullen ze nu met elkaar die band weer opgepakt hebben en samen proosten op ons !! Heel veel sterkte met elkaar en we gaan haar missen !!

    Léon Steenbergen en broers

    Léon - Rijswijk
    20 augustus 2015

    Deel deze pagina:

   • reactie 10
    Lies Bakker

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Lies - Leidschendam

    20 augustus 2015

   • reactie 9
    Maike Van Aartsen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Maike - Deventer

    20 augustus 2015

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Lieve tante Tiny,
    Voor mij bent en blijft u verbonden aan de Indische club. Via mijn ouders Arnold en Flos Steenbergen kwam ik met u en oom Jan in aanraking.. U had toen nog samen de kaaswinkel in Den Haag. U was bijzonder actief in die zo warme en trouwe groep Indiëgangers die zich 'De jonge tonelisten" noemde. U verzorgde o.a. de notulen en bijeenkomsten en hield ondertussen de Nederlandse taal hoog. Samen met mijn ouders hadden jullie veel pret met elkaar maar hadden jullie ook veel steun aan elkaar. U was een van de trouwste vriendinnen van mijn moeder. In de drie jaar dat mijn moeder Flos opgenomen was na haar hersenbloeding, bleef u regelen dat u , ondanks de afstand, toch nog kon komen.. Ook al herkende mijn moeder u eigenlijk niet meer, toch hadden jullie samen direct contact en ouderwets veel lol. En toen dat reizen niet meer ging, vergat u moeder nooit en hadden wij vaak telefonisch contact.. En dan werd er even stilgestaan bij de toenemende ongemakken maar we spraken vooral over de kinderen en (achter-) kleinkinderen. Iedereen had een eigen plek in dat enorme warme hart van u. En over de leden van de Indische club. Hun aantal nam af en bij de overgeblevenen nam de mogelijkheden om nog samen te komen, snel af. U was toen de verbindende schakel tussen de leden.. Uw mooie, lage stem zal ik niet snel vergeten. Uw warme persoonlijkheid helemaal nooit. Dank voor onze gesprekken en dank voor de lach die u mij iedere keer weer, schonk.
    Ik wens alle achterblijvers heel veel sterkte met het vullen van het gat dat deze unieke vrouw ons heeft nagelaten. Maar het zal gevuld worden door de vele mooie momenten en herinneringen.. Rust zacht, tante Tiny.
    Arnold Steenbergen (jr)

    Arnold - Den Haag
    20 augustus 2015

    Deel deze pagina:

   • reactie 7
    Harrie Van Noort

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Harrie - Diever

    19 augustus 2015

   • 2015
    Ivonne ter Linden
    reactie 6   |   niet OK
    EEN MOOIE HERINNERING AAN MIJN OUD COLLEGA TINY HOOGEVEEN, DIE IK LEERDE KENNEN BIJ EEN ASSURANTIEKANTOOR IN DEN HAAG
    IN 1973 OF 1974, EEN ONGELOVELIJKE LEUKE VROUW EN NIET TE VERGETEN EEN MOEDER UIT DUIZENDEN.
    TOEN WIJ ALS COLLEGA’S HOORDE DAT ER EEN VROUW WAS AANGENOMEN, MOEDER VAN 4 KINDEREN, VONDEN WIJ EIGENLIJK DAT DIT NIET KON, VANWEGE VERZUIM ENZ ENZ, MAAR NIETS IS MINDER WAAR, NU 40 JAAR LATER HAAL IK TINY NOG STEEDS ALS VOORBEELD AAN, WANT ECHT IEDEREEN KAN HIER EEN VOORBEELD AANNEMEN, NOOIT EN TE NIMMER HEEFT ZIJ VERZUIMD ALS ER IETS MET ÉÉN VAN DE KINDEREN WAS, ALLES KON ZIJ PROBLEEMLOOS OPLOSSEN, EEN VOORBEELDFUNCTIE, EN HEEL VEEL GEVOEL VOOR HUMOR, WANT WE HEBBEN DAAR HARD MOETEN WERKEN MAAR OOK
    HEEL ERG VEEL LOL GEHAD.
    IN DE LUNCHPAUZE LEKKER NAAR BUITEN EEN PATATJE HALEN BIJ NICO SNACKBAR OM DE HOEK, OF BIJ MOOI WEER HEERLIJK MET Z;N ALLE IN DE TUIN ZITTEN, EN OOK DAN HADDEN WE HEEL VEEL LOL.
    EIND VAN DE MAAND ALS DE SALARISSEN GESTORT WAREN, WILDE WE OOK NOG WELEENS GAAN WINKELEN BIJ MODEWINKEL FRANCK DIE OOK OM DE HOEK ZAT, GINGEN DAN EEN HELEBOEL KLEDING PASSEN OM VERVOLGENS NIETS TE KOPEN, DUS WEER LOL ALS WE BUITEN KWAMEN.

