gedenkplaats van

Tjeu van Rooy

29-08-198908-08-2017
   Wij willen graag zoveel mogelijk herinneringen aan onze tjeu bewaren.
   Wij vinden het erg fijn als jullie hier foto's of herinneringen achterlaten.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Facebookheinnering, 2 jaar geleden!
    reactie 125   |   niet OK

    Toeval of niet, op maandag krijg ik deze herinnering van Facebook. Wat kwam je vaak op maandag effe voor een bakkie in Eindhoven, effe shoppen of wat eten met een van je vrienden.Tjeu we missen je zo.....


    mieke van den heuvel - eindhoven
    18 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • Stage
    reactie 124   |   niet OK

    Vond nog een foto van jou Tjeu.
    Maart 2009: stage lopen Heerbeeck College.
    Was gezellig he. X


    Marian kroon - Oirschot
    13 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Memorie
    reactie 123   |   niet OK

    Dit schreef Tjeu op ons whitebord na zijn eerste bezoek in Gambia....., gaan we nooit meer uitwissen!


    Mieke Van den heuvel - Brusubi
    22 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Marian kroon
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Marian kroon - Oirschot
    19 maart 2018
    reactie 122
   • 2017
    Foto
    reactie 121   |   niet OK

    Tjeuke,

    Al die tijd gedacht dat we geen recente foto samen hadden, we hadden het ook altijd veel te druk met andere dingen. Maar ons pap heeft deze foto gemaakt op 17 april 2017, toen hij zijn verjaardag vierde. Ben heel blij dat ik deze foto van ons heb! Je ziet dat het gezellig was, maar dat was het ook altijd. Zo veel plezier op feestjes en lachen om de grootste onzin.

    Zal die gedachten altijd koesteren.

    We missen je maatje!


    Rik van Rooy - Oirschot
    18 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Februari
    reactie 120   |   niet OK

    Tjeu kwam graag naar Gambia......kan nu helaas niet meer....wat missen we je enthousiasme, je humor, het drinken van Ataya met Adu, het smoken met de Lange, zingen met Kissema, lachen met Solomon.....jouw koffie op de vroege morgen voor ons, Jos en Mieke.....en je verhalen van wat je allemaal beleefde.....we kijken uit naar Corrie,Jantje, Sjors, Marjan en Bea......heel fijn dat ze komen......enne je ben voor altijd verbonden met het blue house, we maakte een herinnering bij ons gezamenlijk kunstwerk, je foto hangt in het zilver boven de jongens......ONE BLOOD!


    mieke van den heuvel - eindhoven
    23 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Een nieuw jaar
    reactie 119   |   niet OK
    Tjeu,

    2017 hebben wij afgesloten met een lach en een traan. Tijdens de feestdagen zal jij vast en zeker bij veel mensen in gedachten zijn geweest. Bij mij in ieder geval wel. Hopelijk heb je vanuit daar boven toch kunnen meegenieten met je vrienden, familie en collega's tijdens de feestdagen.

    2018 is weer begonnen, we gaan weer verder met ons 'normale' leventje. In de familie speelt er vreugde maar ook verdriet. Maar we gaan er gewoon iets moois van proberen te maken, want dat is wat jij wil!

    Liefs Manon

    Manon van der Pol - Volkel
    11 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Slikken
    reactie 118   |   niet OK

    We waren op 2 augustus op uitnodiging van Lisa in Boxtel, Tjeu was gastheer..... vandaag waren we er weer.... het was slikken , zo anders.......geen Tjeu... maar wel op het menu broodje Tjeu! Jos bestelde het , ik niet, was te heftig ....fijn om John weer te ontmoeten en zo ontroerend dat de foto van Tjeu met een kaarsje daar
    Staat....,en Rob die ons herkende en vertelde dat hij boos was omdat Tjeu er niet meer is...


    mieke van den heuvel - eindhoven
    22 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 117   |   niet OK

    Wesley Henraath - Oirschot
    26 november 2017

    Deel deze pagina:

   • herinnering
    reactie 116   |   niet OK
    Tjeu, mooie mens, grote vriend! Ik mis vooral onze momenten. Soms waren ze er tijden niet en dan ineens zag ik je drie keer per week. en altijd was het gezellig.
    Ik weet nog goed de avond bij vhoeds voor je eerste ongeluk. Samen lachen in het cafeetje en alle wereldproblemen werden ter plekke opgelost. Wij snapte nooit dat die geleerden in brussel en den Haag daar zo lang over deden. Wij deden dat tijdens een paar glazen bier en wat lauwe bittergarnituur.
    Dat lachen verging ons wel toen de berichten van je ongeluk 's nachts binnenkwamen.
    Ook weet ik nog goed dat ik toen bij je op bezoek kwam in het ziekenhuis. Je was toen nog niet zo lang uit coma en voor het eerst trof ik daar een stille, hulpeloze en totaal afhankelijke Tjeu. Maar je knokte jezelf weer terug!
    En toen was daar de eerste keer dat we je weer buiten het ziekenhuis zagen. Wij waren met personeelsfeest van Vingerhoeds beland bij La Trappe en geheel als verrassing kwam jij daar met Jan even op bezoek. Ik weet nog goed wat er door onze groep heen ging toen je daar aan kwam. Iedereen was zo blij om je weer te zien! En je genoot er zelf ook zo van... Tjeu was er weer! Er was nog een lange weg te gaan, maar op dat moment gaf daar niemand even iets om.
    De jaren daarna bleef ik je tegen komen. Vooral in het dorp! en altijd hadden we lol. En plezier. Altijd kwam je even een praatje maken. Nooit liep je voorbij. Je wilt niet weten hoe ik dat waardeerde.
    En nu nooit meer die gezelligheid.
    Tjeu, mooie mens, grote vriend! Ik denk nog vaak aan onze leuke gesprekken en die ga ik ook zo missen. Maar de herinneringen blijven voor altijd Je blijft een mooie mens en mijn grote vriend!

    Maarten Jongbloets - Oirschot
    22 november 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie