gedenkplaats van

Tom van Deijk

02-11-192205-01-2014
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
George van Dalen

Condoleances

Monique Touw
Het was een waar genoegen om jouw gekend te mogen hebben, bedankt voor je vriendschap, Alle lieve kinderen, kleinkinderen, schoonkinderen en iedereen die ik vergeten ben, nogmaals gecondoleerd met het verlies!

Monique, Glenn, Latiece, Lenell en Gisela! ????????????????
Monique - Amsterdam
13 February 2015
condoleance 7  |  
Monique Touw
Lieve Tom, wat lees ik nu... je bent er niet meer! Ondanks je leeftijd heb ik dit niet zien aankomen. De reden dat ik hier nu beland is omdat ik samen met Latiece herinneringen aan 't ophalen was toentertijd dat wij bij jou kwamen. Ik vertelde haar hoe lekker je altijd kookte voor mij, en zij vertelde op haar beurt weer momenten die zij beleefde met jou! Vervolgens zeg ik tegen haar: ik ga hem morgen maar weer is even opbellen, niet wetende dat je er niet meer bent! Wij dachten je naam even te googelen en vervolgens lezen wij dit bericht! Och, wat spijt het mij dat ik je niet meer gezien noch gesproken heb, maar nog erger vind ik toch wel dat ik geen afscheid van je heb kunnen nemen, heel spijtig! Ik heb heel veel leuke jaren beleefd met je samen met mijn kinderen. Wat was je toch een lieve man, vader opa en vriend! Onze uitstapjes samen, je heerlijke kopje koffie, ons samenzijn, ik heb er allemaal van genoten. Bedankt dat ik in je leven aanwezig mocht zijn. Ik hoop dat je vredig heen bent gegaan, in ieder geval weet ik zeker dat je niet alleen was, want je geweldige familie heeft je altijd met heel veel liefde en dankbaarheid omringd. Zo trots en blij waren ze met jou als hun vader/opa! Van hieruit wil ik alle nabestaanden condoleren en (familie/vrienden) heel veel sterkte toewensen! Lieve lieve Tom, rust zacht! Het was een waargenoegen om jou gekend te mogen hebben. Veel liefs

Glenn, Monique, Latiece, Lenell en Gisela!
Monique - Amsterdam
13 February 2015
condoleance 6  |  
marja van deijk
lieve pa
bedankt dat ik 27 jaar uw schoondochter hebt mogen zijn .
en u bent een lieve opa voor dennis geweest.
lieve pa rust zacht dikke kus van ons .
marja - amsterdam
30 January 2014
condoleance 5  |  
cor van deijk
lieve pa
ik ga je gemopper en geplaag en mijn loopje missen en je blijft altijd in mijn hart net als ma en ans dikke kus.
cor - amsterdam
30 January 2014
condoleance 4  |  
Fam. S. Bosch
Lieve opa, voor vele laat een nu een lege plaats achter. Een plaats die geen ander kan invullen. U stond altijd voor iedereen klaar. En wist ook altijd iedereen aan het lachen te krijgen. Opa gelukkig bent u nu weer bij oma en tante Ans samen. Lieve oopie, we houden van u. Xxx
Fam. S. - Zwaag
10 January 2014
condoleance 3  |  
Peter Kloppenburg
Lieve Pa

Ik hoop dat je nu de rust hebt die je zo graag wilde en zeker dat je nu geen pijn meer hebt. Samen met Mama, Ans, je broers en ouders en wie er nog meer daar mogen zijn maak er op jouw eigen wijze een mooi feestje van je heb het verdiend voor alles wat je hebt gedaan en bent geweest voor je kinderen, schoonzoons en dochters, klein en achterkleinkinderen.
Ik kwam op 1 jan 1977 in de familie met een nieuwjaarsgroet en ben blijven hangen aan je oudste dochter, loop dus al 37 jaar mee in de familie en in die tijd ben je meer een vader dan een schoonvader voor me geweest zelfs langer dan mijn eigen vader heeft kunnen zijn. Bedankt daarvoor.

Peter Klop
Peter - Harderwijk
10 January 2014
condoleance 2  |  
Lenie van Dalen
Lieve pap wat zullen we U missen. Maar kunnen terug kijken op een mooie en liefdevolle tijd. Dikke kus paps
Lenie - Hoofddorp
10 January 2014
condoleance 1  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.