    WIJ HEBBEN AL DIE JAREN CONTACT GEHOUDEN, WELISWAAR NIET HEEL VEEL MAAR ZEKER MET DE KERSTDAGEN EEN GESCHREVEN KAART OVER EN WEER WANT DE 25E WAS DE VERJAARDAG VAN TINY EN DE 27E VAN MIJ, DUS DAT VERGATEN WIJ BEIDE NOOIT.
    OOK HADDEN WE VORIG JAAR AL AFGESPROKEN DAT TINY WEER EEN KEER MET DE REGIOTAX HIER NAAR TOE ZOU KOMEN, IK HAAR DAN BIJ EEN VRIENDIN IN LEIDSCHENDAM ZOU BRENGEN EN WEER HALEN EN NAAR MIRJAM BRENGEN, HELAAS IS DIT ER NIET VAN GEKOMEN.

    DE LAATSTE JAREN WAS ER WAT MEER TELEFONISCH CONTACT EN WIST TINY HEEL LIEVELIJK EN GEZELLIG TE VERTELLEN OVER HAAR KINDEREN KLEIN EN ACHTERKLEINKINDEREN WANT DAT WAS DE TROTS IN HAAR LEVEN, VOORAL DE KLEINTJES WAREN VOOR OMA HELEMAAL GEWELDIG.

    EEN MOEDER EN OMA ZOALS ZIJ ZIJN ER NIET ZOVEEL, IN ÉÉN WOORD EEN GEWELDIGE VROUW, DIE HAAR HUMOR ABSOLUUT NIET VERLOREN WAS.ALS ZE DAN VERTELDE OVER HAAR SLECHTE HARTKLEPPEN EN DAN ZEI, TE OUD OM TE VERVANGEN, DAN GIERDE WE HET UIT, WANT ZEI ZE DAN MAAK JE NIET ONGERUST IK KAN ER 100 MEE WORDEN VOLGENS DE DOKTER, HELAAS IS DIT HAAR NIET GEGEVEN, MAAR HEEFT ZE TOCH EEN MOOIE RESPECTABELE LEEFTIJD BEREIKT.
    OP 30 MAART JL. IS MIJN MAN OVERLEDEN, EN BIJ TOEVAL BELDE TINY S MORGENS GEWOON EVEN OM TE INFORMEREN HOE ALLES GAAT,
    VANAF DIE TIJD HADDEN WIJ MEER TELEFONISCH CONTACT, WAT OOK ZIJ WEET ALS GEEN ANDER HOE MOEILIJK HET IS JE PARTNER TE VERLIEZEN OOK DAT VERLIES VAN HAAR JAN HEEFT ZIJ HEEL GOED GEDRAGEN EN GING DOOR MET HAAR 4 KINDEREN WAAR ZE ALLES VOOR DEED, NIETS WAS HAAR TEVEEL HET ZWEMMEN VAN DE KIDS EN ALLES WAT DAARMEE SAMENHING, MAAR BIJ TINY KON ALLES.

    OOK TOEN WAS ER HEEL VEEL STEUN VAN DE OUDSTE DOCHTER LETTY, DIE ALS EEN SOORT 2E MOEDER FUNGEERDE, GEWELDIG ZOALS DAT
    GEZIN ALLES VOOR ELKAAR HEEFT GEKREGEN.
    ALS ER BINNEN ONZE FAMILIE IETS TE VIEREN VIEL, EN ER EEN OPPAS NODIG WAS VOOR DE KINDEREN, GEEN PROBLEEM LETTY KOMT WEL, TOT GROTE VREUGDE VAN DE KINDEREN, WANT DAN GINGEN ZE LEKKER NAAR MACDONALD, EN DOLLEN MET LETTY, DAT WAS HELEMAAL SUPER.

    KORTOM EEN VROUW EN MOEDER UIT DUIZENDEN, EN DAT ZAL EEN ENORM GEMIS WORDEN.
    VOOR ALTIJD HERINNERD IN LIEFDE EN VRIENDSCHAP
    VOOR ALTIJD AANWEZIG IN WORDEN EN GEEST
    VOOR ALTIJD VERBONDEN DOOR ONZICHTBARE BANDEN
    GEKOESTERD DOOR VELE GEMIST NOG HET MEEST.

    LIEVE ALLEMAAL HEEL ERG VEEL STERKTE VOOR NU EN IN DE TOEKOMST

    IVONNE TER LINDEN

    Ivonne - Leidschendam
    18 augustus 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.